Halens on vaihtanut nimensä Halino-yksityislainaksi.  Halino/Halens-yksityislaina on erittäin edullinen luotto, jota kannattaa hakea, jos tarvitset halpaa lainaa ilman vakuuksia. Se on huomattavasti kilpailijoitaan edullisempi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Halino-lainan saaminen ei ole aivan yksinkertaista. Lue lisää tästä artikkelista. 

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 8000 eur. Koko hakemus netissä. Maksuaikaa jopa 8 vuotta. Ei avaus- tai kuukausimaksuja

Avainluvut

Todellinen vuosikorko 29%
Hyväksymisprosentti 50%
Ei avausmaksua tai muita kuluja

Avaintiedot

Check icon Lainaa 100€ – 8000€Check icon Ikäraja 18vCheck icon Säännölliset tulotCheck icon Maksuaikaa maks. 5 vuotta

Halino (tai Halens) on luottopalvelu, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 asti. Halino on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista lainapalveluista, eikä suotta. Sen omistaa TF Bank AB, joka on ruotsalaisomisteinen yritys, joka pyörittää monenlaisia rahoituspalveluita Pohjoismaissa.

Halino tarjoaa yksityislainaa 100€ – 3000€ ilman vakuuksia tai takaajia. Jos lainaa hakee yhteishakijan kanssa, sitä voi saada jopa 8000 euroa.

Maksuaikaa Halinon yksityislainalle voi saada yhdestä vuodesta viiteen vuoteen riippuen siitä, miten paljon lainaa hakee. Suurimmille lainoille myönnetään pidempi maksuaika.

Mitä Halino-laina maksaa?

Toisin kuin monet muut toimijat, Halino-lainasta ei peritä avausmaksua tai tilinhoitomaksua. Halino perii lainasta ainoastaan koron. Siksi ero Halino-lainan koron ja todellisen vuosikoron välillä ei ole kovinkaan suuri. Korkoa Halens-lainasta peritään 26,40% ja todellinen vuosikorko pyörii 29,84% tienoilla. Halens-laina on todennäköisesti Suomen edullisin pankkien ulkopuolinen vakuudeton kulutusluotto vaikka suurilla lainasummilla Nopsalaina saattaa olla edullisempi. Jos kuitenkin haet luottoa alle 3000 euroa, on Halens-laina todennäköisesti paras vaihtoehto.

Todellinen vuosikorko on 29,84 prosenttia esimerkiksi 1000 euron ja 3000 euron lainalle, jos maksuaikaa valitsee viisi vuotta. Tuhannelle eurolle kuukausierä on 30 euroa, ja lainan kokonaiskustannus on 1800 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Halino-lainaa voi hakea 18-74 vuotias, jolla on vakituinen kotipaikka Suomessa ja moitteettomat luottotiedot. Halinon kulutusluotto ei vaadi mitään tiettyä tulorajaa, mutta lainan saaminen vaatii työsuhdetta tai eläkkeellä olemista. Opiskelija voi hakea lainaa, kunhan hän on myös työsuhteessa.

Maksuvapaa kuukausi

Halino tarjoaa jokaisen lainan kanssa yhden maksuvapaan kuukauden, jolloin kuukausierää ei tarvitse suorittaa. Tämä vaatii kuitenkin, että lyhennykset on hoidettu ajallaan edeltävät neljä kuukautta. Maksuvapaa kuukausi maksaa tietysti siinä mielessä, että se pidentää laina-aikaa hieman jolloin korkoa maksetaan yhden kuukauden pidemmältä ajalta.

Lainaturva

Halino tarjoaa lainoille myös maksullista lainaturvaa. Lainaturva tarkoittaa, että työttömyyden, sairauden tai kuoleman kohdatessa. Lainaturva kattaa kuukausittaiset maksut enintään 1500 euroon asti kuukaudessa sairauden tai työttömyyden ajalta. Tarkat ehdot riippuvat hakijan iäistä. Lainaturva maksaa 0,45% lainasummasta kuukausittain.

Yhteenveto 

Halino-laina on erittäin edullinen kulutusluotto. Hakeminen ei ole aivan nopeaa, sillä hakemuksen lisäksi pitää allekirjoittaa sopimus. Rahat maksetaan, kun olet toimittanut sopimuksen ja mahdolliset liitteet Halinolle.

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 8000 eur. Koko hakemus netissä. Maksuaikaa jopa 8 vuotta. Ei avaus- tai kuukausimaksuja
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi