Laskuhelppi on uudenlainen palvelu, joka maksaa laskut asiakkaan puolesta. Mitä järkeä tällaisessa palvelussa on? Miten se toimii? Lue vastauksia tästä.

Maksa laskusi!

Laskuhelppi.fi

Laskuhelppi maksaa laskut puolestasi!
Maksa laskusi!

Tällainen on Laskuhelppi

Laskuhelppi tarjoaa suomalaisille kuluttajille uuden mahdollisuuden. Laskuhelpin avulla voi maksaa laskunsa ajallaan, vaikka tilillä ei olisi rahaa.

Palveluun rekisteröidytään verkkopankkitunnuksilla ja yksittäiset laskut lähetetään nettipalvelun kautta kuvatiedostoina. Kännykkäkameralla otettu kuva on riittävän tarkka, kunhan siitä saa selvää. Jos kuvan tarkkuus ei ole riittävä, nettipalvelu ilmoittaa asiasta käyttäjälle ja pyytää tilalle uutta kuvaa.

Laskun lähettämisen jälkeen Laskuhelppi suorittaa maksun asiakkaan puolesta, jolloin vältytään maksumuistutuksilta ja muilta ongelmilta.

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen.

Millaisia laskuja Laskuhelpin avulla voi maksaa?

Yksityishenkilö voi maksaa Laskuhelpin kautta melkein mitä tahansa laskuja. Sähkölaskut, puhelinlaskut, vesilaskut, vakuutusmaksut, terveydenhoitomaksut, vuokra, yhtiövastike, päivähoitolasku ja harrastusseuran maksut soveltuvat kaikki Laskuhelpin palveluun.

Paljonko Laskuhelpin käyttäminen maksaa?

Laskuhelppi ei luonnollisestikaan maksa asiakkaan laskuja ilmaiseksi. Käytännössä kyseessä on laina. Asiakas jää Laskuhelpille velkaa hänen puolestaan maksettujen laskujen summan verran.

Laskujen summaan lisätään 13,9 % korko sekä 1,60 euron laskutuslisä. Tämän lisäksi jokaisesta kuukausittaisesta koontilaskusta peritään kolmen euron käsittelykulu.

Kannattaako Laskuhelppi.fi-palvelun käyttö?

Yhteensä Laskuhelpin hinta nousee sangen korkeaksi. On monissa tapauksissa järkevämpää käyttää vaikkapa luottokorttia tai hyödyntää erilaisia netin kulutusluottoja, kuten Ostosrahaa tai Credit24 Joustolimiittiä.

Credit24:n hinta on jopa vain 6,95 %, jos lainatililtä nostetun summan maksaa takaisin nopeasti.

Ostosrahan jopa 5000 euron suuruiset kertalainat ovat todelliselta vuosikoroltaan noin 29,50 %, joka on huomattavasti vähemmän kuin mitä Laskuhelppi perii vuositasolla.

Vielä halvempaa – ja samalla suurempaa – lainaa löytyy mm. Nopsalainalta tai Bank Norwegianilta. Nopsalainan todellinen vuosikorko on arviolta 14,01 %, kun taas Bank Norwegianin vuosikorko on jopa vain 10,37 %.

Jos et jaksa vertailla lainapalveluiden hintoja itse, voit päästää itsesi helpolla ja käyttää jotakin netissä toimivista lainojen kilpailutuspalveluista. Esimerkiksi Etua ja Freedom ovat ilmaisia ja luotettavia kilpailuttajia, joiden avulla löytyy melkein kenelle tahansa Laskuhelppiä halvempi vaihtoehto äkilliseen rahapulaan. Käy tutustumassa.

Kuka Laskuhelppiä pyörittää?

Laskuhelppi.fi-verkkosivuston omistaa kaarinalainen rahoitusalan yritys HP Maksupalvelut Oy. Kyseessä on vähemmän tunnettu yritys, eikä sen luotettavuudesta ole vielä paljoakaan tietoa. Todennäköisesti kyseessä on täysin asiallinen toimija, mutta aika näyttää.

Laskuhelppi yhteystiedot

Email: [email protected]
Puhelin: 020 7229 462

Postiosoite:
HP Maksupalvelut Oy
PL 45
20781 Kaarina