Zmarta on tuore lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut verkkopalvelu. Me tutustuimme Zmartan toimintaan ja selvitimme, kannattaako lainaa hakea Zmartan palvelun kautta. Lue lisää.

Kilpailuta lainasi helpostiYksi netin kattavimmista kilpailutuspalveluista.

Miten Zmarta.fi-lainapalvelu toimii

Zmarta.fi lupaa kilpailuttaa kuluttajien lainat heidän puolestaan. Zmarta lupaa löytää halvimman lainan käden käänteessä.

Kulutusluottoa hakeva henkilö täyttää Zmartan verkkosivulla lomakkeen, jossa kerrotaan perustietoja. Lomakkeeseen merkitään henkilötiedot, taloudellinen tilanne, tulotaso, asumismuoto, perhetilanne ja muita lainayritysten kannalta oleellisia tietoja hakijan tilanteesta.

Annettujen tietojen perusteella Zmarta kilpailuttaa lainan ja etsii parhaiten hakijan toiveita vastaavan lainatuotteen. Hakijalle lähetetään sopivimmat tarjoukset sähköpostiin. Hän saa tässä vaiheessa rauhassa tutkia lainatarjouksia ja päättää, onko mikään niistä kyllin hyvä. Hakija ei siis Zmartan palvelua käyttäessään sitoudu missään vaiheessa ottamaan lainaa.

Jos hakija päättää jonkin lainatarjouksen olevan kyllin hyvä, hän alkaa asioimaan suoraan kyseisen lainayrityksen kanssa. Zmarta siirtyy tässä vaiheessa pois välittäjän roolista.

Kuluttajalle Zmarta on täysin ilmainen. Zmarta saa tulonsa lainayrityksiltä, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Hakemus ei maksa mitään.

Tällaista lainaa Zmarta välittää

Zmarta.fi välittää 500 – 40 000 euron suuruisia lainoja. Maksuaikaa myönnetään 1-15 vuotta.

Suurimpien lainojen hakemiseen tarvitaan luultavasti yhteishakijaa. Ainakin yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa haettaessa luoton myöntämisen todennäköisyys kasvaa.

Zmarta välittää myös järjestelylainoja, eli luottoja joiden avulla kuluttaja voi yhdistää useita pienempiä velkoja yhdeksi isoksi lainaksi. Ison lainan etuna on, että se on helpommin hallittava ja usein myös koroltaan edullisempi kuin useat pienet lainat.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneet saavat kuitenkin usein heikompia tarjouksia kuin hieman vanhemmat. Tämä johtuu siitä, että monet parhaaista kulutusluottoyrityksistä eivät myönnä lainkaan lainaa nuorille.

Onko Zmarta hyvä palvelu?

Zmarta on käytännössä identtinen palvelu vastaavan kilpailuttajan, Freedom Rahoituksen, kanssa. Tämä ei ole yllättävää. Zmartan omistaa Freedom Rahoitus Oy.

Zmartan ja Freedom Rahoituksen palveluiden käyttämisestä ei ole haittaa, sillä palvelu ei maksa kuluttajalle mitään. Kovin hyödyllistä se ei kuitenkaan välttämättä ole, sillä vertailussa on mukana hyvin rajattu määrä yrityksiä. Kaikki Suomessa toimivat kivijalkapankit on jätetty vertailun ulkopuolelle, vaikka pankeilta saa halvinta lainaa. Hakijan kannattaa siis ensin ottaa itse yhteyttä pankkeihin ja pyytää heiltä lainaa ennen kuin lähettää hakemusta Zmartan kautta.

Zmartan yhteistyökumppaneita ovat Bigbank, Halino, Nordax, Cashbuddy, Collector (eli Joustolaina), Euroloan, Lainaamo, Ellos ja Svea.

Kilpailuta lainasi helpostiYksi netin kattavimmista kilpailutuspalveluista.

Zmarta.fi yhteystiedot

Osoite:
Zmarta / Freedom Rahoitus Oy
Ahventie 4 B
02170 Espoo

Sähköposti: info@zmarta.fi
Puh: (09) 4241 4444

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi