Päivitys 11.6.2017: Tele Finland ja Sonera yhdistyivät keväällä 2017 Telian brändin alle. Uusia Tele Finland -liittymiä ei enää myönnetä, vaan vastaavat tuotteet löytyvät Telian kautta!

TeleFinland.fi oli Soneran omistama halpoihin puhelinliittymiin erikoistunut yhtiö. TeleFinlandilla oli tarjolla todella yksinkertaisia ja riisuttuja liittymäpaketteja – hieman monipuolisempien tarjousten rinnalla.

TeleFinland.fi -puhelinliittymät

TeleFinland tarjoaa netin kautta edullisia ja joustavia liittymiä, jotka voi räätälöidä itse tarpeensa mukaisesti.

Tätä artikkelia kirjoitettaessa Tele Finlandilla on tarjouksessa monia liittymätyyppejä. Muun muassa käytön mukaan laskutettava edullinen liittymä on alennuksessa, kuten myös supernopeat 4G-puhelinliittymät. Netti on nopeimmillaan 100 Mbit/s.

Myös hitaampi netti on mahdollinen, jolloin liittymän hinta laskee. Edullisin on etanamaisen hidas 3G.

Eräs TeleFinlandin kiinnostavimmista liittymätuotteista on Meidän Kesken -liittymä. Tällä liittymällä on mahdollista soittaa ja viestitellä rajattomasti TeleFinlandin ja Soneran liittymiin. Hintaa rajattomilla puheluilla on vain neljä euroa kuukaudessa ja rajattomilla viesteillä kolme euroa. On epäselvää, tarjotaanko Meidän Kesken -liittymää vielä nykyään vai onko se sulautettu uusiin räätälöitäviin puhelinliittymiin.

Kaikkein halvin TeleFinland.fi-liittymä on käytön mukaan laskutettava 3G-liittymä. Sen kuukausimaksu on viisi euroa. Puhelut maksavat 0,07 euroa minuutilta ja samoin tekstiviestit ovat 0,07 euroa / kappale.

TeleFinlandin mobiilinettiliittymät

TeleFinlandin kautta on mahdollista saada mobiilinetti jopa vain 5 eurolla kuukaudessa. Tällöin siirtonopeus on hidas, alle yksi mega. Datakattoa ei kuitenkaan ole.

Tällä hetkellä tarjouksessa on nopea 50 megan 4G-netti yhdistettynä käytön mukaan laskutettavaan puheliittymään. Normaalisti se maksaa 23 euroa kuukaudessa, nyt vain 20 euroa.

Nettiliittymän kanssa kytkynä on mahdollista hankkia myös nettitikku. Tele Finlandilla on usein huikeita tarjouksia koskien nettitikkuja. Tällä hetkellä pelkissä nettiliittymissä loistavin tarjous koskee 100 Mbit/s liikkuvaa laajakaistaa, jonka hinta on vain 22 euroa kuussa, eli 8 € tavallista halvempi.

Muita vinkkejä TeleFinlandin kanssa asioidessa

  • TeleFinlandilla on Säästövahti-palvelu. Palvelu arvioi aktiivisesti asiakkaiden puhelimenkäyttöä ja ehdottaa käyttötietojen pohjalta, jos TeleFinlandin valikoimasta saattaisi löytyä jokin juuri tämän asiakkaan käyttöön halvempi liittymätyyppi.
  • Voit antaa ilmaisen lahjoituksen TeleFinlandin kautta valitsemasi urheiluseuran nuorisotoiminnalle. Kun tilaat uuden liittymän netin kautta, syötä kannatuskoodi kenttään. Kuusi kuukautta liittymän käyttöönoton jälkeen TeleFinland.fi lahjoittaa 50 euroa urheiluseuralle. Lue lisää täältä.