Etusivu » Pikavippi ja pikalaina » Ilmainen pikavippi

Ilmainen pikavippi

Joulun aikaan rahat saattavat yllättäen olla tiukassa. Mistä ruokatarjoilu sukujuhlaan? Mistä rahat lomamatkan lisäkuluihin? Mistä uudet luistimet ja pelit lapsille? Nämä viisi ilmaista pikalainaa pelastavat pahimmasta pulasta. Lue lisää ja hae koroton ensilaina eli ilmainen pikavippi.

Ferratum KorotonIlmainen ensilaina jopa 300 €.

1. Ferratum Koroton, max. 300 € ilmainen pikavippi

Ferratum Koroton on 50-300 euron suuruinen kertalaina. Se tulee maksaa takaisin lainasummasta riippuen 7-30 vuorokaudessa. Kunhan lainan maksaa pois sovitussa ajassa, siitä ei koidu mitään kuluja – ei korkoa, ei avausmaksua, ei laskutuslisää. Kyseessä on hyvämaineisen Ferratum-rahoitusyhtiön sisäänheittotuote. Ferratum ei itse asiassa edes myönnä isompia maksullisia lainojaan ennen kuin asiakas on osoittanut luotettavuutensa ilmaisen Ferratum Koroton kanssa.

Ilmaisen ensilainan jälkeen Ferratumilta voi hakea toisenlaisia luottoja. Ilmaisen lainan hyödyntäminen ei kuitenkaan sido kuluttajaa millään tavalla, vaan ilmaisluoton jälkeen asiakkuussuhteen saa purkaa ilman mitään erillisiä hakemuksia tai ilmoituksia.

Ferratumin pitkäaikaisille asiakkaille tarjoama laina on nimeltään Ferratum Joustava. Se on tililuotto, jonka luottolimiitti on 2000 euroa. Sitä voi nostaa vapaasti tarpeen mukaan pieniä tai suurempia summia. Lainasta peritään nostettaessa provisio ja myöhemmin kuukausittainen nimellikorko. Todellinen vuosikorko 1500 euron nostolle on arviolta 219,29 %, jos se maksetaan takaisin mahdollisimman pitkällä laina-ajalla.

Ferratum KorotonIlmainen ensilaina jopa 300 €.

2. Vivus koroton ensilaina, max. 400 € ilmaiseksi

Vivus ensilaina on ilmainen 10-400 euron suuruinen laina 3-30 vuorokauden maksuajalla. Kuten Ferratum Koroton, myös Vivus ensilaina on kokonaan ilmainen, kunhan sen maksaa takaisin sovitussa ajassa. Lainaan ei siis maksuajan puitteissa lisätä mitään kuluja eikä korkoja. Lainan nosto ei myöskään sido asiakasta millään tapaa tulevaisuudessa: ilmainen laina ei velvoita kuluttajaa jatkamaan asiakkuutta laina-ajan päätyttyä.

Vivuksen takana on latvialainen 4finance. Yritys on joskus ollut nokatusten kuluttajaviranomaisen kanssa ilmaisen ensilainansa markkinoinnin vuoksi, mutta tunnetaan muuten luotettavana toimijana.

Vivus EnsilainaIlmainen ensilaina jopa 400 €. Ilmainen luotto jopa kuukauden korottomalla maksuajalla.

3. Limiitti.fi, max. 500 € ilmainen pikalaina

Limiitti.fi on yksi parista suomalaisesta tililuotosta, jonka ensimmäinen nosto 500 euroon saakka on ilmainen.

Tact Finance Oy:n omistama luottopalvelu myöntää kaikille asiakkailleen vähintään 2000 euron lainatilin, jolta voi nostaa itselleen sopivassa tahdissa lainaa samaan tapaan kuin luottokortilta. Lainasta peritään normaalisti 15 % nostoprovisio, ja kuukausittain avoimeen lainasummaan lisätään nimelliskorko.

Ensimmäinen nosto tililtä on kuitenkin ilmainen, kunhan summa ei ylitä 500 euroa. Tällöin velalliselta ei peritä nostoprovisiota. Laina pitää kuitenkin maksaa takaisin ensimmäiseen maksuerään mennessä, muuten se alkaa kerryttää korkoa. Yleensä ilmaista maksuaikaa on käytännössä noin kuukausi tai puolitoista kuukautta.

Limiitti.fi tililuottoEnsimmäinen nosto jopa 500 € ilman nostokuluja tai korkoa.

4. Vippi.fi, max. 500 € ilmaiseksi

Vippi.fi on toinen Tact Financen omistama tililuottopalvelu. Se toimii melkein identtisesti Limiitti.fi-lainapalvelun kanssa. Kuluttajalle myönnetään vähintään 2000 euron suuruinen lainalimiitti, jonka puitteissa luottoa voi nostaa pieniä tai suuria summia tarpeen mukaan. Jos maksaminen tapahtuu noin kuukauden sisällä, lainasta peritään vain nostoprovisio. Jos velan maksut suoritetaan kuukausierissä, avoin laina alkaa kerryttää kuukausikorkoa.

Ensimmäinen 500 euron nosto on ilmainen. Siitä ei veloiteta nostoiprovisiota eikä mitään muitakaan kuluja, kunhan se maksetaan takaisin ennen lainan erääntymistä. Ilmaisen noston hyödyntäminen ei sido kuluttajaa myöhempään asiakkuuteen. Lainatilin voi vaikka sulkea ilmaisen lainan hyödyntämisen jälkeen.

Entä muut lainavaihtoehdot?

Jos syystä tai toisesta nämä ilmaiset lainavaihtoehdot eivät miellytä, kannattaa ensimmäisenä harkita vakuudellista pankkilainaa. Vakuudellinen luotto on edullisin lainavaihtoehto. Taloustaito-lehden tuoreimman vertailun mukaan tällä hetkellä halvinta vakuudellista pankkilainaa tarjoavat Hypoteekkiyhdistys ja Ålandsbanken. Myös Helsingin OP ja Danske Bank ovat hyviä vaihtoehtoja. Sen sijaan S-Pankin ja Handelsbankenin puoleen ei vertailutietojen perusteella kannata kääntyä vakuudellista kertalainaa hakiessaan.

Yleisesti ottaen toiseksi edullisimpia lainoja ovat pankkien vakuudettomat kulutusluotot sekä perinteiset luottokortit. Edullisinta vakuudetonta pankkilainaa on myöntänyt viime aikoina yleensä S-Pankki.

Kolmanneksi edullisin vaihtoehto löytyy pankkien ulkopuolisista vakuudettomista kertalainoista. Niitä voi myös kilpailuttaa ilmaiseksi erilaisten nettipalvelujen avulla. Tämä voi auttaa löytämään itselle sopivan kulutusluoton. Huomaa, että kilpailutussivustot eivät kuitenkaan kykene löytämään luottoa, joka vetäisi hinnassaan vertoja pankkilainalle. Niitä kannattaa siksi käyttää vain, jos haussa on vakuudeton kulutusluotto pankin ulkopuolelta.

Muista myös, ettei joulunakaan ole fiksua elää liikaa velaksi. Säästäväisyys on hyve, ja kaikki luotot pitää pystyä maksamaan takaisin. Ilmaisten kulutusluottojen ja tililuottojen tapauksessa on erityisen tärkeää, että rahaa löytyy miltei heti joulun jälkeen. Muuten niille alkaa kertyä korkoa – joka on huomattavasti korkeampaa kuin pankkilainoissa tai luottokorteissa.

Toivotamme hyvää joulua suomalaisille, ja malttia raha-asioiden hoidossa!
T: S-Rahan toimitus