Etusivu » Pikavippi ja pikalaina » Suomilimiitti
Hae jopa 2000 eur heti tililleHae Suomilimiitti luottotili 10 eur - 2000 eur. Kulutonta maksuaikaa lainalla on seuraavan kuun loppuun asti.
Suomilimiitti on kotimainen lainasivusto, joka myöntää tililuottoja. Suomilimiitin lainatuote on melko tyypillinen, mutta siihen liittyy yksi suuri houkutus. Jatka lukemista.

Suomilimiitti on hyvin tyypillinen luottotili

Suomilimiitti on erittäin tavallinen tililuotto. Asiakkaalle myönnetään 2000 euron luottotili, jolta hän saa nostaa isoja tai pieniä määriä rahaa oman tarpeen mukaisesti – kunhan avoimen velan määrä ei nouse limiitin yli.

Lainasta peritään melko korkea nostoprovisio 15 %. Jos laina maksetaan takaisin ennen ensimmäistä kuukausierää, sille ei kerry muita korkoja. Mutta jos laina päätetään maksaa useissa kuukausierissä, siihen lisätään joka kuukausi 8,9 prosentin nimelliskorko.

Pienin mahdollinen kuukausilyhennys on 15 % avoimesta velasta.

Suomilimiitin avainluvut

Hyväksymisprosentti 48%
Todellinen vuosikorko yli 100%
Nostoprovisio 15%

Suomilimiitin avaintiedot

Check icon Lainaa 10€ – 2000€Check icon Ikäraja 20vCheck icon Helppo saadaCheck icon Kulutonta maksuaikaa 30 päivää.

Suomilimiitti tarjoaa jopa 1000 euron ilmaisen ensinoston

Suomilimiitin vahvin puoli on sen ”ilmainen” ensinosto. Ensimmäisestä nostosta ei makseta lainkaan 15 prosentin provisiota, kunhan noston suuruus on enintään 1000 euroa.

Jos nosto maksetaan takaisin noin kuukaudessa, sille ei siis kerry mitään kuluja.

Tämän jälkeen avoimeksi jäävälle velan osuudelle alkaa kertyä joka kuukausi nimelliskorko.

Ensinostollaan Suomilimiitti kilpailee ilmaisia pikavippejä uusille asiakkaille myöntävien Ferratumin ja Vivus-lainasivuston kanssa.

Suomilimiittiä pyörittää J.W.-Yhtiöt Oy

J.W.-Yhtiöt on lahtelainen rahoitusalan yritys, joka on vuosien varrella omistanut useita vippi- ja tililuottosivustoja.

Suomilimiitti on J.W.-Yhtiöiden tämänhetkinen hittituote, mutta myös muun muassa Eurolimiitti, Ekstraluotto, Satavippi, Reissuluotto ovat heidän tavaramerkkejään.

Vuonna 2012 J.W.-Yhtiöt yhdessä toisen vippifirman OPR-Vakuus Oy:n kanssa joutui markkinaoikeuden kynsiin. Kyseessä oli se tavallinen tarina tällä alalla: J.W.-Yhtiöt ei ollut ilmaissut lainan kuluja tai todellista vuosikorkoa kyllin selkeästi

Mistä saa parempaa lainaa kuin Suomilimiitiltä?

Suomilimiitti ei ole edullisinta tarjolla olevaa nettiluottoa eikä J.W.-Yhtiöt ole se kaikkein parhaassa maineessa oleva luotottaja. Hyviä vaihtoehtoja Suomilimiitille ovat muiden muassa:

  • Credit24. Enintään 4000 euron suuruinen luottolimiitti, jonka nostoprovisio on vain 6,95 % ja todellinen vuosikorko pahimmassakin tapauksessa aina alle 100 %.
  • Lainaaja. Vertaislainoja välittävä palvelu, jonka tarjoamien kertaluottojen suuruus on enintään 6000 euroa. Tarkka korko riippuu kysynnästä ja tarjonnasta.
  • Bank Norwegian. Keskikokoisia ja suuria vakuudettomia kulutusluottoja myöntävä yritys, jonka suurin yksittäinen omistaja on Norwegian-lentoyhtiö. Todellinen vuosikorko matalimmillaan alle 10 %.
Hae jopa 2000 eur heti tililleHae Suomilimiitti luottotili 10 eur - 2000 eur. Kulutonta maksuaikaa lainalla on seuraavan kuun loppuun asti.
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi