Kilpailuta lainat tästä!Hae halvinta luottoa 500 € - 50000 € joustavilla maksuajoilla!

Luotonvertaaja.fi on Lendo.fi palvelun toinen brändi. Suosittelemme käyttämään suoraan Lendo.fi-palvelua.

Luottovertaaja.fi:n avaintiedot

Check icon Lainaa 500 € – 50 000 €Check icon Ikäraja 18vCheck icon Vaatimuksena säännölliset tulotCheck icon Maksuaikaa maks. 15 vuotta

Näin Luottovertaaja toimii

Luottovertaaja on yksi lukuisista nettipalveluista, jotka kilpailuttavat kulutusluottoja hakijan puolesta. Hakija lähettää Luottovertaaja.fi-sivuston kautta verkkolomakkeen. Lomakkeessa listataan erilaisia perustietoja omasta taloudesta. Esimerkiksi tulotaso, avoimet lainat, perhetilanne ja siviilisääty ovat oleellista informaatiota.

Luottovertaaja kilpailuttaa hakijan lainan useilla eri lainayrityksillä. Parhaat tarjoukset toimitetaan hakijan sähköpostiin. Hakija voi rauhassa tutustua tarjouksiin ja katsoa, onko joku niistä itselle sopiva. Jos sopiva laina löytyy, hakija hyväksyy sen. Tällöin hän siirtyy viestimään suoraan kyseisen lainayrityksen kanssa ja Luottovertaaja vetäytyy välistä pois.

Jos lainatarjous ei miellytä hakijaa, kieltäytyminen ei edellytä mitään erityisiä toimia. Tällöin hakija voi unohtaa koko jutun ja siirtyä hakemaan lainaa vaikkapa omin voimin kilpailuttamalla.

Palvelu on kuluttajalle täysin ilmainen, sillä Luottovertaaja saa tulonsa lainayrityksiltä, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Myöskään lainojen hinnat eivät tiettävästi ole korkeampia kuin itse haettuna.

Tällaista lainaa Luottovertaajalta saa

Luottovertaajalta voi hakea 500-20000 euron lainoja. Maksuaika on enintään 12 vuotta. Lainaa suoritellaan haettavaksi yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saamisen todennäköisyys kasvaa ja mahdollisuus edulliseen tarjoukseen on suurempi.

Luottovertaajan avulla voi myös hakea järjestelylainaa. Järjestelylainan avulla voidaan yhdistää useita pienempiä vippejä ja luottoja yhdeksi isoksi lainaksi. Tämä tekee velkataakan hallitsemisesta helpompaa ja voi madaltaa lainakuluja. Parhaimmillaan järjestelylainan avulla voi pelastaa itsensä velkakierteestä.

Kilpailuta lainat tästä!Hae halvinta luottoa 500 € - 50000 € joustavilla maksuajoilla!

Onko Luottovertaaja.fi hyvä kilpailutuspalvelu?

Luottovertaaja on identtinen kilpailutuspalvelu muutaman muun vastaavan sivuston kanssa. Sen omistaa Lendo Oy, joka on tunnettu luottoja vertailevana yleispohjoismaisena yrityksenä.

Luottovertaajassa ei ole sinällään mitään vikaa. Jos päämääränäsi on hakea kalliimman puoleista kulutusluottoa pankkien ulkopuolelta, voit kokeilla, millainen tarjous Luottovertaajan kautta löytyy. Palvelu on maksuton, joten siitä ei ole haittaakaan.

Kannattaa kuitenkin huomata, että Luottovertaajan yhteistyökumppaneihin ei sisälly suomalaisia kivjalkapankkeja. Toisin sanoen kaikkein edullisimmat perinteiset pankkilainat ovat kokonaan vertailupalvelun ulkopuolella. Siksi sitä ei maksa vaivaa hyödyntää, jos haussa on pankkilaina tai tavallinen luottokortti. Käytännössä kaikki Luottovertaajan tarjoamat vaihtoehdot ovat pankkilainaa kalliimpia.

Luottovertaaja.fi yhteystiedot

Osoite:
Lendo Oy
Keskuskatu 1B
00100 Helsinki

Email: asiakaspalvelu@luottovertaaja.fi
Puh: (09) 6899 8000

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi