Laina.fi on jo vuosia toiminut lainasivusto, jota nykyään pyörittää kansainvälinen DFC Nordic. Lue tästä, millaista kulutusluottoa Laina.fi myöntää ja kenelle.

Hae helppo tililuotto tästä!Laina.fi-tililuotto jopa 2100 €

Laina.fi on 2100 € tililuotto

Laina.fi tarjoaa kuluttajille tililuottoa, jonka limiitti on 2100 euroa. Kullekin asiakkaalle avataan luottotili, jolta hän voi nostaa rahaa vapaasti oman tarpeensa mukaisesti pieniä tai suuria summia – samaan tapaan kuin luottokortilta.

Lainan voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä, jolloin se kerryttää runsaasti kuluja tai yhdessä osassa, jolloin kulut jäävät melko mataliksi. Yleisesti ottaen on järkevää maksaa koko laina pois mahdollisimman nopeasti, muuten lainan hinta voi nousta kohtuuttomaksi. Pienin mahdollinen kuukausierä on 100 euroa. Tämä on melko matala summa verrattuna moniin kilpailijoihin ja Laina.fi-luotolle on mahdollista kerryttää tämän vuoksi sangen paljon korkoa.

2100 euroa on hyvin tyypillinen limiitti pankkien ulkopuoliselle tililuotolle. Vain harvat yritykset tarjoavat tätä korkeampaa tililuottoa netin kautta (tällaisia ovat ainakin Credit24, Euroloan ja Nordcredit).

Laina.fi-tililuoton hinta

Laina.fi-tililuoton hinta koostuu nostoprovisiosta ja avoimeen lainasummaan lisättävästä kuukausittaisesta korosta. Avausmaksua tai tilinhoitomaksuja ei peritä. Siis vain lainan käyttämisestä koituu kuluja.

Nostopalkkio on 12,5 % ja nimelliskorko vuodessa 49 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 2100 eurolle on 85,23 %, tosin tämä riippuu vahvasti siitä, miten nopeasti lainan maksaa takaisin.

Laina.fi-luoton hakeminen

Laina.fi-tililuottoa haetaan verkkolomakkeella. Lainan saaminen on melko helppoa, kunhan maksukyky on jokseenkin riittävä eikä taustalla ole suuri aiempia velkoja eikä luottohäiriöitä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Lainahakemus käsitellään jopa vain minuuteissa palvelun ollessa auki.

Kun lainatili on avattu ja sopimus sähköisesti allekirjoitettu, rahaa voi nostaa itselleen sopivissa osissa joko verkon kautta tai tekstiviestillä.

Onko Laina.fi kannattava kulutusluotto?

Laina.fi on hyvin tyypillinen netistä haettava tililuotto. Se on paljon kalliimpi kuin suomalaisten pankkien myöntämät joustoluotot tai perinteiset Visa- tai MasterCard-luottokortit. Laina.fi on silti edullisempi kuin osa kilpailijoistaan.

Laina.fi-luottoa ei kannata hakea, jos on mahdollista saada lainaa pankista. Myös osa kilpailijoista on edullisempia. Voit kilpailuttaa tililuotot helposti esimerkiksi ilmaisen Etua.fi-nettipalvelun avulla tai käyttää S-rahan omaa lainavertailua!

Hae helppo tililuotto tästä!Laina.fi-tililuotto jopa 2100 €

Laina.fi

Laina.fi-tililuotto jopa 2100 €

Yhteystiedot Laina.fi

Puhelin: 0200 30033
Sähköposti: asiakaspalvelu@laina.fi

Posti:
DFC Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A
20100 Turku

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi