Cash Buddy on helppo vakuudeton kulutusluotto

Cash Buddy on jo pari vuotta netissä toiminut kulutusluottosivusto, joka tarjoaa selkeästi hinnoiteltuja vakuudettomia kertalainoja. Lue tästä tarkemmin, millainen laina Cash Buddy on.

Kuka on Cash Buddy?

Cash Buddy on ruotsalaiseen JSM Financial Groupiin kuuluva suomalainen lainayritys. Se on perustettu virolaisen LHV Laina -palvelun päälle ja on jatkanut pienin säädöin samanlaisella keskisuurten luottojen linjalla kuin edeltäjänsä.

Cash Buddy on tiettävästi luotettava lainanantaja, tosin emme tiedä siitä vielä paljoakaan. Odotamme lisää asiakkaiden kokemuksia.

Cash Buddy kulutusluotto 1000-3000 €

Cash Buddy kulutusluotto on suuruudeltaan 1000-3000 euroa. Sen maksuaika on 12-60 kk. Laina maksetaan takaisin 37-308 euron kuukausierissä riippuen lainan ominaisuuksista. Maksuvapaan kuukauden voi ostaa viiden euron hinnalla. Tämä ei ole kovin kannattavaa.

Cash Buddyn lainojen hinta

Cash Buddyn lainojen nimelliskorko vaihtelee 14,9 % ja 24,9 % välillä riippuen lainasummasta ja laina-ajasta. Tämä kuulostaa sinällään kohtuullisen edulliselta pankin ulkopuoliseksi keskisuureksi lainaksi, mutta totuus on toinen.

Cash Buddy nimittäin perii nimellikorkojen ohella runsaasti muita maksuja, jotka moninkertaistavat lainan hinnan. Lainan avausmaksu on 49-299 euroa. Lisäksi joka kuukausi peritään 9 euron tilinhoitomaksu, joka on täysin kohtuuton. Noin korkeaa kuukausimaksua ei voi perustella. Ainakin puolet tuosta summasta olisi ollut asiallisempaa upottaa osaksi nimellikorkoa.

Todellinen vuosikorko kipuaa näin jopa 55,7 prosenttiin, joka on enemmän kuin mitä kuluttajaviranomainen suosittelee. Cash Buddyn lainat ovat toki laillisia, mutta selvästi ylihinnoiteltuja verrattuna moniin muihin vakuudettomiin kertalainoihin, kuten Nopsalainaan tai Halinoon.

Näin haet Cash Buddy lainaa

Cash Buddyn lainaa haetaan verkkolomakkeella. Lainapäätös tehdään nopeasti ja rahat saattavat olla kuluttajan käytössä jo seuraavana päivänä. Varsinaisesta pikavipistä ei ole kyse, mutta Cash Buddy on silti nopeampi kuin pankkilainat.

Huomaa, että hakemuksen tueksi tarvitaan sähköisiä liitteitä. Riittää, että ottaa kännykällä selkeän kuvan palkka- tai eläketodistuksesta.

Lainan hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot ja ei maksuhäiriömerkintöjä.

Kannattaako Cash Buddy kulutusluotto?

Cash Buddyn lisäkulut tekevät siitä melko kannattamattoman. Kyseessä ei ole markkinoiden kallein kulutusluotto, mutta ei myöskään edullisin.

Ennen Cash Buddyn kulutusluoton hakemista kannattaa vähintään kilpailuttaa lainahakemus esimerkiksi Etua.fi-palvelussa. Tämä takaa sen, että jos sinulle on halvempaa nettilainaa tarjolla, et kävele sen ohitse. Vielä parempi on, jos suoritat vertailun itse ajan kanssa.

Cash Buddy yhteystiedot

Puhelin: 010 802 252
Sposti: asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Posti:
Cashbuddy Oy
PL 32
00101 Helsinki

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi