Zervant on netissä toimiva laskutusohjelma, jonka päämääränä on tehdä yrittäjyydestä helpompaa. Selvitimme, millaisesta yrityksestä on kyse ja mikä tekee Zervantin palveluista erityisiä.

Huomaa! S-Rahan lukijat pääsevät kokeilemaan Zervantia ilmaiseksi kahden kuukauden ajan syöttämällä rekisteröitymisen yhteydessä alekoodin ”summarum16”. Lue artikkelin lopusta tarkemmin, mitä kokeilujakso sisältää.

 
zervant_summarum_promocode

Mikä on Zervant?

Zervant on vuonna 2010 perustettu ja 22 ihmistä työllistävä yritys Helsingistä. Zervantin perustajien päämääränä on ollut alusta asti pienyritysten hallinnollisten tehtävien yksinkertaistaminen. Laskujen luonti, työtuntien seuraaminen sekä veroasioista ja muusta byrokratiasta huolehtiminen vievät aikaa eivätkä ole muutenkaan sitä yrittämisen hauskinta puolta. Zervantin palveluiden avulla näihin toimenpiteisiin uppoava aika ja energia vähenevät.

Tällä hetkellä Zervantia käyttää yli 100 000 yrittäjää 48 maasta.

Pienyrittäjä: Näin Zervant helpottaa arkeasi

Laskutussovellus verkossa ja kännykässä

Zervantin ytimessä on helppokäyttöinen sovellus, joka tekee laskuttamisesta nopeaa. Sovellusta käytetään verkossa eikä Zervantin käyttäminen vaadi ohjelmien asentamista tietokoneelle.

Zervantin käyttäminen onnistuu myös kännykällä ja tabletilla. Tällöin kätevintä on asentaa Zervant-sovellus laitteelle. Se toimii iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmillä.

Nopea laskutus

Laskun laatiminen Zervantin avulla on yksinkertaista. Käyttäjä valitsee sovelluksessa ensin asiakkaan, sitten lisää laskutettavan tuotteen ja lopuksi päättää, missä muodossa hän haluaa lähettää laskun asiakkaalle. Lasku lähtee liikkeelle automaattisesti. Siinä se. Laskuttaminen ei voisi olla tätä helpompaa.

Halutessaan yrittäjä voi lähettää Zervantissa laaditut laskut myös omin käsin, jos automaattinen postittaminen ei syystä tai toisesta sovellu yrittäjän tarpeisiin.

Myös kansainvälinen laskutus hoituu Zervantin avulla.

Zervant tukee verkko-, sähköposti- ja paperilaskuja

Zervantilta löytyvät valmiit laskupohjat moniin tarkoituksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi hyvityslaskut, kotitalousvähennyslaskut ja sopimuslaskut.

Laskut voi lähettää useassa eri muodossa. Verkkolaskut ovat nykypäivää mutta myös sähköpostissa lähetettävät PDF-laskut ja jopa perinteiset paperilaskut hoituvat Zervantin avulla. Laskut saavat olla arvonlisäverollisia tai arvonlisäverottomia. Laskuun on myös helppo liittää pankkiviivakoodi.

Myös muiden laskutukseen liittyvien dokumenttien, kuten tarjouksien, kuittien ja lähetteiden, luominen onnistuu.

Maksuvalvonta ja perintä yhdellä klikkauksella

Zervantin laskutusohjelman avulla maksuvalvonta on miltei automaattista. Zervantille voi ilmoittaa, kun kukin lasku on maksettu, jolloin selkeältä raporttisivulta näkee heti, mitkä laskut ovat maksamatta ja myöhässä.

Myöhässä olevien laskujen perään voi lähettää yhdellä klikkauksella muistutuslaskun tai siirtää laskun perintään.

Automaattinen yhdenkertainen kirjanpito

Zervant tuottaa automaattisesti yhdenkertaisen kirjanpidon. Tämä riittää ammatinharjoittajille päivittäisistä tilinhoitotehtävistä suoriutumiseen. Kirjanpitäjästä on kuitenkin hyötyä isommassa mittakaavassa esimerkiksi tilinpäätösten ja veroilmoitusten kanssa.

Tuntikirjaus

Zervantin avulla on mahdollista kirjata työtunnit jopa tabletilla tai kännykällä, jolloin kirjaaminen onnistuu välittömästi vaikkapa kesken työkeikan. Myös projektinhallinta helpottuu tuntikirjaustyökaluilla. Usean ihmisen työtuntien merkitseminen on helppoa.

Zervant tuottaa tuntikirjausten pohjalta automaattisesti oikeanlaisen laskun. Tämä tekee tuntipohjaisesta laskuttamisesta erittäin vaivatonta.

Zervantin hinta riippuu valitusta kuukausipaketista

Zervant tarjoaa asiakkailleen kuukausittaisia tai vuosittaisia paketteja. Vaihtoehtoja on viisi:

  1. Ilmainen palvelu ei tue laskutusta, mutta mahdollistaa tuntikirjauksen ja yksinkertaisen kirjanpidon.
  2. Mini maksaa 7,00 € / kk tai 70,80 € / vuosi. Siihen sisältyy kolme laskua kuukaudessa ja kaikki Zervantin peruspalvelut.
  3. Pro maksaa 15,00 € /kk tai 118,80 € / vuosi. Paketti sisältää rajattomasti laskuja ja kaikki peruspalvelut
  4. Tiimi maksaa 35,00 € / kk tai 358,80 € / vuosi. Tämä paketti on kuin Pro, mutta palvelu ei ole rajattu yhteen henkilöön, vaan sitä voi käyttää jopa viisi työntekijää.
  5. Rajoittamaton maksaa 75,00 € / kk tai 778,80 € / vuosi. Tämä on vastaava kuin edelliset paketit, mutta käyttäjiä saa olla rajattomasti.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Lisäksi monista palveluista peritään lisämaksuja. Esimerkiksi kukin verkkolasku maksaa 0,55 euroa ja paperilaskun postitus 1,16 euroa.

Huomaa! Zervant tarjoaa S-Rahan lukijoille 2 kk ilmaisen kokeilujakson. Katso artikkelin alareunasta promokoodi ja tutustu nyt Zervantiin ilman sitoumuksia.

Kenelle Zervant sopii?

Zervant on lähtökohtaisesti ammatinharjoittajien ja pienten tiimien työkalu. Se helpottaa pienyrittäjän arkea tekemällä liiketoiminnan hallinnoimisesta miltei automaattista.

Zervant soveltuu kuitenkin myös keskisuurten yritysten tarpeisiin, sillä suurin kuukausipaketti mahdollistaa rajattoman määrän laskuja ja rajattoman määrän käyttäjiä. Toki suuren yrityksen tapauksessa tulee miettiä tarkemmin, millaisille yrityspalveluille on tarvetta ja täyttääkö Zervant kaikki nämä tarpeet – vai olisiko joku perinteisistä yritys- tai laskutuspalveluista kuitenkin parempi vaihtoehto.

Mitä muuta Zervantista pitäisi tietää?

  • Zervantin palvelut ovat tarjolla tällä hetkellä suomeksi, ruotsiksi, ranskaksi, englanniksi ja saksaksi. Kielen voi määritellä erikseen kullekin asiakkaalle. Tämä on hyödyllistä yrityksille, jotka laskuttavat paljon kansainvälisesti.
  • Zervant tukee matkakulujen kirjaamista ja laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat.
  • Zervant tuottaa yrittäjän käyttöön monenlaisia raportteja. Niiden avulla on helppo hahmottaa, mihin työntekijä kuluttaa aikaa, minne yrityksen rahat menevät ja ketkä ovat parhaita asiakkaita.

Kokeile Zervantia kaksi kuukautta ilmaiseksi

Zervant tarjoaa S-Rahan lukijoille ainutlaatuisen kahden kuukauden ilmaisen kokeilujakson.

Kokeiluajan puitteissa yrittäjä pääsee käsiksi kaikkiin Zervantin työkaluihin ja raportteihin. Kokeilujakso ei sido asiakkuuteen, vaan jakson lopuksi yrittäjä voi päättää, haluaako hän ostaa yhden laskutuspaketeista vai jatkaa Zervantin käyttöä ilmaiseksi ainoastaan tuntien kirjaamiseen.

Näin hyödynnät kahden kuukauden ilmaisjakson

  1. Rekisteröidy Zervantin käyttäjäksi osoitteessa https://secure.zervant.com/signup/#
  2. Syötä rekisteröinnin yhteydessä koodi ”summarum16”

 

zervant_summarum_promocode

 

Zervantin yhteystiedot

Osoite:
Tekniikantie 12
02150 Espoo

Yhteydenottolomake
Asiakaspalvelun sähköposti:
[email protected]
Toimiston puhelin (ei teknistä tukea): 09 2316 5575