OK Money on tunnettu vanhastaan pikavippisivustona, mutta lopetti toimintansa muutama vuosi sitten. Nyt sivusto on avattu jälleen. Millaista lainaa OK Money nykyään tarjoaa? Lue tästä arvostelu.

Hae helppo tililuotto tästä!OK Money -tililuotto 2100€. Lyhennykset kätevästi tasaerissä 130 € / kk!

OK Money on DFC Nordicin omistuksessa

Ok Money on osa suurta DFC Nordic -yhtiötä. DFC Nordic tarjoaa kulutusluottoja netissä useiden sivustojen kautta. Muun muassa Laina.fi, Risicum ja DFC BlueCard MasterCard ovat DFC:n lainatuotteita Suomessa. Lisäksi DFC Nordic toimii monissa muissa maissa.

DFC Nordic tunnetaan pääosin luotettavana lainayhtiönä. Se on toiminut jo vuosia eikä ole joutunut sen suurempiin selkkauksiin kuluttajaviranomaisen kanssa – toisin kuin osa kilpailijoistaan. DFC:n lainatuotteet on hinnoiteltu selkeästi eikä kuluttajia huijata esimerkiksi liiallisilla perintämaksuilla.

OK Money on nyt 2100 € tililuotto

Ok Money tarjosi ennen pieniä pikavippejä. Uudistuneen Ok Moneyn lainatuote on nykyaikaisen trendin mukaisesti tililuotto eli Limiitti. Tililuotto on jatkuva kulutusluotto. Asiakas voi nostaa lainatililtä haluamansa määrän rahaa aina tilin luottolimiittiin (2100 euroa) saakka. Kun tietty osa lainasta on maksettu takaisin, se on jälleen nostettavissa uudelleen ilman uutta hakemusta. Ok Money on siis hieman kuin luottokortti – tosin ilman korttia.

Laina maksetaan takaisin joko kuukausierissä, jolloin se kerryttää joka kuukausi nimelliskorkoa, tai kertamaksuna, jolloin lainan kulut jäävät melko mataliksi.

Ok Moneysta tekee erityisen se, että kuukausierät ovat tasaeriä – aina 130 euroa kuussa. Näin lainan kulut on helppo ennustaa. Useimmilla kilpailevilla tililuotoilla lainasta maksetaan joka kuukausi pois tietty prosenttiosuus.

Luoton voi toki maksaa pois koska tahansa etuajassa ja säästää näin korkokuluissa.

Näin haet OK Money Limiitti -tililuottoa

Ok Money Limiitti -tililuottoa haetaan nettihakemuksella. Hakeminen on nopeaa ja helppoa. Ensimmäinen nosto saattaa olla hakijan tilillä parhaimmillaan jopa alle vartissa hakemuksen aloittamisesta. Tulotasoa ei tarvitse välttämättä todistaa dokumenteilla, jos sallii Ok Moneyn kerätä tarvittavat tiedot luottotietopalvelun avulla. Ok Money ei myönnä lainaa henkilöille, joilla on luottotietomerkintöjä.

OK Money Limiitti on normaalihintainen tililuotto

Lainan vuotuinen nimelliskorko on lainasummasta riippumatta aina 49 %. Tämä ei sisällä 6,90 euron kuukausittaista laskutuslisää. Lainasta ei kerry mitään kuluja silloin, kun mikään osuus lainasta ei ole avoimena. 2100 euron noston kerryttää todellista vuosikorkoa arviolta 70,47 %.

Hae helppo tililuotto tästä!OK Money -tililuotto 2100€. Lyhennykset kätevästi tasaerissä 130 € / kk!

OK Money yhteystiedot

Osoite:
DFC Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A
PL710, 20100 Turku

Sähköposti: asiakaspalvelu@okmoney.fi
Puhelin: 0200 300 33
Faksi: 020 764 1442

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi