Hae lainaa tästä!

Hae Nopsalainaa

Hae lainaa 2000€ - 20000€ jopa 10 vuoden maksuajalla. Ikäraja 22 vuotta, säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.
Hae lainaa tästä!

Yhteystiedot

Nopsalaina 2000€ – 20000€

Nopsalaina on netistä haettava kulutusluotto. Nopsalainalle kannattaa antaa mahdollisuus: luottoa voi irrota parhaimmillaan jopa alle 20 prosentin todellisella vuosikorolla, joka on erittäin edullinen laina. Lisäksi Nopsalaina vaatii ainoastaan 22-vuoden ikää. Nopsalaina ei ole pikalaina, vaan tavallinen netistä haettava kulutusluotto. Hakemus vaatii säännöllisiä tuloja ja tositteiden toimittamista.

Nopsalaina pärjää vertailussamme erittäin hyvin: se on yksi edullisimmista netistä haettavista vakuudettomista kulutusluotoista, melkein yhtä halpaa kuin eräät pankkien kulutusluotot. Laina on kuitenkin halpaa vain hyvätuloisille. Jos tulosi eivät ole hyvät, kannattaa hakea mieluummin Ostosrahaa tai Halino-lainaa, joissa korko on kaikille sama.

Nopsalaina on lainapalvelu, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2011 alkaen. Sen omistaa Big Bank AS, joka on virolaisomisteinen yritys. Virossa Big Bank pyörittää myös tavallista pankkitoimintaa – ja tarjoaa suomalaisillekin maailmalla kiitosta saaneita kiinteäkorkoisia säästötilejä.

Nopsalaina myöntää luottoa 2000€ – 20000€ ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa luotolle voi saada kuudesta kuukaudesta kuuteen vuoteen. Huomaa, että 15000 – 20000 euron luoton saaminen edellyttää aina rinnakkaishakijaa. Ja jos haet luottoa yli 6000 euroa, kannattaa rinnakaishakija olla joka tapauksessa mukana, vaikka lainaa saattaa saada ilmankin. Rinnakkaishakija vähentää lainayrityksen riskejä ja madaltaa näin helposti lainan korkoa.

Lainanhakijan täytyy olla vähintään 22 vuoden ikäinen Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Luottotiedoissa ei saa olla merkintää. Laina vaatii myös 1200 euron säännölliset kuukausitulot.

Mitä Nopsalaina maksaa?

 • Sopimuspalkkio on lainasummille 2500 euroon asti 95 EUR
 • Sopimuspalkkio 2501 – 4000 euron lainasummille 145 EUR
 • Sopimuspalkkio yli 4000 euron lainasummille 195 EUR
 • Tilinhoitomaksu 8,50 EUR/kk

Nopsalainan korko eli myös todellinen vuosikorko riippuu hakijan iästä, asemasta ja tulotasosta. Mitään ennalta määriteltyjä hintoja ei sopimuspalkkioita lukuunottamatta ole. Tämä viittaisi siihen, että mitä paremmat tulot ja vakaampi asema, sitä edullisemmin lainaa saa. S-Raha.fi:n selvityksen mukaan Nopsalainan todellinen vuosikorko on keskimäärin 34 prosenttia. Tällä vuosikorolla Nopsalaina on erittäin kohtuuhintainen netistä haettava kulutusluotto. Johtuen Nopsalainan tulo- ja ikävaatimuksista, sekä siitä, että hakemuksen mukana tulee toimittaa tositteet tuloista, pienemmät nopeat luotot kannattaa hakea muualta, esim Halinolta. Kannattaa tosin pitää mielessä, että Nopsalaina voi olla erittäin edullinen – ja huomattavasti Halino-lainaa edullisempi –  jos tulosi ovat hyvät. Kannattaa siis hakea Nopsalainaa, ja katsoa minkälaisen tarjouksen juuri sinä saat.

Miten lainaa haetaan?

Nopsalainaa haetaan netissä täytettävällä hakemuksella mutta tämän jälkeen pitää odottaa Nopsalainan myyntivastaavan yhteydenottoa. Oletettavasti laina neuvotellaan loppuun puhelimessa ja luottopäätös tehdään vasta, kun tarvittavat liitteet ovat toimitettu postitse. Nopsalainan saaminen siis oletettavasti ei ole kamalan nopeaa. Jos haluat lainaa nopeasti, kannattaa tutustua alla listattuihin kilpailijoihin. Jos sinulla ei ole kiire, on Nopsalaina hyvä vaihtoehto. Kannattaa lähettää hakemus, ja katsoa minkälaisen tarjouksen juuri sinä saat. 

Avaintiedot

 • Lainaa 2000€ – 20000€
 • Ikäraja 22v
 • Säännölliset tulot 1200 eur / kk
 • Maksu aikaa maks. 6 vuotta

Taloustiedot

Todellinen vuosikorko 34%
Hyväksymisprosentti 50%
Avausmaksu yli 100eur

Tutustu myös Nopsalainan kilpailijoihin

Lainamäärä 2000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Lainamäärä 2000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Tässä vertailussa mitattiin todellista vuosikorkoa ja kokonaiskustannuksia. Nopsalainan suoritus oli heikkoa keskikastia. Freedom Rahoitukselta, Joustolainalta ja Halens/Halino-lainalta sai luottoa edullisemmin kuten myös Svealta ja Santanderilta. Miksi hakisit silti Nopsalainaa? Nopsalaina on helpompi huomattavasti helpompi saada kuin edellä mainitut edulliset lainat. 

Lainamäärä 5000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Lainamäärä 5000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Nopsalaina pärjäsi paremmin kun siiryttiin suurempiin kulutusluottoihin, vaikka olikin vertailun kalleimpia. Ero muihin, etenkin absoluuttisissa kustannuksisa tippui kuteinkin paljon.

Halino-laina

100€-3000€
 • Ikäraja 22 v.
 • Laina-aika 1 – 6 v.
 • Todellinen vuosikorko vain 29%

Freedom

500€-50000€
 • Yksi hakemus, monta tarjousta
 • Ikäraja 24 v.
 • Erittäin edullinen

Ostosraha

400€-5000€
 • Ikäraja 20 v.
 • Maksuaikaa jopa 6v.
 • Rahat heti tilille