Rahalaitos.fi kilpailuttaa suomalaisten kulutusluottoja ilmaiseksi. Mutta onko sitä hyödyllistä käyttää? Katso tästä, miten Rahalaitoksen lainapalvelu toimii.

Kilpailuta lainat tästä!Hae halvinta luottoa 500 € - 70000 € joustavilla maksuajoilla!

Rahalaitos kilpailuttaa 500 – 40 000 euron suuruiset lainat

Pankkien ulkopuolisilla markkinoilla toimii paljon erilaisia kulutusluottoyhtiöitä. Netin kautta haettavissa lainoissa on kuitenkin parempia ja huonompia vaihtoehtoja. Ylihintaiset pikavipit yrittävät tuputtaa lainatuotteitaan suomalaisille, mutta tarjolla on myös joustavia tililuottoja ja kohtuuhintaisia isompia kulutusluottoja. Netistä haettavan lainan ei tarvitse olla kannattamatonta.

Sopivan lainan löytämisessä auttavat monet netissä toimivat lainoja kilpailuttavat ja vertailevat sivustot. Rahalaitos.fi on yksi näistä. Rahalaitoksen kautta on mahdollista hakea lainaa usealta lainayritykseltä.

Hakeminen tapahtuu täyttämällä verkossa lomake, johon kirjataan ylös oleelliset tiedot omasta henkilöllisyydestä ja taloustilanteesta. Muun muassa tulotaso, asumistilanne ja perhetilanne on tärkeä ilmoittaa rehellisesti. Rahalaitos lähettää hakemuksen useille eri lainayhtiöille. Jos sopivan edullinen lainatarjous löytyy, hakija saa sen sähköpostiinsa.

Lainatarjoukseen voi tutustua rauhassa eikä Rahalaitoksen palvelun käyttäminen sido hakijaa ottamaan lainaa. Palvelu on kuluttajalle täysin ilmainen. Jos hakija päättää hyväksyä lainatarjouksen, hän siirtyy asioimaan suoraan lainayrityksen kanssa. Tässä vaiheessa Rahalaitos poistuu välittäjän roolista ja saa maksun lainayritykseltä. Näin Rahalaitos saa tulonsa.

Hakijan on oltava täysi-ikäinen ja asuttava vakituisesti Suomessa. Maksuhäiriömerkintöjä ei hakijalla saa olla.

Huomaa, että Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä haettaessa lainan hinta laskee ja lainan myöntämisen todennäköisyys kasvaa. Tämä on tärkeää etenkin isojen kulutusluottojen kohdalla.

Rahalaitoksella on rajallinen määrä yhteistyökumppaneita

Rahalaitoksen yhteistyökumppanien valikoima on melko rajallinen. Yksikään suomalainen kivijalkapankki ei sisälly Rahalaitoksen vertailun piiriin, mikä on sääli. Perinteiset pankit tarjoavat halvinta lainaa. Yhteistyökumppaneissa on kuitenkin mukana aivan varteenotettavia ja luotettavia kansainvälisiä toimijoita, osa niistä jopa suuria eurooppalaisia pankkeja.

Tässä on tämänhetkinen lista Rahalaitos.fi-yhteistyökumppaneista: Svea Ekonomi, Bigbank, Collector, Avida Finans, Lainaamo, Halino, Cashbuddy, Nordax, Euroloan.

Yhteistyökumppanien rajallisesta määrästä huolimatta Rahalaitoksen palvelun kokeileminen voi olla ihan hyvä idea, jos itse ei jaksa aktiivisesti kilpailuttaa kulutusluottoaan. Ainakaan siitä ei ole haittaa, sillä palvelu ei maksa mitään eikä sido kuluttajaa mihinkään.

Kilpailuta lainat tästä!Hae halvinta luottoa 500 € - 70000 € joustavilla maksuajoilla!

Rahalaitos.fi yhteystiedot

Osoite:
Rahalaitos.fi / Eone Oy
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Email: info@rahalaitos.fi
Faksi: 03 3392 6261
Puhelin: 09 2311 3670 (auki ma-to 9:30-16:30 & pe 9:30-15:00)

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi