Etusivu » Yrityslainat » Ferratum Business Yrityslaina

Suomen pikavippialan konkari Ferratum on laajentanut toimintaansa yritysmaailman puolelle. Kyseessä ei ole mikään vähäpätöinen kehitys, sillä jopa Taloussanomat uutisoi heidän uudesta lainatuotteestaan. Suomessahan yrityksille suunnattuja pikavippejä ei vielä ole liiemmin tarjolla, vaikka esimerkiksi Yhdysvalloissa ne ovat jo yleinen tapa rahoittaa investointeja. Myös lahden toisella puolella Ruotsissa tällainen yritysrahoitus yleistyy kovaa vauhtia.

Mutta millaista Ferratum Business yritysrahoitus oikeastaan on? Katso tästä, kuinka kallista laina on, millaisilla ehdoilla sitä tarjotaan ja kannattaako siihen turvautua.

Ferratum BusinessYritysluottoa nopeasti 2000 € - 250 000 €

Ferratum Business yritysrahoitus

Ferratumin yrityslaina on melko pieni verrattuna moniin kilpaileviin yrityslainoihin. Se onkin suunnattu enintään keskisuurille yrityksille, joilla on nykyään usein vaikeuksia saada lainaa liiketoiminnan laajentamista varten. Pienimmät lainat ovat vain 2000 euron suuruisia mutta suurimmat jopa 250 000 euroa. Velka maksetaan takaisin 6-12 kuukaudessa. Maksu tapahtuu tasaerissä eli joka kuukausi maksetaan saman suuruinen summa, kunnes koko lainamäärä korkoineen on kuitattu.

Miten Ferratum Business lainaa haetaan?

Lainahakemus täytetään netissä. Täyttämiseen kuluu arviolta enintään vartti. Suurta paperityötä ei tarvita.

Rahat siirtyvät tilille nopeimmillaan yhden työpäivän sisällä, tosin käsittelyyn voi mennä myös pidempään, sillä lainapäätös tehdään yksilöllisesti yrityksen kassavirran mukaisesti. Laina ei siis ole yhtä nopea kuin kuluttajille suunnatut pikavipit, vaikka yritysrahoituksen hitaasti raksuttavassa koneistossa se onkin verrattain harvinaisen vikkelä.

Huomaa, että yrityksen luottoluokituksen ei tarvitse välttämättä olla täydellinen, sillä lainan myöntämisen kriteerit ovat konkreettisessa kassavirrassa. Tämä tarkoittaa, että pienyritykset, joille pankki ei uskaltaisi myöntää yrityslainaa, voivat saada rahaa Ferratumilta.

Ferratum Business yrityslainan hinta

Ferratumin yrityslainan hinnoittelu on aika yksinkertainen. Piilokuluja ei ole. Ainoa huomionarvoinen lisämaksu on lainan avausmaksu, joka on 2,5 % lainasummasta.

Ferratum antaa verkkosivullaan esimerkkejä tavallisten lainojen hinnoista. Esimerkiksi 15 000 euron laina 6 kk maksuajalla maksaa 2550 euroa. Isompi 25 000 euron kerryttää 9 kk maksuajan puitteissa 6000 euron kulut.

Tältä pohjalta voi miettiä, kannattaako Ferratumin laina. Suoraan sanottuna kyseessä on yrityslainaksi todella korkeakorkoinen rahoitustuote. Pienyrittäjän tulee siis ehdottomasti miettiä tarkasti, onko lainaa pakko ottaa ja laskea, onko lainarahoista odotettava voitto kyllin suuri, että velka maksaa itsensä oikeasti takaisin.

Ferratum BusinessYritysluottoa nopeasti 2000 € - 250 000 €

Ferratum yhteystiedot

Puh: 0800 1300 20 (arkisin kello 9-17)

Katu- ja postiosoite:
Ferratum Business
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi