Elisan omistama Saunalahti tunnetaan eräänä Suomen edullisimmista ja luotettavimmista liittymäntarjoajista. Saunalahdella on aina käynnissä kiinnostavia alennuskampanjoita. Seuraavassa ovat tällä hetkellä parhaat Saunalahden tarjoukset. Katso, löytyykö listasta juuri sinua palveleva Saunalahti-kampanja. Lue lisää.

Saunalahden liittymät

Puheaika min/kk
Tekstiviestit kpl/kk
Datan määrä Gt/kk

Kännykän netti halvalla

Kaikki Saunalahden suosituimpien liittymien nettipaketit ovat juuri nyt alennuksessa. Voit käydä Saunalahden verkkosivulla katsastamassa yksityiskohdat ja selvittämässä, millainen Saunalahti-kampanja parhaiten palvelee juuri sinua.

Nopeimmat nettiyhteydet ovat tällä hetkellä kampanjatarjouksessa. 4G-liittymä Huoleton-puhepaketilla maksaa nyt 12 kuukauden sopimuksella 26,90 €/kk, kun normaalihinta on 29,90 €/kk. Vastaavasti 4G Premium huippunopealla netillä on alennuksessa. Hinta on nyt 29,90 €/kk, kun normaalihinta on 34,90 €/kk. Supernopean netin saa siis koko vuoden mitassa 60 euroa tavallista halvemmalla.

Huomaa, että 4G Premium sisältää nykyään myös 10 gigaa ilmaista 4G-nettiä EU- ja ETA-maissa matkustettaessa.

Saunalahden ja Elisan prepaid-pakettien kampanja-alennukset

Saunalahti Prepaid on halvimmillaan netistä tilattuna. Tällöin hinta on vain 5,90 euroa ja aloituspakkaukseen sisältyy ylimääräinen kuusi euroa puheaikaa. Tavallinen Saunalahti Prepaid on kohtuuhintainen muutenkin. Kotimaan puhelut maksavat 0,066 euroa minuutilta ja tekstiviestit samoin 0,066 euroa kappaleelta. Tiedonsiirto maksaa enintään 0,99 euroa vuorokaudelta.

Ladatessasi ensimmäistä kertaa prepaid-liittymääsi, puhelut ja tekstiviestit ovat täysin maksuttomia viikonloppuisin kolmen kuukauden ajan.

Huomaa, että Saunalahti-kampanjan ansiosta ladatessasi prepaid-liittymällesi arvoa netissä tai Otto-automaatilla, saat joka neljännestä latauksesta kymmenen euroa ylimääräistä puheaikaa. Tämä on melko tuntuva etu, jos käytät prepaid-liittymää säännöllisenä liittymätyyppinäsi.

Muista myös nämä vinkit koskien Saunalahden tarjouksia

  • Jos harkitset tietokoneeseen tai tablettiin liikkuvaa laajakaistaa ja tarvitset sitä miltei päivittäin, kannattaa hankkia Saunalahden kuukausimaksullinen nettiyhteys. Jos sen sijaan tarvitse nettiä vain pari-kolme kertaa viikossa, harkitse vuorokausimaksullista mobiilinettiä.
  • Huomaa myös, että monista Saunalahden tuotteista saa bonusta S-Etukortilla. Tämä koskee myös kuukausimaksullisia mobiilinettisopimuksia.
  • Saunalahden kautta järjestyvät kuukausivuokralle mobiilinetin jakamiseen soveltuvat reitittimet ja wifi-boksit.
  • Usein puhelinmyyjillä saattaa olla tarjolla jopa parempia etuja kuin mitä netin välityksellä löytyy. Jos olet vaihtamassa liittymää, kuuntele telemarkkinoijan tarjoukset tarkoin. Mutta varo ylipitkiä karenssiaikoja ja kätkettyjä kuluja!

Lähde: http://www.puhelinliittymat.fi/saunalahti/

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi