Päivitys: Tele Finland ja Sonera yhdistyivät keväällä 2017 Telian brändin alle. Uusia Tele Finland -liittymiä ei enää myönnetä, vaan vastaavat tuotteet löytyvät Telian kautta!

Sonera on pitkän linjan puhelinyhtiö, jonka nimi tuo mieleen Nokian kultavuodet – ja ehkä joillekin myös ylihintaiset kännykkäliittymät. Soneran maine muita kalliimpana liittymäntarjoajana ei kuitenkaan ole nykyään aivan ansaittu. Katso tästä, millaisia edullisia ja laadukkaita puhelin- ja nettiliittymiä Sonera tarjoaa.

Telian puhelinliittymät

Puheaika min/kk
Tekstiviestit kpl/kk
Netin nopeus vähintään
Puheaikaa
Tekstiviestejä
Nopeus väh.

Tulokset

Edullisin tulos ensin

Ladataan tuloksia..

Telian puheliittymä

Soneran matalimman tason puheliittymä on Startti. Se sisältää 100 minuuttia puheaikaa ja 25 tekstiviestiä. Tiedonsiirto tapahtuu 1 megan nopeudella. Hinta on 9,90 euroa kuussa. Sonera tarjoaa myös minuuttimaksullista Sonera Perus -liittymää. Sen kuukausihinta on 1,90 euroa. Puhelut maksavat 0,08 euroa minuutilta ja samoin tekstiviestit 0,08 euroa viestiä kohden.

Soneralla on usein nettisivuillaan hyviä tarjouksia. Esimerkiksi tätä artikkelia kirjoitettaessa huipputarjouksessa on Jätti-puhelinliittymä. Siinä on rajattomasti puheaikaa kotimaassa sekä tekstiviestejä. Nettinopeus on verkon sallima maksiminopeus. Ja hintaa on vain 19,95 euroa kuukaudessa normaain 39,90 euron sijaan. Kaupan päälle asiakas saa Spotify Premium -musiikkipalvelun käyttöönsä puoleksi vuodeksi.

Mobiililaajakaista

Soneran liikuteltavat 3G- ja 4G-nettiyhteydet ovat suosittuja. Yleensä netin kautta ostettaessa mobiiliyhteydet ovat alennuksessa. Esimerkiksi Liikkuva Netti Aito 4G Teho maksaa netin kautta ostettuna vain 14,90 euroa kuussa, kun normaalihinta on 19,90 euroa. Aito 4G Teho on tehokas: 50 megan tiedonsiirtonopeus ja rajaton käyttöoikeus riittävät useimpiin surffailutarpeisiin.

Tätäkin tehokkaampi vaihtoehto Soneralta tosin löytyy. Liikkuva Netti Aito 4G Max on noin 150 megan nopeudella varustettu mobiilinetti. Hintaa on normaalisti 24,90 euroa kuussa, mutta netin kautta tilattuna siitä leikataan viisi euroa pois.

Halvin Soneran mobiiliyhteyksistä on Liikkuva Netti Plus. Normaali hinta on 12,90 euroa, mutta tarjouksessa sen voi saada 9,90 euron kuukausihintaan. Nopeutta on 21 megaa, joka on yleiseen mobiilikäyttöön runsaasti.

Huomaa, että 18-25 -vuotiaat Sonera X -liittymien omistajat saavat mobiililaajakaistoista 15 prosenttia alennusta.

Tarkempi arvostelu ja kattavammat tarjoukset Soneralta.

Muista myös seuraavat Sonera-vinkit
Puhelin- ja mobiilinettiliittymien hankkiminen koko perheelle yhtenä pakettina tulee merkittävästi halvemmaksi kuin jokaisen liittymän hankkiminen erikseen. Huomaa, että eri perheenjäsenille voi valita hieman eri ominaisuuksilla varustetut Sonera-liittymät.
Soneran verkkoa käyttää myös Tele Finland. Heiltä voi löytyä halvempia tarjouksia kuin Soneralta, joten etenkin jos olet hankkimassa yksinkertaista puheliittymää, kannattaa tarkastaa myös Tele Finlandin valikoima.

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi