Ekstraluotto

Ekstraluotto on yksi monista netissä kaupattavista vakuudettomista tililuotoista. Onko Ekstraluotosta haastamaan kilpailijoitaan? Pystyykö se ravisuttamaan edulliseksi tunnetun Credit24 Joustolimiitin asemaa? Me selvitimme asian. Lue tästä lisää.

Hae halvin Ekstraluotto tästä!Ekstraluotto - lainaa heti jopa 2100 euroa

Tällainen on Ekstraluoton tililuotto

Ekstraluotto tarjoaa suomalaisille kuluttajille 2100 euron suuruista jatkuvaa tililuottoa. Tililtä voi nostaa itselleen lainaa pienimmillään 10 euroa tai sitten vaikka koko summan kerralla. Laina maksetaan takaisin enintään 12 kk aikana kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 10 % avoimesta lainasummasta. Luoton voi maksaa takaisin kokonaan koska tahansa, jolloin rahaa säästyy kuukausikorossa.

Joka kuukausi avoimeen lainaan lisätään 8,9 % korko. Nostoprovisio on 19 % nostetusta summasta. Ekstraluoton arvioitu todellinen vuosikorko on 238,71 %, kun nostettu summa on 800 euroa ja maksuaika hitain mahdollinen eli 12 kk.

Pärjääkö Ekstraluotto edulliselle Credit24 Joustolimiitille?

Seuraavassa luettelossa olemme eritelleen Ekstraluoton ja Credit24 Joustolimiitin parhaat ja huonoimmat puolet. Lopuksi annamme molemmille arvosanan.

Pystyykö Ekstraluotto haastamaan Credit24:n? Nyt se selviää.

  • Nimelliskorko: Ekstraluotto 106,8 % / Credit24 40,8 %
  • Nostoprovio: Ekstraluotto 19 % / Credit24 6,95 %
  • Lisäkulut: 0,00 € / 0,00 €
  • Joustavuus: Molemmat lainat voi maksaa pois etuajassa ja säästää näin rahaa korkokuluissa. Credit24 tarjoaa laajemman valikoiman erisuuruisia lainatuotteita, kun taas Ekstraluotto tarjoaa vain yhtä tuotetta.

Ekstraluotto kokonaisarvosana *

Credit24 kokonaisarvosana ****

Arvostelumme perusteella Ekstraluotto jää monelta osin jälkeen kohtuullisesti hinnoitellusta Credit24:stä. Credit24 saa neljä tähteä, kun Ekstraluotto saa vain yhden, sillä Credit24 voittaa kilpailijansa jokaisella osa-alueella paitsi lisäkulujen saralla. Kumpikaan lainayritys ei peri nostoprovision ja koron päälle lisämaksuja.

Hae halvin tililuotto tästä!Credit24 Joustolimiitti on netin halvin tililuotto

Voiko Ekstraluottoon luottaa?

Ekstraluotto on lahtelaisen WHT-Yhtiöt Oy:n lainatuote. WHT on toiminut jo kymmenisen vuotta pikavippiyrityksenä ja vasta viime aikoina siirtynyt tililuottoihin. WHT toimii pääosin kuluttajaviranomaisen määräysten mukaisesti, mutta sen lainat ovat silti erittäin kalliita.

Ekstraluottoon voi kuluttajana luottaa, mutta kovin hyvästä lainavaihtoehdosta ei ole kyse. Credit24 on vain yksi monista tililuotoista, joiden todellinen vuosikorko on huomattavasti Ekstraluottoa matalammalla. Tällaisia ovat myös Euroloan ja Ok Money.

Kaikkein halvimmat jatkuvat kulutusluotot löytyvät pankeilta. Esimerkiksi Handelsbankenin joustoluotto maksaa murto-osan netin halvimmista tililuotoista. Siksi nettilainaa kannattaa hakea vain, jos pankista ei jostakin syystä lainaa irtoa.

Yhteystiedot Ekstraluotto

Sähköposti: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

Puhelin: 03 3399 3604

Postiosoite:
WHT-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Tyypillisten kulutusluottojen ja pikalainojen hintaesimerkkejä

1. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

2. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78% .

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 12 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 50.000 €.

Yhteystiedot

Palvelun tarjoaa Summarum Media Oy, 2823017-4. Summarum Media Oy ei itse myönnä lainaa vaan vertaa ja välittää luottoja.

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10
00530 Helsinki

asiakaspalvelu@s-raha.fi

Sopimusehdot ja rekisteriseloste

Hae lainaa – lainatarjous heti sähköpostiisi

Tällä tavalla löydät varmasti edullisimman lainan, sillä etsimme edullisimman luoton laajasta tietokannastamme. Mikä parasta, näytämme sinulle parhaan tarjouksen tulosi ja ikäsi huomioon ottaen. Kun haet tarjouksen tästä palvelusta, voit olla varma, että saat edullisimman lainan ja voit säästää satoja euroja.

Jos tarvitset lisätietoja eri lainatyypeistä tai haluat nähdä hintavertailussa käytetyn aineiston, selaa Lainat-sivun loppuun, josta löydät kattavan artikkelin kaikista eri lainatyypeistä.

Meiltä löydät sekä alle 2000 euron heti tilille maksettavaa pikalainaa, että isompaa edullista vakuudellista luottoa. Täytä vertailulomake, niin näet heti parhaan lainatarjouksen juuri sinulle. Jos toimit nopeasti, voit saada rahat tilille jo tänään.

Huomaa, että lainojen hakeminen S-Raha-palvelussa ei sido sinua mihinkään. Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin ja päättää, hyväksytkö ne.