Credit24 on eräs Suomen tunnetuimmista ja edullisimmista tililuotoista. Lue tästä, millaiset ehdot sen lainalla on ja miten sitä haetaan.

Hae Suomen edullisin tililuotto tästäEi kuukausimaksuja. Edullinen korko. Helppo hakemus netissä.

Tällainen on Credit24 Joustolimiitti

Credit24 toimii perusidealtaan muiden tililuottojen tapaan. Kuluttaja lähettää netin kautta hakulomakkeen, jossa kerrotaan omasta taloustilanteesta, tuloista ja avoimista lainoista. Jos hakemus hyväksytään, asiakkaalle avataan oma luottotili. Tililtä voi nostaa rahaa omassa tahdissa pieniä tai suuria summia, kunhan sovittu lainalimiitti ei ylity. Laina maksetaan takaisin joko kerralla, jolloin kulut jäävät pienemmiksi tai kuukausierissä, jolloin kertyy enemmän korkoa.

Credit24:n vuotuinen nimelliskorko on 40,8 %. Jokaisesta nostosta peritään 6,95 % nostoprovisio. Kuukausimaksuja ei koron lisäksi peritä. Todellinen vuosikorko kaikkine kuluineen on arviolta 50,2 %.

Credit24:n luottolimiitti on asiakkaasta riippuen 100-4000 euroa. Maksuaikaa tarjotaan 1-24 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin kokonaisuudessaan koska tahansa ja säästää näin koroissa.

Lainaa voi hakea vähintään 19-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jonka vapaat tulot riittävät kattamaan hyvin lainan lyhennykset. Lainahakemuksia käsitellään ympäri vuorokauden, mutta rahaa siirretään vain klo 8-22.

Credit24 Joustolimiitti on yhä netin halvin tililuotto

Credit24 on uudistanut tililuottoaan ja tämä tekee netin halvimmasta jatkuvasta kulutusluotosta entistäkin kiinnostavamman.

Miten Credit24 Joustolimiitti muuttuu?

Credit24 on jo aiemmin tunnettu joustavista ja kohtuullisesti hinnoitelluista Joustolimiitti-luotoistaan. Nyt lainavaihtoehtoja on kuitenkin tarjolla yhä enemmän.

Asiakas voi avata Credit24-palvelun kautta luottotilin, jonka limiitti on jopa 4000 euroa. Suomessa oikeastaan vain Euroloan tarjoaa limiitiltään korkeampia jatkuvia kulutusluottoja netin kautta.

Lainan voi vanhaan tapaan maksaa takaisin kuukausierissä tai kerralla.

Miksi Credit24 on parempi kuin kilpailijansa?

Credit24 on kilpailijoitaan parempi vaihtoehto lähinnä hinnoittelunsa vuoksi. On totta, että hyvin spesifeissä tapauksissa (kun laina-aika on enintään kuukausi) vaikkapa Ok Money saattaa olla edullisempi vaihtoehto kuin Credit24, mutta kokonaisuudessaan Credit24:n hinnasto miellyttää silmää ja kukkaroa huomattavasti kilpailijoita enemmän.

Credit24 ei peri avausmaksua eikä säännöllisiä kuukausimaksuja. Nostoista peritään vain 6,95 prosentin suuruinen provisio, joka on kaikkia netissä toimivia kilpailijoita matalampi. Nimelliskorko on 40,8 % vuodessa. Todellinen vuosikorko ei koskaan ylitä lakisääteistä 50 prosenttia toisin kuin useimmilla kilpailijoilla.

Credit24 Joustolimiitin hakeminen

Credit24 myöntää lainaa 19 vuotta täyttäneille henkilöille, joiden tulot riittävät kattamaan helposti lainan lyhennykset ja joilla ei ole luottotiedoissa merkintöjä.

Lainaa haetaan netin kautta. Hakemuksia käsitellään 24/7, mutta rahaa siirretään tilille vain päiväsaikaan klo 8-22.

Kannattaako Credit24?

Credit24 Joustolimiitti on useissa vertailuissa osoittautunut edullisimmaksi pankkien ulkopuoliseksi tililuotoksi. Voit katsoa esimerkiksi S-rahan oman vertailun täältä. Credit24:n nostoprovisio 6,95 % on todella pieni verrattuna muihin pankkien ulkopuolisiin tililuottoihin, jotka saattavat periä jopa miltei kolminkertaisen provision ja päälle vielä Credit24:ää korkeamman nimelliskoron.

Pankkien joustoluotot ja luottokortit ovat edullisempia kuin Credit24, mutta jos hakee lainaa pankkien ulkopuolelta, Credit24:n tililuottoa on vaikea peitota. Sitä on helppo hakea, se on kohtuullisesti hinnoiteltu eikä siihen ole kätketty koukkuja eikä ansoja kuluttajalle. Credit24 on ihan hyvä laina. Kokeile silti ensin omaa pankkia.

IPF Digital Finland Oy

Credit24-sivustoa pyörittää IPF Digital Finland Oy. Kyseessä on suomalainen yritys, joka on osa kuluttajaluottoihin keskittynyttä englantilaista International Personal Finance Plc -konsernia. Konsernilla on toimintaa 13 maassa. Kyseessä on luotettava ja vakavarainen yritys. Suomessa Credit 24 on palvellut jo 700 000 asiakasta. IPF Digital Finland pyörittää Credit24-sivuston lisäksi verkkomaksamiseen käytettävää Sving-palvelua.

Credit24 yhteystiedot

Postiosoite:
IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi
Puhelin: 0800 144 344

Credit24 Autoraha

Credit24 Autoraha on tililuottomuotoinen autolaina, jonka luottolimiitti on enintään 4000 euroa ja todellinen vuosikorko noin 50,2 %.

Tässä artikkelissa kerromme, miten Credit24 Autoraha toimii ja kannattaako sitä hakea.

Hae Credit24 Autoraha tästäEi kuukausimaksuja. Edullinen korko. Helppo hakemus netissä.

Credit24 Autoraha

Credit24 Autoraha on tililuotoistaan tunnetun Credit24-sivuston myöntämä autolaina. Autorahalla voi tukea auton hankintaa, huoltoa tai tarvikehankintoja.

Käytännössä Credit24 Autoraha on hyvin samanlainen kuin Credit24 Joustolimiitti, joka on Credit24:n tärkein lainatuote. Kyseessä on jatkuva tililuotto, jolta asiakas voi nostaa haluamansa määrän rahaa, kunhan lainan enimmäismäärä ei ylitä sopimuksessa määrteltyä limiittiä.

Credit24 Autorahan limiitti on enintään 4000 euroa.

Credit24 Autorahan kulut koostuvat nostoprovisiosta ja kuukausittain avoimeen lainasummaan lisättävästä nimelliskorosta. Nostoprovision suuruus on 6,95 %. Nimelliskoron kulut jäävät vuositasolla sitä matalammiksi, mitä nopeammin laina maksetaan pois.

Todellinen vuosikorko kaikkien kulujen kanssa liikkuu 40,8 % ja 95,4 % välillä.

Credit24 Autorahaa voi käyttää myös nettikaupoissa

Credit24 Autoraha tekee yhteistyötä Nettiauto.com- ja Autojerry.fi-sivustojen kanssa. Näiden sivustojen kautta tehdyt ostokset voi rahoittaa suoraan osamaksuperiaatteella hakemalla oston yhteydessä tarvittava määrä Credit24 Autorahaa.

Autojerry.fi on verkkopalvelu, joka kilpailuttaa autohuoltamot ja -korjaamot. Nettiauto.com puolestaan välittää vaihtoautoja ja uusia autoja.

Hae Credit24 Autoraha tästäEi kuukausimaksuja. Edullinen korko. Helppo hakemus netissä.

Onko Credit24 Autoraha hyvä autolaina?

Credit24 Autoraha on enimmäismäärältään sangen pieni, joten se ei sovellu isojen ostosten rahoittamiseen. Credit24 Autorahan avulla voi lähinnä maksaa huoltokuluja tai vaikkapa autokaupan käsirahan.

Kyseessä on joka tapauksessa luotettava lainasivusto eli jos Credit24 Autoraha vastaa sinun tarpeitasi, voit huoletta hakea luottoa pelkäämättä joutuvasi huijatuksi. Katso vain tarkasti, että sinulla on varaa maksaa takaisin melko kallis luotto.

Mistä isompi autolaina?

Kun etsit isompaa autolainaa, harkitse muun muassa seuraavia vaihtoehtoja:

  • Santander: Espanjalainen Santander on Suomen suurin autorahoittaja. Monet autokaupat tekevät yhteistyötä Santanderin kanssa. Erikseen haettuna Santanderin autolainan enimmäismäärä on 50 000 euroa vakuudettomana. Nimelliskorko on alimmillaan 3,68 %.
  • Bank Norwegian: Bank Norwegianin lainat ovat hyvin samanlaisia kuin Santanderin. Autolainan enimmäissumma vakuudettomana on 50 000 euroa ja nimelliskorko alimmillaan 4,99 %.
  • S-Pankki: S-Pankin autolaina on enintään 20 000 euroa ja nimelliskorko alimmillaan 6,953 %. Huomaa, että myös muilla kivijalkapankeilla on tarjolla jokseenkin samankaltaisia autolainoja, hieman eri määreillä.

Credit24 yhteystiedot

Katuosoite:
IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Email: asiakaspalvelu@credit24.fi
Puhelin: 0800 144 344

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi