Hintavertailu

Seuraavaan taulukkoon on koottu luottokortit, joilla on kaikkein matalin todellinen korkotaso. Listasta on jätetty pois sellaiset kortit, joissa on matalan koron lisäksi yllättäviä lisäkuluja, kuten korkeat tilinhoitomaksut tai vuosimaksut. Myös erilaiset korkeamman asiakkuustaso luottokortit on jätetty luettelosta pois. Nyt vertaillaan perusluottokortteja.

Todellinen vuosikorko

S-Etukortti Visa 6 %
Danske Mastercard 11 %
Nooa Visa 11 %
Handelsbanken Mastercard 12 %
LähiTapiola Mastercard 13 %
Norwegian Luottokortti 19 %

Hae korttia netistä

Mistä edullisin luottokortti?

Luottokortti on nykyään jokaisen kuluttajan perusvälineistöä. Luottokortin avulla ostetaan asioita niin netissä kuin kaupoissakin. Myös matkoilla luottokortti on käytännössä välttämättömyys. Koska me kaikki käytämme luottokorttia niin aktiivisesti, on järkevää miettiä, mikä on paras valinta luottokortiksi. Väärä kortti kerryttää helposti satojen eurojen turhat kulut vuodessa. Tässä luottokorttivertailu, jonka avulla pystyt valitsemaan parhaiten juuri sinulle sopivan kortin.

Hae luottokorttia!

Norwegian MasterCard

Hae Bank Norwegian Visa. Helppo ja turvallinen luottokortti.
Hae luottokorttia!

Miksi hakea Norwegian-luottokortti? Saat korotonta maksuaikaa jopa 6 viikkoa. Kortti on myös erittäin helppo saada ja mikä parasta, siinä ei ole vuosi- tai käteisnostomaksuja!

Miten valitsen itselleni parhaan luottokortin?

Luottokortin valitseminen on yleensä melko yksinkertaista. Suurimmalle osalle kuluttajista sopiva kortti löytyy omasta pankista. Tämä on helppo ja sinällään harmiton tapa hankkia luottokortit.

Jos kuitenkin haluat säästää selvää rahaa, kannattaa tehdä vertailua eri pankkien tarjoamien korttityyppien välillä.

Jos hintaa katsoo, kannattaa suoralta kädeltä unohtaa American Express ja Diners Club. Niin tylsältä kuin se kuulostaakin, Visa ja Mastercard ovat perustallaajalle edullisimmat vaihtoehdot – ja myös monipuolisimmat.

Kumpi kannattaa, Visa vai MasterCard?

Visa ja MasterCard käyvät yleisesti ottaen yhtä monessa paikassa Suomessa ja myös kaikkialla maailmassa. Virallisten lukujen mukaan MasterCardin hyväksyviä nostoautomaatteja on 2,1 miljoonaa ja Visan hyväksyviä 2 miljoonaa. MasterCard kelpaa 210 maassa tai alueella, kun Visa hyväksytään 200 kohteessa.

Suomalaisen matkanjärjestäjän mukaan tällä hetkellä vain Kap Verdessä Visa on selkeästi laajemmin käytössä kuin MasterCard.

Vielä pari vuotta sitten Myanmarissa ei voinut nostaa rahaa ulkomaisilla luottokorteilla, mutta nykyään automaattiverkosto on levittäytynyt ainakin pääkaupunki Yangoniin. Sen sijaan Pohjois-Koreassa Visa ja MasterCard ovat yhä pelkkiä arvottomia muoviläpysköjä. Vaan harvapa suomalainen matkaaja stalinistiseen ihmemaahan eksyy.

Mitä muuta kannattaa muistaa?

Hankkiessasi ja käyttäessäsi luottokorttia pidä mielessä seuraavat vinkit ja varoitukset:

  • Korttia hankkiessasi tarkista kaikki piilokulut. Usein korttiin sisältyy koron lisäksi kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • Suomalaisilla on nykyään liikaa luottokortteja. Maksamattomat luottokorttimaksut ovat usein osasyyllisiä kuluttajien velkakierteisiin ja maksuhäiriömerkintöihin, etenkin nuorten tapauksessa. Mieti tarkoin, tarvitsetko kaikkea sitä luottoa, jota sinulle ollaan valmiita myöntämään.
  • Tutkimusten mukaan kuluttajat tekevät helpommin impulssiostoksia, jos he maksavat muovirahalla. Käteisen käyttäminen parantaa ihmisten vaistonvaraista taloudenhallintaa. Käytä järkeä ja harjoita varovaisuutta luotolla ostaessasi.
Paras Visa-kortti ja paras luottokortti Suomessa 2015 on S-Pankin kanta-asiakkaille tarjoama S-Etukortti Visa. Sen korkotaso on vuodesta toiseen vertailuissa aivan ylivoimainen. Luottoraja 800 – 10 000 euroa. Viitekorko 3 kk Euribor. Kerryttää S-bonuspisteitä. Ei sisällä matkavakuutusta.Hae korttia!
Edullisin Mastercard tällä hetkellä on Danske Mastercard, jota tietenkin tarjoaa Danske Bank. Sen korkotaso on matala. Varoituksena kuitenkin, että tähän korttiin saattaa sisältyä vähintään 60 euron suuruinen vuosimaksu.Hae korttia!

Paras Visa-kortti 2017

Paras Visa-kortti ja paras luottokortti Suomessa 2017 on S-Pankin kanta-asiakkaille tarjoama S-Etukortti Visa. Sen korkotaso on vuodesta toiseen vertailuissa aivan ylivoimainen.

Muista kuitenkin, että kortti on ilmainen vain S-ketjun omistaja-asiakkaille. Muut joutuvat joko liittymään osakkaaksi tai ostamaan kortin 30 eurolla. Samoin muut kuin kanta-asiakkaat joutuvat maksamaan joka kuukausi 2,5 euron tilinhoitomaksun. Tällöin S-Pankin Visa ei olekaan enää ylivertaisen halpa.

Bank Norwegian tarjoaa Visa-kortin täysin ilman tilinhoito- tai käteismaksuja. 

Tässä muita S-Etukortti Visan ominaisuuksia:

  • Luottoraja 800 – 10 000 euroa.
  • Viitekorko 3 kk Euribor.
  • Kerryttää S-bonuspisteitä.
  • Ei sisällä matkavakuutusta.
  • Sisältää kaksi maksuvapaata kuukautta.

Paras MasterCard 2017

Edullisin Mastercard tällä hetkellä on Danske MasterCard, jota tietenkin tarjoaa Danske Bank. Sen korkotaso on matala. Varoituksena kuitenkin, että tähän korttiin saattaa sisältyä vähintään 60 euron suuruinen vuosimaksu. Tämä riippuu siitä, millaisen paketin osana kortti on hankittu. Neuvottele asiasta pankin konttorissa.

Danske MasterCard saattaa sisältää matkavakuutuksen, kunhan matka maksetaan 75-prosenttisesti luottokortilla.

Kortin voi kytkeä myös K-plussa-järjestelmään ja käyttää sitä Plussa-pisteiden kerryttämiseen.

Hae luottokorttia!

CellClub MasterCard

Hae CellClub Prepaid MasterCard. Helppo ja turvallinen luottokortti.
Hae luottokorttia!