Hae Komplett Bank -lainaaVakuudeton 1000 - 50 000 euron luotto edullisilla lyhennyksillä. Helppo nettihakemus.

Komplett Bank on osa Komplett Group -konsernia

Komplett Group on norjalainen konserni, jonka alaisuudessa toimii lukuisia verkkokauppoja, kuten suomalaisille tuttu elektroniikkakauppa Komplett.fi.

Komplettiin kuuluvat lisäksi muiden muassa tanskalainen Comtech sekä norjalaiset Blush ja Bildeler.

Komplett tarjoaa rahoitusta niin verkkokauppojensa asiakkaille kuin muillekin pohjoismaalaisille kuluttajille.

Komplett Bank myöntää max. 50 000 euron joustoluottoa

Komplett Bankin kulutusluotot ovat suuruudeltaan 1000 – 50 000 euroa.

Lainassa ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Joka kuukausi asiakkaalta kuitenkin veloitetaan avoinna olevan lainasumman korot ja kulut. Eräpäivä on aina 20. päivä.

Maksettavaksi koituva vähimmäissumma on 1000 euron lainassa arviolta 15 euroa kuussa, 10 000 euron tapauksessa noin 110 euroa kuussa ja 50 000 euron lainassa 530 euroa kuussa. Tässä oletuslaskelmassa nimelliskorko on 12,6 %.

Kuka voi hakea Komplettin lainaa?

  • Lainan hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias.
  • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja ei maksuhäiriömerkintää.
  • Hakijan tulee olla asunut Suomessa 36 kuukautta yhtäjaksoisesti.

Mitä Komplett Bankin laina maksaa?

Komplett Bankin tarjoaman lainan hinta perustuu hakijakohtaiseen riskiarvioon eli se vaihtelee asiakkaasta toiseen.

Nimelliskorko liikkuu välillä 4,9 % – 19,9 %, tosin todellinen vuosikorko on aina nimelliskorkoa korkeampi. Todellista vuosikorkoa korottavat aina viiden euron kuukausittaiset tilinhoitopalkkiot.

Lainaan on myös mahdollista lisätä vapaaehtoisena lisäominaisuutena lainaturvavakuutus, jonka hinta on 0,3 % avoinna olevasta lainasummasta joka kuukausi.

Hyviä vaihtoehtoja Komplettin lainalle

Komplett Bankilla on runsaasti kilpailijoita Suomen lainamarkkinoilla.

Edullisimmat vaihtoehdot löytyvät perinteisiltä pankeilta, kuten Danskelta ja Nordealta. Pankkien vakuudettomat ja vakuudelliset kulutusluotot sekä pankkien kautta välitettävät luottokortit, kuten Visa ja Mastercard, ovat kautta linjan halvempia kuin Komplettin laina.

Komplettilla on myös kova norjalainen kilpailija Bank Norwegian, jonka laina on suuruudeltaan 1000 – 50 000 euroa, kuten Komplettinkin. Bank Norwegianin nimelliskorko on matalimmillaan vain 8,99 %. Suurin todellinen vuosikorko on 37,97 %.

Kotimaisista nettilainaa myöntävistä yrityksistä ainakin vertaislainat Lainaaja.fi ja Fellow Finance ovat hyvä vaihtoehto kuluttajalle, joka etsii pientä tai keskikokoista luottoa. Toisaalta OPR-Rahoituksen Ostosraha.fi-palvelu tarjoaa kotimaista lainaa aina 10 000 euroon saakka.

Komplett Bank yhteystiedot

Yhteydenottolomake: Klikkaa tähän

Puhelin: 09 4245 2288

Osoite:
Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi