Risicum.fi tarjoaa suomalalisille kuluttajille kertaluottoja ja joustoluottoja. DFC Nordic Oy:n omistama lainapalvelu on vuosien varrella osoittautunut luotettavaksi. Mutta onko Risicum-laina kannattavaa? Ja kuka sitä saa nostaa? Lue arvostelumme.

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 5000 eur. Koko hakemus netissä. Koroton ja kuluton 300 euroon asti.

Avainluvut

Todellinen vuosikorko 64%
Hyväksymisprosentti 76%
Nostopalkkio 9,5%

Avaintiedot

Check icon Lainaa 100€ – 5000€Check icon Ikäraja 20vCheck icon Helppo saadaCheck icon Korotonta maksuaikaa noin kuukausi

Risicumin kertaluotto

Risicum tarjoaa kuluttajille kertaluontoista pienlainaa. Lainasumma on joko 500, 750 tai 1000 euroa. Lainan maksuaika on 12 kuukautta. Maksuerien suuruus vaihtelee 51,38 eurosta 102,77 euroon kuukaudessa.

Kertaluoton todellinen vuosikorko on 49,17 %. Tämänsuuruisten lainojen kohdalla paljon tätä korkemmalle ei hinta voisi noustakaan lakisääteisten rajoitteiden vuoksi. Kertaluotto ei siis ole aivan halpaa.

Risicum kertaluottoa voi hakea 20-75-vuotias Suomessa vakituisesti asuva kuluttaja, jolla on riittävä maksukyky.

Rahat siirretään hakijan tilille välittömästi, kunhan hän suostuu käyttämään ilmaista Instantor-palvelua, joka varmistaa maksukyvyn. Jos hakija ei halua käyttää tätä palvelua, hänen tulee lähettää palkkatositteet paperisina Risicumin postiosoitteeseen, ennen kuin laina siirretään tilille.

Risicumin joustoluotto

Risicum kilpailee myös kasvaville tililuottojen markkinoilla. Risicumin joustoluotto on 2010 euron limiitillä varustettu tili, jolta asiakas voi nostaa itselleen lainaa pieniä tai suuria määriä aina tarpeen mukaisesti. Jokaisesta nostosta veloitetaan 12,5 % provisio. Tämän lisäksi avoimena olevasta luotosta peritään 29 % vuotuinen nimelliskorko ja kuhunkin kuukausilaskuun lisätään 4,90 euron lisä.

Joka kuukausi avoimesta lainasummasta maksetaan pois 10 % tai vähintään 50 euroa. Lainan voi maksaa myös pois heti kun haluaa ilman korkokuluja.

Tämä nostaa joustoluoton arvioidun todellisen vuosikoron 61,69 prosenttiin. Tämä ei pankkien ulkopuolisilla lainamarkkinoilla ole vielä mitenkään järkyttävä korko, vaikka tietysti pankkilainoihin ja luottokortteihin verrattuna aivan valtava.

Joustoluottoa voi käyttää halutessaan pikavipin korvikkeena, kunhan vain nostaa pienen summan eikä koko 2010 euroa kerralla.

Kuten Risicumin kertaluoton myös joustoluoton käsittelyä voi nopeuttaa hyödyntämällä ilmaista Instantor-palvelua. Tällöin hakijan ei tarvitse lähetellä tositteita ja dokumentteja lainahakemuksen tueksi.

Joustoluoton hakijan pitää olla 20-75-vuotias ja hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 5000 eur. Koko hakemus netissä. Koroton ja kuluton 300 euroon asti.

Mitä muuta hakijan pitää Risicumin lainoista tietää?

  • Jos et halua antaa Instantor-palvelun tarkistaa tulotasoasi automaattisesti, joudut lähettämään Risicumille kopion palkkakuitista tai tiliotteen kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydetään verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöstä.
  • Risicum ei tarjoa useaa lainaa yhdelle hakijalle, vaan ennen uuden lainan hakemista edellinen pitää maksaa pois.
  • Risicumin Laskutuksesta ja perinnästä vastaa iKassa Oy.
  • Lainan voi lain mukaisesti peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen hakemisesta ilman kuluja.
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi