Saldo.com on netin kautta tarjottava vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on enimmillään 5000 euroa. Tutustuimme Saldo.comin lainoihin ja katsoimme, kenelle ne sopivat. Lue lisää.

Hae 150-5000 € tililuottoHelppo hakemus kokonaan netissä. Rahat tilille vielä tänään.

Kuka omistaa Saldo.com-lainapalvelun?

Saldo.comin omistaa jo vuosia pikavippejä ja kulutusluottoja suomalaisille kaupannut turkulainen Tact Finance Oyj. Muita Tact Financen pyörittämiä lainasivustoja ovat muun muassa Limiitti.fi, Laina.fi ja Vippi.fi.

Vaikka Tact Finance pitää yhä nykyään päämajaansa Turussa, vaikka se onkin alkanut viime vuosina aggressiivisesti levittäytyä ympäri Pohjois-Eurooppaa Tact Groupin nimellä.

Kyseessä on kuluttajan näkökulmsata sangen tyypillinen Suomessa nettilainoja tarjoava yritys. Tact Finance on luotettava toimija.

Saldo.com on tililuotto 150-5000 €

Saldo.com on tililuotto. Asiakas avataan lainatili, jonka limiitti on jopa 5000 euroa. Asiakas voi nostaa lainatililtä rahaa omalle pankkitililleen tarpeen mukaisesti. Kun tietty osuus lainasta on maksettu takaisin, sen voi nostaa aina uudestaan.

Saldo.com-lainan hinta

Jokaisesta nostosta Saldo.com-lainatililtä peritään suoraan 10 % nostoprovisio. Tämä on melko kohtuullinen provisio netin tililuottojen saralla, tosin myös halvempia vaihtoehtoja löytyy, mm. Credit24.

Joka kuukausi, kun lainaa on avoimena, peritään myös 4,90 euron suuruinen tilinhoitomaksu. Laina kerryttää korkoa 29 % vuositahdilla.

Todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle on 44,77 %, kun koko summa nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin mahdollisimman hitaasti eli 26 kuukaudessa.

Hae 150-5000 € tililuottoHelppo hakemus kokonaan netissä. Rahat tilille vielä tänään.

Kenelle Saldo.com parhaiten sopii?

Saldo.com on todellisen vuosikorkonsa osalta eräs netin halvimmista tililuotoista. Saldo.com sopii kuluttajille, joille pankki ei syystä tai toisesta myönnä kulutusluottoa eikä luottokorttia, mutta tulot riittävät silti maksamaan lainan lyhennykset.

Vaihtoehto Saldo.comille: ilmaiset ensilainat

Saldo.comin kovimmat haastajat löytyvät ilmaisten kulutusluottojen saralta.

1. Ferratum Koroton

Ferratum.fi myöntää uusille asiakkaille kokonaan ilmaisen Koroton-pikavipin. Lainan suuruus on 50-300 euroa ja se maksetaan takaisin 7-30 vuorokauden sisällä. Jos laina maksetaan takaisin ajoissa, sille ei kerry mitään kuluja.

2. Vivus ilmainen ensilaina

Myös Vivus.fi myöntää korotonta ensilainaa. Uusille asiakkaille tarjotaan 10-400 euron suuruista vippiä enintään 30 vuorokauden maksuajalla. Kuten Ferratumin tapauksessa Vivus.fi-ensilainalle ei koidu mitään korkoja eikä kuluja, kunhan se maksetaan takaisin eräpäivään mennessä.

3. Suomilimiitti.fi ilmainen ensinosto

Suomilimiitti.fi on netissä toimiva Saldo.comin kaltainen tililuotto, jolla on eräs mukava lisäominaisuus. Ensimmäinen nosto aina 1000 euroon saakka on kuluton, kunhan se maksetaan pois ensimmäiseen eräpäivään mennessä eli seuraavan kuukauden loppuun saakka.

Saldo.com yhteystiedot

Osoite:
Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46a
20520 Turku

Puhelin: 010 219 5500 (ark 8-20, la 10-18, su 12-18)

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi