Bank Norwegian on norjalainen rahoitusyhtiö, jonka isot vakuudettomat kulutusluotot ovat viime vuosina nauttineet suurta suosiota myös Suomessa. Uutena tuotteena Bank Norwegian tarjoaa nyt myös luottokorttia. Lue tästä, millainen on Bank Norwegian luottokortti ja kannattaako se hankkia.

Bank Norwegianin luottokortti jopa 10.000€ luottorajallaTäytä helppo hakemus netissä ja saa päätös heti..

Avaintiedot

Check icon Luottoraja 10.000 eurCheck icon Bonusta 10% asti CashPoints-pisteinä, kun lennät NorwegianillaCheck icon Koroton luotto jopa 45 päivään asti

Bank Norwegian – millainen yritys?

Bank Norwegian on nimensä mukaisesti norjalainen rahoitusalan yritys. Se on osa samaa konsernia, johon kuuluu myös tunnettu halpalentoyhtiö Norwegian. Bank Norwegian on luotettava rahoitustoimija ja kelpo vaihtoehto perinteisille pankeille. Norwegian ei ole pikavippifirma ja sen korot ovat jokseenkin kohtuulliset.

Bank Norwegianin luottokortti jopa 10 000 euron limiitillä

Bank Norwegian kutsuu Visa-luottokorttiaan nimellä Norwegian-kortti. Norwegian-kortille myönnetään enimmillään 10 000 euron limiitti. Norwegianin korttimaksujen koroton maksuaika on jopa 6 viikkoa. Kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja ei peritä.

Muita Norwegian-kortin kuluja ja ominaisuuksia:

  • Käteisnostojen päivittäinen yläraja kotimaassa 1000 euroa.
  • Käteisnostojen päivittäinen yläraja ulkomailla 500 euroa.
Bank Norwegianin luottokortti jopa 10.000€ luottorajallaTäytä helppo hakemus netissä ja saa päätös heti..

Korotonta maksuaikaa jopa 6 viikkoa ja edullinen korko. Helppo nettihakemus. Bank Norwegianin luottokortti on kertaluonteista kulutusluottoa parempi vaihtoehto kuluttajalle, joka tarvitsee jatkuvaa käyttölainaa ja pientä nostoa. Kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja ei peritä.

Norwegian-kortti sopii hyvin runsaasti matkustavalle

Maksamalla mitä tahansa ostoksia Norwegian-kortilla keräät samalla CashPoints-pisteitä. Näillä pisteillä voit myöhemmin saada alennusta muun muassa Air Norwegianin lennoista. Jokaisesta ostoksesta saat prosentin verran CashPoints-pisteitä.

Kun ostat Norwegianin omalla luottokortilla Air Norwegianin lentoja, saat bonuksen bonuksena ylimääräisiä CashPoints-pisteitä. LowFare-lipuista saa 5 prosenttia ylimääräisiä pisteitä ja Flex-lipuista saa 20 % ekstraa. Huomaa, että pisteitä kertyy kuitenkin vain lennoista, jotka ostat itsellesi. Pisteitä ei voi kerryttää muiden ihmisten lentolippujen avulla.

Huomaa, että ostaessasi Norwegian-lennon Norwegian-kortilla saat myös automaattisesti matkavakuutuksen ja peruutussuojan. Varmista kuitenkin ennen matkaa tarkat tarpeesi koskien matkavakuutuksen kattavuutta, sillä Norwegianin vakuutus ei kata kaikkia mahdollisia onnettomuuksia ja kustannuksia.

Norwegianin luottokortilla voi tehdä automaattinostoja eri puolilla maailmaa ilman erillistä maksua. Toki paikallinen pankki voi tästä huolimatta periä oman maksunsa nostosta.

Todellinen vuosikorko – esimerkki

Norwegian-kortin vuosittainen nimelliskorko on 19,22 % ja kuukausittainen nimelliskorko 1,67 %.

Todellinen vuosikorko on 21,92 % seuraavin ehdoin:

  • Noston suuruus 1500 euroa.
  • Maksuaika 12 kuukautta.
  • Euromääräiseksi hinnaksi luotolle tulee tällöin 167 €.

Kortin käyttäjältä voidaan periä myös seuraavanlaisia lisäkuluja:

  • Vapaavalintainen paperilasku 4 euroa / lasku.
  • Maksumuistutus 5  €

Onko Bank Norwegianin luottokortti ylihintainen?

Verrattuna moniin muihin vastaaviin Visa- ja Mastercard-kortteihin Bank Norwegian on melko kallis. Tosin kanta-asiakasohjelmien luottokortit ovat vertailujen perusteella muutenkin pankkien omia ”anonyymeja” luottokortteja hintavampia. Poikkeuksena tähän sääntöön S-pankin Visa, joka toimii samalla S-kanta-asiakaskorttina – se on halvempi kuin monet perinteiset pankkien luottokortit.

Bank Norwegianin luottokortti on järkevä hankinta lähinnä Norwegian-lentoyhtiön vakituisille asiakkaille, jotka haluavat hyötyä CashPoints-bonuksista sekä ilmaisesta matkavakuutuksesta ja peruutusturvasta.

Näin haet Bank Norwegianin luottokorttia

Norwegian-korttia haetaan nettilomakkeen avulla. Hakemuksessa tulee ilmoittaa henkilötiedot ja todistaa tulotasonsa. Hakeminen edellyttää myös verkkopankkitunnuksia, sillä nykyään lainaa ei voi hakea ilman ns. vahvaa tunnistautumista.

Bank Norwegianin luottokortin saadakseen hakijan tulee olla vähintään 23-vuotta ja asunut Suomessa ainakin 36 kuukautta. Maksuhäiriöt ovat este luottokortin myöntämiselle. Hakijan vuositulojen tulee myös olla kyllin suuret luoton lyhennyksistä selviytymiseen.

Kannattaako hakea Norwegianin korttia vai kulutusluottoa?

Bank Norwegianin luottokortti on kertaluonteista kulutusluottoa parempi vaihtoehto kuluttajalle, joka tarvitsee jatkuvaa käyttölainaa ja pientä nostoa.

Norwegianin kulutusluotto on kuitenkin edullisempi vaihtoehto yksittäisiä isoja hankintoja varten. Norwegian-kulutusluotto on nimittäin pankkien ulkopuolisista lainoista eräs halvimmista. Jopa 50 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto häviää hintavertailussa ainoastaan espanjalaiselle Santanderille.

Bank Norwegianin kulutusluottojen maksuaika on enimmillään 15 vuotta ja nimelliskorko liikkuu välillä 4,99 % – 22,49 %. Tämä tekee Bank Norwegianin kulutusluotosta useimmissa tapauksissa luottokorttia halvemman.

Kertalainan todellinen vuosikorko on vain hieman nimelliskorkoa korkeampi. Esimerkiksi 10 000 euron vakuudeton laina viiden vuoden maksuajalla on nimelliskoroltaan tyypillisestä 8,88 % ja todelliselta vuosikoroltaan 10,37 %.

Bank Norwegianilta on mahdollista hakea lainaa myös järjestelylainaksi. Tällöin kuluttaja ottaa isompaa luottoa kootakseen useita pienempiä lainoja saman velan alle. Tämä madaltaa lainan kokonaiskustannuksia ja tekee sen hallitsemisesta helpompaa.

Bank Norwegianilta myös talletustilit

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen lainojen ja luottokorttien lisäksi talletustilejä. Nykyisellä matalalla korkotasolla tilitalletukset ovat usein kannattamattomia. Norwegianin talletustilillä on kuitenkin kiinteä korko 1,75 %. Nostorajoituksia ei ole.

Bank Norwegian yhteystiedot

Puh: 07532 66 200

Osoite:
Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 Oslo
Norge Norway

Bank Norwegianin luottokortti jopa 10.000€ luottorajallaTäytä helppo hakemus netissä ja saa päätös heti..