Ostosraha on yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista kulutusluotoista. Tämä ei ole ihme, sillä palvelu on oikeastaan aika hyvä eikä edes erityisen hieman kallis.

Mikä Ostosrahan palvelussa on hyvää? Nopeus ja suuret lainasummat. Lainahakemuksia käsitellään 08-22 välillä alle 15 minuutissa ja rahat saa tilille heti. Ostosraha on siis erittäin nopea ja tarvittaessa kohtuullisen suuri kulutusluotto. Toinen hyvä puoli Ostosrahassa on sen läpinäkyvyys. Hinnoittelu on selkeää ja kaikille sama eikä edes niin kallis.

Hae Ostosraha.fi lainaVakuudetonta lainaa tilillesi 400–10000 euroa

Kuka Ostosrahaa voi hakea?

20-vuotias voi hakea lainaa 400-10000 euroa. Myönteinen luottopäätös vaatii Suomen kansalaisuutta sekä osoitetta, moitteettomia luottotietoja, matkapuhelinnumeroa ja verkkopankkitunnuksia. Vaikka säännöllistä tuloista ja vakituisesta työsuhteesta on huomattavasti apua, myös ilman niitä voi hakea tätä luottoa. Lainaa myönnetään 6 – 72 kuukaudeksi eli maksimissaan kuudeksi vuodeksi. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Avainluvut

Todellinen vuosikorko 39,49%
Hyväksymisprosentti 60%
Toimituspalkkio on 34–975 eli noin 10% lainasummasta

Avaintiedot

Check icon Lainaa 400€ – 10000€Check icon Ikäraja 20vCheck icon Maksuaikaa maks. 8 vuotta

Mitä Ostosraha maksaa?

Ostosrahan vuosikorko on 29,50 %, joka sisältää kaikki lisämaksut. Tarkempia hintatietoja verkkosivuilta ei kuitenkaan löydy, joten me ryhdyimme hommiin ja laskimme Ostosrahan hinnat hieman tarkemmin. Lainasta syntyy lisäkustannuksia koron lisäksi noin 50€ – 100€ pienille lainoille ja muutamia satasia suuremmille. Todellinen vuosikorko liikkuu pienissä summissa yleensä 30% – 50% välillä. Miten nämä hinnat vertautuvat kilpailuun? Tässä Ostosrahan alle 24-kuukauden lainojen todellinen vuosikorko lainasumman mukaan. 12 kk lainojen korot ovat identtiset.

Ostosraha vuosikorko, 24 kuukauden lainat

Halino-laina myöntää kaikkia taulukossa mainittuja lainoja vain 29,84 prosentin todellisella vuosikorolla, eli osapuilleen samalla hinnalla. Katso lisätietoja sivun alalaidasta, kohdasta kilpailija.

Tässä Ostosrahan isojen eli 2000 euron – 3000 euron lainojen vuosikorot kun maksuaika on pitkä, eli viisi vuotta.

Ostosraha kulutusluoton korko, 5 vuoden laina-aika

Joustolainalta saat samat lainat alle puoleen hintaan, eli n. 15% todellisella vuosikorolla. Katso lisätietoja sivun alalaidasta, kohdasta kilpailija.

Miksi kuitenkin hakea Ostosrahaa?

Joustolaina saattaa olla edullisempi, mutta laina vaatii 25-vuoden ikää ja säännöllisiä tuloja. Lainan hakeminen on myös hitaampaa. Sama pätee Halino-lainaan, vaikka ikäraja onkin hieman matalampi. Ostosraha on siis hyvä vaihtoehto jos olet nuori, tulosi eivät ole erityisen suuret tai säännölliset tai tarvitset rahaa heti tilille.

Lisäksi Ostosrahan isot lainat ovat edullisempia kuin sen tarjoamat pienet pikalainat.

Hae Ostosraha.fi lainaVakuudetonta lainaa tilillesi 400–10000 euroa
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi