Moi Mobiili on uusi matkapuhelinoperaattori, joka pyrkii haastamaan vanhat operaattorit hinnoittelumallillaan. Kokosimme tähän tietoja Moi Mobiilin liittymistä ja selvitimme, kannattaako Moin palveluita hyödyntää. Lue tästä lisää.

Moi Mobiilin liittymät

Puheaika min/kk
Tekstiviestit kpl/kk
Datan määrä Gt/kk

 

Moi Mobiili toimii näin:

  • Moi Mobiilin toimintaperiaate poikkeaa hieman perinteisistä operaattoreista. Asiakkaalle annetaan aina vähintään 3 sim-korttia, joita voi käyttää rinnakkain eri laitteissa. Sim-kortteja voi myös hankkia lisää tarpeen mukaan.
  • Peruspaketti maksaa 18 euroa kuussa ja se sisältää 12 gigaa nopeaa 4G-dataa. Kaikki sim-kortit käyttävät yhdessä samaa dataa ja datadiirtoa pystyy tarkkailemaan ja säätämään kaikkien sim-korttien osalta yhdellä helpolla kännykkäsovelluksella.
  • Jokainen ylimääräinen sim-kortti maksaa 6 euroa kuussa.
  • Osalle sim-korteista voidaan asentaa rajaton data ilman kattoa. Rajaton data maksaa 15 euroa ekstraa kuussa kullekin valitulle sim-kortille.
  • Puhelut maksavat 0,055 €/min ja viestit samoin 0,055 €/kpl. Tämä on sinällään edullista, tosin hinnoittelu on ilmeisesti minuuttipohjaista. Tämä tarkoittaa, että muutaman sekunnin puhelusta peritään täysi yhden minuutin hinta. Kuluttajalle, joka soittaa paljon alle minuutin mittaisia puheluita, tämä ei ole kovin kannattavaa.
  • Koko sim-paketilla voi myös hankkia yhteisen puhepaketin. Kymmenen tunti puhetta maksaa 15 euroa.
  • Moi Mobiili käyttää DNA:n verkkoa, joka on erittäin laadukas ja nopea.
  • Moi Mobiilin roaming-maksut ovat kohtuulliset. Se noudattaa uusia EU-säädöksiä, joiden mukaan kukin megatavu dataa ja kukin puheminuutti saa maksaa EU-maissa matkustettaessa enintään 5 senttiä enemmän kuin kotimaassa ollessa.

Onko Suomessa tilaa Moi Mobiilin kaltaiselle palveluoperaattorille?

Moi Mobiili kohdistaa palvelunsa erityisesti pienyrityksille ja yksityishenkilöille. Perheelle ja yritykselle Moi Mobiili voikin olla kannattava, ainakin, jos nettiä ei tarvita rajattomasti.

Moi Mobiili on tervetullut lisä Suomen hyvin yksipuolisille liittymämarkkinoille. Muualla maailmassa vastaavia palveluoperaattoreita, jotka tarjoavat vaihtoehtoisia hinnoittelumalleja, on paljon enemmän. Suomi on jäänyt muutaman suuren operaattorin otteeseen.

Nähtäväksi jää, löytääkö Moi Mobiili paikkansa suomalaisten sydämissä ja kännyköissä vai osoittautuuko miljoonien eurojen investointi hukkareissuksi.

Lisätietoja ja kattavamman arvostelun on kirjoittanut Puhelinliittymat.fi

Ketkä Moi Mobiilia pyörittävät?

Moi Mobiilin takana toimivat puhelinoperaattorialan konkarit. Moi Mobiilin hallituksessa istuvat mm. Soneralta tunnettu Juha Koivuniemi ja entinen nokialainen Tore Teir. Yrityksen perustajiin kuuluvat myös DNA:lla aiemmin toiminut Kalle Vuoristo ja Telialta tuttu Ulla Koivula.

Moi Mobiili yhteystiedot

Verkkosivu: Moimobiili.fi
Sähköposti: asiakaspalvelu@moimobiili.fi

Osoite:
Moi Mobiili
Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi