Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on yksi tunnetuimmista ja vanhimmista vippisivustoista Suomessa. Toisin kuin monet muut vippisivustot, Pikavippi.fi on yhä toiminnassa ja porskuttaa vahvasti. Millaista lainaa Pikavippi.fi nykyään tarjoaa ja onko sitä kannattavaa nostaa? Lue tästä arvostelumme.

Rahat tilille heti!Perinteikäs 100-300 € pikavippi nyt puolen vuoden maksuajalla ja entistä halvemmalla.

Mikä on Pikavippi.fi?

Pikavippi.fi on kotimaisen OPR-Vakuus Oy:n omistama pikavippejä kauppaava verkkosivusto. OPR-Vakuus on tunnettu ja luotettava rahoitusyritys, joka omistaa myös muun muassa Ostosraha.fi-verkkosivun, jonka kautta myydään keskisuuria vakuudettomia kulutusluottoja. Pikavippi.fi on siis turvallinen verkkosivu, jos sen lainat vain muuten ominaisuuksiltaan sattuvat miellyttämään.

Saat 100-300 € pikalainaa melko kohtuullisella hinnalla

Pikavippi.fi-laina on suuruudeltaan aina 100, 200 tai 300 euroa. Jokaisen lainasumman tapauksessa maksuaika on noin puoli vuotta eli 184 vuorokautta. Laina maksetaan takaisin kerralla yhdessä erässä laina-ajan lopussa. Sinun ei siis tarvitse maksaa mitään kuuteen kuukauteen.

Lainan todellinen vuosikorko on 49,6 %, joka puolen vuoden laina-ajan puitteissa tarkoittaa todellisuudessa 25 % korkoa. Eli 100 euron lainalle tulee hintaa 25 euroa.

Lisäksi eräpäivän siirto maksaa 25-75 euroa.

Avauskuluja, kuukausimaksuja tai muita lisäkuluja ei ole.

Miten Pikavippi.fi-lainaa haetaan?

Pikavippi.fi-luottoa haetaan verkon kautta joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos kyseessä on kuitenkin OPR-Vakuus Oy:n aiempi asiakas, hän voi hakea lainaa myös suoraan tekstiviesteillä. Tekstiviestihakemus lähetetään numeroon 173 555 ja se on formaattia LAINASUMMA PIN-KOODI.

Pikavippi.fi-lainaa voidaan myöntää kenelle tahansa täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on osoitetiedot Suomessa ja moitteettomat luottotiedot. Hakijalla ei tarvitse olla julkista puhelinnumeroa.

Rahat tilille heti!Perinteikäs 100-300 € pikavippi nyt puolen vuoden maksuajalla ja entistä halvemmalla.

Kannattaako Pikavippi.fi?

Pikavippi.fi on täysin varteenotettava vaihtoehto nykyisillä netin lainamarkkinoilla. Se on edullisempi kuin monet nykyään niin suositut tililuotot. Sitä on helppo hakea ja sen hinnoittelu on äärimmäisen selkeä.

Nykyisen lainsäädännön aikana on myös harvinaista löytää todellista pikavippiä eli pientä vakuudetonta kertalainaa. Pikavippi.fi on onnistunut siinä, missä monet kilpailijat epäonnistuivat.

Usein saattaa kuitenkin olla prosentuaalisesti katsottuna edullisempaa hakea isoa lainaa pikavipin sijaan. Ostosraha.fi onkin todelliselta vuosikoroltaan noin puolet Pikavippi.fi-lainaa halvempi. Vielä edullisempia vaihtoehtoja isoille kulutusluotoille löytyy muiden muassa Bank Norwegianilta ja Nopsalainalta.

Eräs tapa saada halvempaa lainaa on lähettää lainahakemus jollekin netin ilmaisista kilpailutuspalveluista, kuten Freedom Rahoitukselle. Nämä palvelut etsivät edullisimman kuluttajan toiveiden mukaisen lainan ja lähettävät lainatarjouksen sähköisesti. Palveluiden käyttö ei maksa mitään eikä sido kuluttajaa hyväksymään lainatarjousta, muta parhaimmillaan voi johtaa edullisemman luoton löytymiseen.

Pikavippi.fi yhteystiedot

Osoite:
OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@pikavippi.fi
Puhelin: 020 741 2030 (ark. 8-20)

Rahat tilille heti!Perinteikäs 100-300 € pikavippi nyt puolen vuoden maksuajalla ja entistä halvemmalla.

Tyypillisten kulutusluottojen ja pikalainojen hintaesimerkkejä

1. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

2. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78% .

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 12 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 50.000 €.

Yhteystiedot

Palvelun tarjoaa Summarum Media Oy, 2823017-4. Summarum Media Oy ei itse myönnä lainaa vaan vertaa ja välittää luottoja.

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10
00530 Helsinki

asiakaspalvelu@s-raha.fi

Sopimusehdot ja rekisteriseloste

Hae lainaa – lainatarjous heti sähköpostiisi

Tällä tavalla löydät varmasti edullisimman lainan, sillä etsimme edullisimman luoton laajasta tietokannastamme. Mikä parasta, näytämme sinulle parhaan tarjouksen tulosi ja ikäsi huomioon ottaen. Kun haet tarjouksen tästä palvelusta, voit olla varma, että saat edullisimman lainan ja voit säästää satoja euroja.

Jos tarvitset lisätietoja eri lainatyypeistä tai haluat nähdä hintavertailussa käytetyn aineiston, selaa Lainat-sivun loppuun, josta löydät kattavan artikkelin kaikista eri lainatyypeistä.

Meiltä löydät sekä alle 2000 euron heti tilille maksettavaa pikalainaa, että isompaa edullista vakuudellista luottoa. Täytä vertailulomake, niin näet heti parhaan lainatarjouksen juuri sinulle. Jos toimit nopeasti, voit saada rahat tilille jo tänään.

Huomaa, että lainojen hakeminen S-Raha-palvelussa ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin ja päättää, hyväksytkö ne.