Hae lainaa tästä!

Hae Svea-lainaa

Hae Svea-lainaa 2000 € - 20000 € jopa 10 vuoden maksuajalla. Vaatimuksina 20 vuoden ikä, säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.
Hae lainaa tästä!

Huomaa, että voit hakea Svea-lainaa myös Freedom Rahoituksen kautta jolloin saat yhdellä hakemuksella tarjouksen usealta lainayritykseltä. Tutustu Freedom Rahoitukseen tästä ja hae Svea-lainaa helposti netistä.

Taloustiedot

Todellinen vuosikorko 13%
Hyväksymisprosentti 30%
Avausmaksu yli 100eur

Avaintiedot

 • Lainaa 2000 € – 20000 €

 • Ikäraja 20 v

 • Säännölliset tulot

 • Maksu aikaa max. 10 vuotta

Svea-laina 2000 € – 25000 €

Svea Direkt -laina on vaivaton ja nopea rahoitusmuoto arjen pieniin ja suuriin rahoitustarpeisiin. Lainaa haetaan verkossa ja sen myöntää Svea Ekonomi Ab:n Suomen sivuliike. Lainapäätöksen ja rahat saa nopeasti eikä erillisiä vakuuksia tai takaajia tarvita. Maksuhäiriömerkintä ei myöskään ole este lainan myöntämiselle, joskin merkintä ei saa olla vuotta tuoreempi. Vanha häiriövelka täytyy myös olla kuitattu ennen kuin Svea Direkt -laina voidaan myöntää.

Svea Direkt -lainaa voivat saada myös henkilöt, jotka eivät täytä perinteisten rahoituslaitosten hakukriteereitä. Tällöin lainan vakuutena toimii luotonhakijan oma asunto. Lainaa varten luotonhakija tarvitsee jonkin toisen luottolaitoksen myöntämän olemassa olevan lainan. Svea Direkt -lainan enimmäismäärä on 75 % asunnon sen hetkisestä markkina-arvosta.

Lainan hakeminen

Svea Direkt -lainaa voivat hakea 20-65-vuotiaat henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa viimeiset kolme vuotta. Hakijalla tulee olla säännölliset vähintään 18 000 euron vuositulot työstä tai eläkkeestä. Osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat henkilöt voivat hakea lainaa yhdessä yhteisvastuullisen lainanottajan kanssa, jolla tulee olla vähintään 9000 euron vuositulot.

Svea Direkt -lainaa haetaan kätevästi verkossa. Hakemista varten luotonantajan tarvitsee katuosoitteen, pankkitilin ja sähköpostiosoitteen. Hakemukseen liitetään myös tiedot hakijan työsuhteesta, vuositulosta ja asumismuodosta sekä haetusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen SveaRahoitus arvioi jokaisen hakijan lainakelpoisuuden ja maksukyvyn erikseen. Helpoiten lainansaantimahdollisuuksia on mahdollista parantaa hakemalla lainaa yhdessä yhteisvastuullisen lainanottajan kanssa.

Myönnetyn lainan tietoja kuten jäljellä olevan lainan määrää ja korkotietoja voi tarkastella Svean oman asiakasportaalin kautta, jonka käyttämistä varten asiakkaalle toimitetaan henkilökohtaiset käyttäjätunnukset.

Mitä maksaa?

Svea Direkt myöntää 2000–25 000 euron suuruisia lainoja 2–10 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa lyhennetään kuukausittain ja sen todellinen vuosikorko on noin 11-31 %. Lainan ja sen kulut voi maksaa takaisin myös suunniteltua nopeammin ilman, että tästä koituu asiakkaalle lisäkustannuksia.

Koron lisäksi peritään 135 euron avausmaksu ja 9 euron kuukausittainen käsittelykulu. Mahdollisista maksuhuomautuksista peritään 5 euron huomautusmaksu.

Jos vakuutena käytetään asuntoa, laina voi olla jopa 9 000–85 000 euroa. Takaisinmaksuaika on 2–20 vuotta ja todellinen vuosikorko arviolta 13 %. Koron lisäksi peritään 550 euron avausmaksu sekä kuukausittainen 8 euron käsittelykulu.

Svea-lainan avausmaksu vaihtelee noin 100 € – 500 € euron välillä, käsittelykulut taas ovat 9 € kuukaudessa. Vaikka avausmaksu on korkea, on Svea-laina melko edullinen palvelu sillä todelliset vuosikorot jäävät alle 15 prosentin, mikäli lainaa hakee hyvillä tuloilla ja mahdollisesti vakuuksilla varustettu kuluttaja. Korko kuitenkin riippuu hakijan tiedoista, ja saattaa nousta jopa yli 30 prosentin.

Tutustu myös Svea-lainan kilpailijoihin

Halino-laina

100€-3000€
 • Ikäraja 22 v.
 • Laina-aika 1 – 6 v.
 • Todellinen vuosikorko vain 29%

Freedom

500€-30000€
 • Yksi hakemus, monta tarjousta
 • Ikäraja 24 v.
 • Erittäin edullinen

Ostosraha

400€-2500€
 • Ikäraja 20 v.
 • Maksuaikaa jopa 5v.
 • Rahat heti tilille