Etusivu » Yrityslainat » FINrahoitus.fi

FINrahoitus.fi on pientä yrityslainaa tarjoava verkkosivusto. Kokosimme tälle sivulle FINrahoitus.fi-lainan tärkeimmät tiedot ja arvioimme, onko yrittäjän järkevää turvautua siihen. Lue lisää.

Hae yrityslainaYrityslaina 2000-5000 euroa henkilötakauksella. Helppo, nopea ja luotettava.

Millaista lainaa FINrahoitus.fi tarjoaa?

FINrahoituksen tarjoama yrityslaina on pienlainaa. Sen suuruus on 2000-5000 euroa ja laina-aika 6-24 kuukautta. Nimelliskorko on 14,9 % vuodessa, mutta todellinen vuosikorko huomattavasti korkeampi. Todellista vuosikorkoa nostavat lainan korkea avausmaksu, joka on kaikilla lainasummilla 2000-5000 euroa ja kuukausittainen laskutuslisä 15 euroa. Lisämaksut ovat siis huomattavan korkeat.

Miten yrityslainaa haetaan?

FIN Yrityslainaa haetaan verkkolomakkeella. Lomakkeen yhteyteen ei tarvitse liittää yrityksen tilinpäätöstietoja tai muuta talousdataa. Sen sijaan FINrahoitus.fi varmistaa lainan takaisinmaksun velvoittamalla yhden yrityksen vastuuhenkilöistä asettumaan lainan takaajaksi. Siis jos yritys ei pysty suoriutumaan lainan maksusta, takaisinmaksu lankeaa takaajalle. Takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

FINrahoitus.fi myöntää luottoa kaikille yritystyypeille. Lainaa voi siis saada niin toiminimi ja kommandiittiyhtiö kuin osakeyhtiökin. Lainaa hakevalta yritykseltä ei edellytetä pitkää historiaa.

Lainoja myönnetään vain yksi kerrallaan kullekin asiakasyritykselle.

FINrahoitus.fi voi tehdä lainapäätöksen jopa vielä saman päivän aikana, jolloin hakemus on lähetetty. Rahoja ei kuitenkaan siirretä, ennen kuin yrittäjä on allekirjoittanut paperisen sopimuksen.

Kuka FINrahoitus.fi-sivustoa pyörittää?

FINrahoitus.fi-sivuston taustalla on FIN Yritysrahoitus Oy. Kyseessä on suomalainen yritys, joka on erikoistunut toisten suomalaisten yhtiöiden toiminnan rahoittamiseen. Päämääränä on palvella yrityksiä verkon välityksellä ilman turhaa byrokratiaa. Lainan tarkoituksena on parantaa yritysten tuottavuutta lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Kannattaako FINrahoitus.fi-yrityslainaa hakea?

FINrahoitus.fi on kallista lainaa. Verrattuna vaikkapa pankkilainoihin kyseessä on todella hintava luotto. Jopa verrattuna yksityislainoihin ja luottokortteihin FINrahoitus.fi on hintava, tosin pankkien ulkopuolisten kulutusluottojen markkinoilla se ei ole kaikkein kallein vaihtoehto.

Nykyään yritysten voi olla vaikea saada lainaa pankista ja muilta yritysrahoittajilta, joten pienlainan ottaminen nettisivun kautta voi tuntua houkuttelevalta ajatukselta. Käytännössä kyseessä on kuitenkin erittäin huono sijoitus melkein missä tilanteessa tahansa. Lainan vuosikorko on lisäkulujen vuoksi niin korkea, että lainarahan saaminen voitollisena takaisin liiketoiminnan kautta ei ole todellakaan helppo tehtävä.

Kannattaa ensin tutustua muihin rahoitusvaihtoehtoihin, kuten Finnvera ja aloittavan yrittäjän starttiraha.

Hae yrityslainaYrityslaina 2000-5000 euroa henkilötakauksella. Helppo, nopea ja luotettava.

Yhteystiedot

Postiosoite:
FIN Yritysrahoitus Oy
Höyläämötie 10
00380 Helsinki

Email: asiakaspalvelu@finrahoitus.fi
Puh: 09 3158 3770
Faksi: 09 856 573 76

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi