Etusivu » Lainaa ilman vakuuksia – Mistä rahaa heti tilille? » Ferratum pikavippi, tililuotto ja yrityslaina

Ferratum on jo pitkään suomalaisessa netissä toiminut lainayritys. Sen kulutusluotoilla on tiettyjä ainutlaatuisia ominaisuuksia. Lue tästä, millaista on Ferratumin luotto ja sopiiko se ehkä sinulle.

Onko Ferratum luotettava yritys?

Ferratum Oyj on jo vuosia toiminut suomalainen rahoitusyhtiö. Se on kirjautunut Frankfurtin pörssiin ja toimii 21 maassa, muun muassa Virossa, Ruotsissa, Venäjällä ja Australiassa.

Ferratum Finland on kirjautunut Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja tunnetaan yleisesti melko luotettavana lainayrityksenä. Sillä on ollut erittäin vähän ongelmia kuluttajaviranomaisen kanssa. Lainojen hinnat ilmaistaan selkeästi eikä esimerkiksi perintäkuluissa ole ilmennyt laittomuuksia. Ferratumiin voi luottaa – tosin enintään siinä määrin kuin netissä toimiviin lainafirmoihin nyt yleensäkin.

Hae ilmainen pikavippi tästä!Ilmainen pikavippi uusille asiakkaille jopa 2000€ nopeasti, helposti ja turvallisesti suoraan netistä.

Ferratum tarjoaa ilmaista ensilainaa 100–2000 €

Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille täysin korottomasti ja kuluttomasti 100-2000 euron noston Joustava-luottorajalta. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että jos lainaat esimerkiksi 500 euroa, saat 30 vuorokautta maksuaikaa jonka jälkeen maksat samat 500 euroa takaisin – ilman mitään ylimääräisiä kuluja tai korkoa!

Jos et ole vielä Ferratumin asiakas, luottotililtä tehtävä kuluton ensinosto on ehdottomasti fiksu ratkaisu. Pidä toki huolta siitä, että saat lainan maksettua takaisin korottoman ajanjakson sisällä.

Hae helppo tililuotto tästä!Tililuotto 2000€ nopeasti, helposti ja turvallisesti suoraan netistä.

Ferratum Joustava on 2000 euron tililuotto

Ferratum tarjoaa normaalina lainatuotteenaan yksityisasiakkaille Ferratum Joustava -tililuottoa. Asiakkaille avataan 2000 euron suuruinen luottotili, jolta he voivat nostaa rahaa pieniä tai suuria summia sen mukaan, mikä on tarve.

Laina maksetaan takaisin joko kerralla tai kuukausierissä. Erissä maksettuna lainalle tulee enemmän hintaa kuin kerralla pois maksettaessa.

Luottoa voi nostaa niin paljon kuin haluaa, kunhan 2000 euron limiitti ei ylity. Kun tietty osuus avoimesta lainasta on maksettu pois, se on uudestaan kuluttajan nostettavissa.

Ferratumin tililuoton hakeminen ja hinta

Ferratumin tililuotosta ei peritä avausmaksua tai kiinteää kuukausimaksua. Silloin kun lainasummasta ei ole mikään osuus avoimena, se ei kerrytä mitään kuluja. Vain tililuoton käyttämisestä maksetaan.

Tililuoton hinta koostuu nostoprovisiosta ja nimelliskorosta. Jokaisesta nostosta peritään 12,5 % provisio. Nimelliskorko on vuositasolla 103,42 %. Todellinen vuosikorko suurimmalla mahdollisella lainasummalla ja hitaimmalla mahdollisella maksutahdilla on 219,29 %.

Ferratum Joustavan hinta uusille asiakkaille

Nostopalkkio 0 %
Korko 0 % kuukauden maksuajalla

Ferratum Joustavan hinta vanhoille asiakkaille

Nostopalkkio 12,5 %
Vuosikorko 103,42 %

Ferratum Joustava -tililuotto haetaan netin kautta verkkopankkitunnuksilla. Luottopäätös tehdään heti ja rahat siirtyvät tilille alle viidessä minuutissa päiväsaikaan. Ensimmäisen noston jälkeen rahaa voi siirtää pankkitililleen vuorokauden ympäri ja myös ilman verkkopankkitunnuksia pelkällä tekstiviestillä.

Ferratum Joustava on melko tavallinen tililuotto. Se on kalliimpaa kuin jotkut kilpailijansa, kuten Credit24, ja huomattavasti hintavampaa kuin pankkilaina tai luottokortit. Kannattaa siksi harkita huolellisesti, ennen kuin hakee Ferratumilta tililuottoa.

Koroton ensilaina sen sijaan on rahapulassa ihan pätevä vaihtoehto, kunhan on varma siitä, että sen pystyy maksamaan ajallaan takaisin.

Ferratum Business on nopea yrityslaina max. 50 000 €

Ferratum tarjoaa nykyään myös yrityslainaa. Koska pienten yritysten on yhä vaikeampi löytää yritysrahoitusta perinteisiä reittejä pitkin, erilaiset korkeakorkoiset nopeat yrityslainat kasvattavat suosiotaan.

Yksi niistä on Ferratum Business. Sen yrityslainan suuruus on 2000 – 50 000 euroa ja maksuaika 6-12 kuukautta. Lainan hinnoittelu on selkeä eikä siinä ole piilokuluja.

Ferratumin yrityslaina on tarkoitettu monenlaisiin käyttöhiin. Sillä voidaan tehdä investointeja, vastata odottamattomiin kustannushaasteisiin tai palkata työntekijöitä. Laina on vakuudeton.

Ferratumin yritysrahoituksen hakeminen

Lainahakemuksen täyttäminen netissä on helppoa, se kestää vain muutaman minuutin. Myös lainapäätös tehdään vain minuuteissa. Rahat ovat yrityksen käytössä nopeimmillaan seuraavana päivänä. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista.

Lainan myöntämisen edellytyksenä on vähintään kahden vuoden yritystoiminta, yli 75 000 euron vuosittainen liikevaihto ja yrityksen johdon toiminta Suomessa.

Ferratum Business -yrityslainan hinta

Ferratumin yrityslainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tarkka hinta määritellään yksilöllisesti yrityksen kassavirran mukaisesti. Tällaisia esimerkkihinnoitteluja Ferratum itse tarjoaa nettisivuillaan:

  • Lainasumma 15 000 euroa. Maksuaika 6 kk. Kokonaiskorko 17 %. Lainan kulut 2550 euroa.
  • Lainasumma 25 000 euroa. Maksuaika 9 kk. Kokonaiskorko 24 %. Lainan kulut 6000 euroa.

Tämä laskelma sisältää 2,5 % perustamismaksun, joka peritään lainan avaamisen yhteydessä.

Kyseessä on melko kallis yrityslaina. Kannattaa laskea huolellisesti, onko lainarahoille odotettavissa varmasti riittävää tuottoa, että se kattaa korkokulut. Ja aina kannattaa ennemmin yrittää hakea yritysrahoitusta perinteisiä kanavia pitkin.

Hae yrityslaina tästä!Ferratumin yrityslaina on nopea ja helppo vaihtoehto.

Ferratumin yhteystiedot

Sähköposti, kulutusluotot: asiakaspalvelu@ferratum.fi
Puhelin, kulutusluotot:
 0800 166 308 (24h, maksuton)
Osoite, kulutusluotot:
Ferratum Finland Oy
Asiakaspalvelu
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Puhelin, Ferratum Business: 0800 1300 20 (arkisin kello 9-17)
Osoite, Ferratum Business:
Ferratum Business
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi