Netin kulutusluotoista iso osa on pienlainoja tai matalalla limiitillä varustettuja tililuottoja. Osa on kuitenkin isoja kulutusluottoja – joskus isompia kuin normaalit pankkilainat. Katso tästä, mikä on suurin vakuudeton kulutusluotto tällä hetkellä.

Milloin kannattaa hakea isoa kulutusluottoa?

Iso kulutusluotto on yleensä halvempi kuin pienlaina – ainakin mitattuna korossa. Mitä suurempi lainasumma on, sitä matalampaa nimelliskorkoa peritään ja tämä pienentää todellista vuosikorkoa. Toki euromääräisesti mitattuna iso kulutusluotto on yleensä kalliimpi kuin pieni.

Isoa kulutusluottoa kannattaa hakea tilanteessa, jossa aikoo tehdä suuren hankinnan, kuten ostaa veneen, auton tai ison lomamatkan. Huomaa, että on aina kannattavampaa hankkia yksi iso luotto kuin monta pientä. Siksi lainan ottajan on järkevää suunnitella kulutusluottonsa etukäteen niin, ettei joudu nostamaan montaa pienempää lainaa vaan jos lainalle on lähiaikoina tarvetta, ottaa kerralla vähän isomman luoton. Turhaa luottoa ei kuitenkaan kannata nostaa, sillä laina maksaa aina rahaa. Lisäksi liiallinen velka voi johtaa monenlaisiin taloudellisiin ongelmiin ja jopa maksuhäiriöön.

Kokosimme alle seitsemän suurinta vakuudetonta kulutusluottoa, joiden takana on luotettava rahoitusyhtiö.

Katso vaihtoehdot ja hae itsellesi sopivaa lainaa.

Lainayritys Max. lainasumma
Bank Norwegian 50000 €
Santander 50000 €
Joustolaina 25000 €
Svea Ekonomi 20000 €
S-Pankki 20000 €
Nopsalaina 20000 €
Euroloan 10000 €

1. Bank Norwegian jopa 50 000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Hae Bank Norwegianilta lainaa 1000-50000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Bank Norwegian tarjoaa 1000-50000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Näin suurta kulutusluottoa ei normaalisti saa edes perinteisiltä pankeilta, joten kyseessä on hyvin erikoinen lainatuote.

Bank Norwegianin luottoja haetaan netin kautta ja lainapäätös tehdään tavallisesti miltei välittömästi. Lainalle myönnetään jopa 15 vuotta maksuaikaa.

Nimelliskorko on alimmillaan 4,99 %. Kyseessä on siis harvinaisen edullinen vakuudeton kulutusluotto. Kalleimmillaan Bank Norwegian perii 22,49 % nimelliskorkoa, mutta tämä koskee vain kaikkein pienimpiä lainoja.

2. Santander jopa 50 000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Hae Santanderilta lainaa 2000-50000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Espanjalainen Santander myöntää 2000-50000 euron lainaa. Kyseessä on hyvin samanlainen vakuudeton kulutusluotto kuin Bank Norwegianin lainatuotteet.

Santanderin luottojen nimelliskorko on toisinaan jopa matalampi kuin Bank Norwegianille. Edullisimpien lainojen nimelliskorko on vain 3,71 %. Pienempien 2000-5000 euron Santander-lainojen nimelliskorko on 13 % + 3 kk euribor. Huomaa, että nimelliskorkoon lisätään 149 euron perustamismaksu ja joka kuukausi 8 euron tilinhoitomaksu.

Santander myöntää enintään 10 vuotta maksuaikaa.

Yli 20 000 euron lainaa ei myönnetä hakijalle, jolla ei ole erittäin vakaa tulotaso ja oma asunto. Asuntoa ei tarvitse asettaa lainan vakuudeksi, mutta omaisuutta tarvitaan sen osoittamikseksi, että kyseessä on vakavarainen hakija.

3. Joustolaina jopa 25 000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Hae Joustolainaa jopa 25000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Ruotsalaisomisteinen Joustolaina myöntää vakuudetonta kulutusluottoa, jonka suuruus on 2000 – 25 000 euroa. Maksuaikaa tarjotaan jopa 15 vuotta.

Joustolainan nimelliskorko on 9,9 % – 19,9 %. Tähän lisätään avausmaksu ja kolmen euron kuukausittainen laskutusmaksu.

Joustolainaa haetaan verkkolomakkeella. Liitteeksi tarvitaan sähköinen kopio palkkalaskelmasta, verotuspäätöksen erittelyosasta ja kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

4. Svea Direkt jopa 20 000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Hae Svea Ekonomilta lainaa jopa 20000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Svea Direkt on netin kautta haettava vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on 2000 – 20000 euroa. Laina maksetaan takaisin enintään 12 vuodessa.

Svea Direkt -kulutusluoton avausmaksu on 135 euroa ja tilinhoitomaksu 9 €/kk. Lainan nimelliskorko on matalimmillaan vain 8,97 %. Halvimmillaan todellinen vuosikorko kaikkien kulujen kanssa on 12,91 %.

5. S-Laina jopa 20 000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Hae S-Lainaa netistä jopa 20000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

S-Laina on tällä listalla esimerkkinä perinteisten pankkien tarjoamista lainoista. Nykyään netistä voi nimittäin hakea kulutusluottoa myös pankeilta. S-Pankin vakuudeton kulutusluotto on enintään 20 000 euron suuruinen ja maksuaika enintään 12 vuotta.

S-Lainan todellinen vuosikorko kaikkien kulujen kanssa liikkuu noin 6,5 % ja 10,5 % välimaastossa. Kyseessä on siis edullisempi laina kuin monet netissä tarjottavat kulutusluotot. S-Laina ei kuitenkaan koskaan ole niin edullista kuin halvimmat Santanderin tai Bank Norwegianin luotot.

6. Nopsalaina jopa 20 000 € yhteishakijan kanssa

Hae lainaa!

Hae Nopsalainaa jopa 20000 € ilman vakuuksia, lainapäätös vartissa

Hae lainaa!

Virolaistaustainen Nopsalaina on 2000 – 20 000 euron kertalaina, jota voi normaalisti hakea kuitenkin vain 10 000 euroon asti. Tätä suurempaa luottoa Nopsalaina myöntää vain yhteishakijan kanssa luottoa haettaessa. Käytännössä tämä yleensä tarkoittaa, että lainan hakijan puoliso täyttää myös lainahakemuksen. Molemmat hakijat ovat kumpikin yksittäin vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Nopsalaina maksetaan takaisin enintään 10 vuodessa. Nimelliskorko on halvimmillaan 8,9 % ja todellinen vuosikorko 14,01 %.

7. Euroloan jopa 10 000 e tililuotto ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Hae Euroloanilta tililuottoa jopa 10000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Euroloan on netin suurin jatkuva tililuotto. Jopa 10 000 euron limiitillä varustettu laina tulee kuitenkin kalliimmaksi kuin muut isot kulutusluotot. Näin ainakin, jos hakijalla ei ole erittäin vakaa taloudellinen tilanne. Omistusasunnon ja korkean palkan omaava hakija voi saada Euroloania hyvinkin edullisesti, mutta suurin osa asiakkaista on vähävaraisia. Heille Euroloan on todella kallis vaihtoehto eikä sitä kannata hakea, jos muilta lainayhtiöiltä suinkin heruu luottoa.

Muista myös Freedom Rahoituksen vertailupalvelu

Hae lainaa!

Hae Freedom Rahoituksen kautta lainaa jopa 50000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa!

Freedom Rahoitus on netissä toimiva palvelu, joka kilpailuttaa isot ja pienet kulutusluotot hakijoiden puolesta. Freedom Rahoitus toimii niin, että asiakas täyttää netissä yhden lainahakemuksen ja Freedom Rahoituksen henkilökunta etsii markkinoiden halvimman lainavaihtoehdon. Parhaat tarjoukset toimitetaan hakijan sähköpostiin.

Hakulomakkeen lähettäminen Freedom Rahoituksen nettisivun kautta ei sido kuluttajaa mihinkään eikä maksa mitään. Jos yksikään sähköpostitse toimitetuista lainatarjouksista ei satu miellyttämään, kuluttajan ei tarvitse niitä hyväksyä.

Koska Freedom Rahoitus välittää jopa 50 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja, kyseessä on hyvä keino löytää iso kulutusluotto joutumatta itse penkomaan netin syövereitä.