Etusivu » Yrityslainat » Rahoittaja.fi Yrityslaina

Rahoittaja.fi on uusi yrityslainoja kauppaava verkkosivusto. Lainojen suuruus on jopa 50 000 euroa. Lue tästä, kenelle Rahoittaja myöntää lainaa ja millä ehdoilla.

Ferratum BusinessYritysluottoa nopeasti 2000 € - 50 000 €

Rahoittaja.fi tarjoaa jopa 50 000 € lainaa

Markkinoille on saapunut viime aikoina useita uusia verkon kautta yrityslainaa tarjoavia palveluita. Tämä on reaktio yritysten ongelmiin hankkia rahoitusta perinteisiä kanavia pitkin.

Rahoittaja tarjoaa 1000 €– 50 000 € yrityslainoja 1-12 kk maksuajalla. Rahoittajan lainat ovat vakuudettomia.

Rahoittajan laina on tarkoitettu paikkaamaan väliaikaista kassavajetta tai kasvattamaan liiketoimintaa tilanteessa, jossa pankit tai muut konservatiiviset rahoittajat eivät halua lainaa tarjota. Rahoittaja.fi-laina sopii myös aloittavalle yritykselle.

Lainojen tarkat hinnat ja korot jäävät Rahoittajan verkkosivuilla julkistamien tietojen valossa epäselviksi. Kukin lainatarjous on yksilöllisesti räätälöity.

Näin Rahoittajan lainaa haetaan

Lainaa haetaan nettilomakkeella. Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja päätös tehdään hetkessä. Hakemuksessa ilmoitetaan yrityksen perustietoja. Hakijan tulee olla henkilö, jolla on virallisesti oikeus edustaa yritystä. 95 prosentissa tapauksista rahat siirretään yrityksen tilille vielä saman päivän aikana.

Vaikka Rahoittajan yrityslaina on vakuudeton, yleensä se edellyttää takaajaa. Usein takaajana toimii sama yrityksen vastuuhenkilö, joka hakee lainaa. Eli jos yritys ei syystä tai toisesta kykene suoriutumaan velan lyhennyksistä, maksuvelvollisuus lankeaa kyseiselle yksityishenkilölle. Hyvänä puolena takaajajärjestelyssä on, ettei hakijan tarvitse lähetellä tiliotteita tai muita dokumentteja hakuprosessin aikana, sillä pelkkä takaajan olemassaolo madaltaa luottotappion riskiä.

Yritysluotto.fi3000 – 50 000 euroa ja maksuaika 1-12 kuukautta.

Rahoittaja myös ostaa laskusi

Rahoittajalla on yrityslainan lisäksi toisenlainen rahoituspalvelu. Rahoittaja ostaa yritysten laskuja. Laskurahoitukseen kelpaavat vain b2b-laskut eli yritykseltä toiselle lähetetyt myyntilaskut. Huomaa, että laskujen tulee myyntivaiheessa olla erääntymättömiä. Rahoittaja.fi ei ole perintäpalvelu. Laskujen maksajien tulee olla suomalaisia yrityksiä tai yhteisöjä, joiden luottoluokitus on hyvä.

Rahoittaja luonnollisesti maksaa laskuista hieman pienemmän hinnan kuin laskun loppusumma. Laskuja ei siis kannata myydä eteenpäin, jollei todellista tarvetta ole. Laskujen myyminen voi kannattaa, jos yrityksen tarvitsee nopeuttaa rahan siirtymistä omaan käyttöön vaikkapa yksittäisen suuren hankinnan rahoittamiseksi.

Voiko Rahoittajaan luottaa?

Rahoittaja.fi lienee luotettava toimija. Sen omistaja Corona Capital Oy on Suomen Yrittäjien jäsen ja sivusto kantaa avainlippua. Se on myös valittu Kauppalehden menestysyritykseksi vuonna 2016.

Ottaessasi netistä lainaa muista kuitenkin olla tarkkana. Hinnat ovat usein erittäin korkeita. Laske lainatarjouksen saatuasi huolellisesti, pystyykö yrityksesi maksamaan luoton takaisin lyhyen laina-ajan puitteissa ja onko se kannattava sijoitus.

Toisaalta koska yrittäjä toimii lainan takaajana, koko suuri lainasumma voi huonossa tapauksessa langeta hänen niskaansa.

Rahoittaja.fi yhteystiedot

Corona Capital Oy
Kalevankatu 4
00100 Helsinki

Sähköposti: info@coronacapital.fi
Puhelin: 0290300400 (ma-pe klo 9-16)

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi