Omalaina.fi vertailee vakuudettomat kulutusluotot asiakkaiden puolesta. Katso tästä, miten palvelu toimii ja kannattaako sitä käyttää.

Kilpailuta lainasi helpostiLainaa jopa 60 000 €. Palvelussa mukana 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä!

Miten Omalaina toimii?

Omalaina.fi on verkkopalvelu, joka kilpailuttaa yksityisen kulutusluoton hakijan puolesta. Hakija täyttää lomakkeen Omalainan verkkosivulla ja kertoo siinä oleellisia tietoja itsestään, kuten henkilöllisyyden, palkkatason, perhetilanteen, asumismuodon ja muita lainan hakemisen kannalta tärkeitä detaljeja.

Omalaina kierrättää lainahakemuksen yhteistyökumppaniensa kautta ja lähettää parhaat lainatarjoukset hakijan sähköpostiin. Hakija ei lomaketta täyttäessään sitoudu ottamaan lainaa, vaan hän voi rauhassa tarkistaa saamansa tarjoukset ja päättää, hyväksyykö hän jonkin niistä. Jos joku tarjouksista sopii hakijalle, hän siirtyy asioimaan tässä vaiheessa suoraan lainayrityksen kanssa ja kilpailuttajapalvelu Omalaina jättäytyy taka-alalle.

Omalainan käyttäminen on hakijalle täysin ilmaista. Omalaina saa tulonsa lainayrityksiltä. Kilpailutuspalvelun käyttäminen on siis täysin riskitöntä.

Millaista lainaa Omalainalta?

Omalaina tarjoaa kuluttajille 100-60000 euron suuruisia lainoja. Maksuaika on 1-5 vuotta. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse kertoa hakemuksen yhteydessä eikä lainan myöntämisen jälkeen, vaan kyseessä on yleinen vakuudeton kulutusluotto.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja asua vakituisesti Suomessa. Kuluttajan luottotietojen täytyy olla kunnossa ja tulotason riittävä lainan takaisinmaksuun. Jos nämä perusehdot eivät täyty, lainan saaminen Omalainan kautta ei onnistu.

Lainarahat voi saada nopeimmillaan tilille jopa alle päivässä. Toisaalta etenkin isompien luottojen tapauksessa hakuprosessi voi kestää pidempään, sillä isoja lainoja tarjoavat yritykset tarkistavat hakijan maksukyvyn ja taloustilanteen huolellisemmin kuin vippiyhtiöt. Hakemuksen käsittelyä nopeuttaa huolellinen verkkohakemuksen tietojen täyttäminen. Vaillinaiset tai ristiriitaiset tiedot hidastavat prosessia.

Kilpailuta lainasi helpostiLainaa jopa 60000 EUR. Maksimi takaisinmaksuaika 5 vuotta! Palvelussa mukana 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kannattaako Omalaina.fi-palvelua käyttää?

Lainoja kilpailuttavia nettipalveluita on nykyään useita. Omalaina ei tuo tähän kavalkadiin mitään uutta. Esimerkiksi Freedom Rahoitus tarjoaa isompia lainoja kuin Omalaina. Toisaalta Etua.fi kilpailuttaa myös asuntolainoja, joita Omalainan kautta ei voi hakea. Monet kilpailutuspalvelut välittävät maksuvaikeuksisille järjestelylainoja sekä isoja vakuudettomia kulutusluottoja yhteishakijan kanssa. Tästä näkökulmasta Omalaina ei ole mitenkään kovin kiinnostava palvelu – toisaalta koska se on ilmainen, ei sen käyttämisestä mitään haittaakaan ole. Etenkin pienempiä pankkien ulkopuolisia kulutusluottoja sen kautta on varmasti ihan hyvä hakea.

Onko Omalaina luotettava?

Palvelun omistaja LVS Brokers ei ole ollut ongelmissa kuluttajaviranomaisen kanssa ja kyseessä on hyvämaineinen, suomalainen yritys.

Yhteystiedot Omalaina.fi

LVS Brokers Oy
PL 640
00101 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi