Euroloan on maksimissaan 5000 euron luottotili, joka voidaan avata yli 18-vuotiaalle Suomalaiselle, jolla on säännölliset tulot.

Hae nopea luottotili tästä!Luottoa jopa 5000 eur. Koko hakemus netissä.

Luottotili eroaa tavallisesta kulutusluotosta siten, että käytössäsi on esimerkiksi 5000 euron luotto, josta voit nostaa osan. Jos teet sopimuksen Euroloanin kanssa esimerkiksi 2000 euronluottotilistä, voit käyttää sitä nollasta eurosta 2000 euroon kuukaudessa. Voit esimerkiksi nostaa keralla tililtä 500 euroa. Näin käyttöösi jää vielä 1500 euroa ja takaisin sinun on maksettava 500 euroa. Euroloan ei anna tarkkaa tietoa siitä, miten paljon lainaa täytyy maksaa takaisin kuukaudessa mutta maksuerä määräytyy nostetun summan perusteella.

Mikä luottotilissä on hyvää? Nopeus ja helppous

Luottitili voidaan myöntää ja ensimmäinen nosto tehdä kello 07 ja 23 välillä. Luottotilisopimuksen tekeminen onnistuu nopeasti netissä, joten rahat voi saada tilille samana päivänä.

Kun olet kerran tehnyt luottosopimuksen, voit ensimmäisen noston jälkeen nostaa rahaa tilille koska vain. Tavallisia kulutusluottoja ei saa myöntää tai maksaa öisin, mutta luottotilin tapauksessa sopimus on jo tehty. Voit siis nostaa rahaa tililtä myös öisin.

Mikä luottotilissä on huonoa? Hinta

Euroloan on millä tahansa mittapuulla varsin kallis kulutusluotto. Jos olet yli 45-vuotias ja sinulle jää kuukausittaisten menojen jälkeen vähintään 300 euroa käytettäväksi uuden luoton lyhentämiseen, kuukausimaksusi on 0 €, nostoprovisio 3,35% ja nimelliskorko 8%.

Jos ajatellaan, että nostat luottotililtäsi vaikkapa 500€, joudut maksamaan nostoprovision (16.75 euroa). Jos maksat luoton takaisin seuraavassa kuukaudessa, maksat korkoja vain 3.3 euroa. Näin lainan todelliseksi vuosikoroksi tulee 48%. Näin pienestä lainasta tämä on kohtuullinen korko, joten jos olet « hyvä asiakas », sinulla on riittävät tulot ja olet yli 45-vuotias on Euroloan kohtuullinen vaihtoehto lyhytaikaiseen lainaamiseen.

Todellinen vuosikorko 40%
Hyväksymisprosentti 75%
Avausmaksu yli 50eur

Avaintiedot

Check icon Lainaa 100€ – 5000€Check icon Ikäraja 18vCheck icon Säännölliset tulotCheck icon Maksu aikaa maks. 20 kuukautta

Rikkooko Euroloan rikkoo lakia? Todellinen vuosikorko yli 50% pienelle, alle 2000 euron luotolle

Entä jos olet 18-vuotias, sinulle jää kuukausittaisten menojen jälkeen vähintään 100 euroa käytettäväksi uuden luoton lyhentämiseen eikä työsuhteesi ole vakinainen? Nyt kuukausimaksu on 9,99 €, nostoprovisio 11,75% ja nimelliskorko 7,5%. Jos nostat luottotililtäsi 500 euroa ja maksat sen kuukaudessa takaisin, joudut maksamaan 9.9 euron kuukausimaksun sekä 58.75 euron nostoprovision. Maksat nyt korkoa 3.55 euroa ja muita kuluja 68.65 euroa. Todellinen vuosikorkosi on nyt 173.29%.

Tämä saattaa olla lain hengen vastaista. Koska luottosopimus tehdään pitkäksi aikaa ja isosta summasta, vuosikorko ei oikeastaan ole kovin hyvä mittari lainan hinnasta. Jos kuitenkin käytät Euroloan tililuottoa kuten esimerkissä, nousee todellinen vuosikorko yli 2013 voimaan tulleen 50% rajan. Näin tosin vain siinä tapauksessa, että et ole erityisen hyvä asiakas.

Entä iso laina ja pitkä laina-aika?

Oletetaan, että olemme keskivertoasiakas. Asiakasryhmän kuukausimaksu on 5,99 €, nostoprovisio 3,49 € + 9,99% ja nimelliskorko 8%. Jos nostamme luottotililtämme 4000 euroa ja maksamme sitä takaisin 20 kuukautta, näyttävät kulut seuraavilta. Tässä esimerkissä lainasta maksetaan kuluja 519.25 euroa ja korkoa noin 220 euroa. Luoton todellinen vuosikorko on tässä esimerkissä noin 22%.

Hae nopea luottotili tästä!Luottoa jopa 5000 eur. Koko hakemus netissä.

Yhteenveto: nuori älä hae, vanhan jo kannattaa

Euroloan on kallis ja sekava luotto, jonka todellista hintaa on erittäin vaikea arvioida muuta kuin hakemalla lainaa. Euroloan on erittäin kilpailukykyinen etenkin isoissa lainoissa jos olet yli 45-vuotias ja sinulla on riittävät tulot. Tässä tapauksessa myös pienet lainat ovat kohtuullisesti hinnoiteltuja.

Oletko alle 25? Hae lainaa mieluiten näiltä:

Jos olet nuori, sinulla ei ole säännöllisiä tai suuria tuloja, kannatta lainaa hakea muualta. Euroloan hinnoittelee lainansa pilviin, jos olet nuori ja pienituloinen asiakas. Tässä tapauksessa esimerkiksi Ferratum tai Vivus toimii huomattavasti paremmin.

Hae ilmainen Vivus-laina tästä!Luottoa jopa 2000 eur. Koko hakemus netissä.

 

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi