Fellow Finance Oy on vertaislainapalveluja netissä tarjoava suomalainen yritys. Katso tästä, millaista vertaislainaa Fellowfinance.fi myöntää ja mitä muita palveluita sivusto välittää.

Luottoa jopa 15.000 eurHae vertaislaina helpolla nettihakemuksella.

Fellow Financen laina

Fellow Financen kulutusluotto on suuruudeltaan 500 – 15 000 euroa ja laina-aika 24-84 kuukautta. Todellinen vuosikorko on 26-50 prosenttia.

Lainasta peritään 25-500 euron välityspalkkio ja noin 12 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu. Kulut riippuvat lainan suuruudesta. Nämä on laskettu mukaan todelliseen vuosikorkoon.

Fellow Financen tarjoamat kulutusluotot ovat vertaislainoja. Vertaislaina tarkoittaa luottoa, jonka yksityiset sijoittajat myöntävät yksityisille kuluttajille. Fellow Finance Oy toimii ainoastaan rahojen välittäjänä. Se tekee voittonsa ottamalla annetuista lainoista oman provisionsa. Pääsääntöisesti rahoitustoiminta tapahtuu kuitenkin kuluttajien kesken. Sekä lainahakija että sijoittaja määrittelevät itse ehtonsa, joilla laina voidaan hyväksyä. Jos nämä ehdot kohtaavat, lainaraha siirtyy kädestä toiseen Fellow Financen valvonnassa.

Ihanteellisesti katsottuna vertaislaina toimisi vapaiden markkinoiden logiikalla. Kysyntä ja tarjonta määräisivät luontevasti matalimmat mahdolliset lainahinnat. Käytännössä vertaislainojen hinnoittelu ei toimi aivan näin, vaan kyseessä on melko tyypillinen pankkien ulkopuolinen kulutusluotto. Hyvin harva hakija voi saada edullisempaa lainaa kuin mitä muiltakin netissä toimivilta lainasivustoilta saa. Ja tällaiset hakijat saisivat pankkilainaa muutenkin.

Kannattaa siis kilpailuttaa ja vertailla Fellow Financen luottoja suhteessa muihin kulutusluottoja tarjoaviin tahoihin, eikä olettaa kauniista puheista huolimatta, että tarjolla olisi markkinoiden edullisinta kertalainaa.

Miten Fellow Financen lainaa haetaan?

Fellow Finance myöntää lainaa 20-75-vuotiaille. Hakijoiden tulee olla oikeustoimikelpoisia Suomessa vakituisesti asuvia henkilöitä.

Yleensä lainaa haetaan verkkohakemuksella. Sen avulla hakijalle suodatetaan paras mahdollinen lainavaihtoehto. Tarjouksen saatuaan hakija hyväksyy lainahakemuksen ja Fellow Finance siirtää rahat hakijan tilille.

Jos takaisinmaksussa on ongelmia, Fellow Finance vastaa perinnästä. Sijoittajat eivät joudu hoitamaan tätä puolta.

Tietoja Fellow Financesta

Fellow Finance on melko nuori yritys, mutta sen toimitusjohtaja Jouni Hintikalla on päälle 15 vuoden kokemus rahoitusalan liiketoiminnasta.

Muista, että Fellow Financen kautta on mahdollista paitsi lainata rahaa, myös sijoittajaa. Virtuaalinen järjestelmä mahdollistaa ketterän sijoitusten hallitsemisen ja tarkkailun. Vertaislainojen sijoittajille luvataan yleensä poikkeuksellisen korkeita tuottoja. Nämä lupaukset saattavat toisinaan pitää paikkansa. Kannattaa kuitenkin suhtautua niihin varauksella. Yhtä hyvin sijoittaja voi menettää rahansa riskialttiissa liiketoiminnassa.

Luottoa jopa 20.000 eurHae vertaislaina helpolla nettihakemuksella.

Fellow Finance yhteystiedot

Osoite:
Ratakatu 1b A 10
00120 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi
Puhelin: 0203 80101 (0,1717 €/min)

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi