Etua.fi on suomalainen lainoja ilmaiseksi kilpailuttava verkkopalvelu. Lue tästä lisää, millainen on Etua kulutusluotto ja kannattaako sitä hakea.

Etua KulutusluottoEtua Kulutusluotto vertailee lainat kuluttajan puolesta ja löytää halvimman. Tutustu!

Etua.fi kilpailuttaa kulutusluotot

Etua.fi on kulutusluottoja kilpailuttava verkkosivusto. Sen ideana on, että kuluttaja voi hakea lainaa useasta eri lainayrityksestä yhdellä keskitetyllä hakemuksella. Hakija ilmoittaa Etua.fi-nettisivulla perustietoja taloudestaan ja lainatarpeestaan, ja Etuan asiantuntijat kilpailuttavat lainan yhteistyökumppaneillaan.

Parhaat tarjoukset toimitetaan hakijalle sähköpostitse. Tällöin hän voi rauhassa tarkastella tarjouksia ja päättää, sopiiko joku niistä hänen tarpeisiinsa. Hakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa, vaan palvelun käyttö on täysin maksutonta. Jos lainatarjoukset eivät miellytä, hakija voi päättää torjua ne kaikki ilman sen kummempaa ilmoitusta tai selitystä.

Tällaista lainaa Etua tarjoaa

Etua.fi kilpailuttaa monen suuruisia kulutusluottoja. Lainojen koko vaihtelee 2000 ja 40 000 euron välillä ja lainojen maksuajat ovat 1-15 vuotta. Kaikki Etuan välittämät lainat ovat vakuudettomia.

Lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Hyvin nuorille hakijoille on kuitenkin tarjolla paljon rajallisempi valikoima vakuudettomia kulutusluottoja kuin vanhemmille, joten vaivoin täysi-ikäisen hakijan kannattaa varautua huonompiin lainatarjouksiin.

Etua välittää myös yhdistelylainaa eli järjestelylainaa. Tämä tarkoittaa, että Etuan kautta haettuja lainoja voi käyttää pienempien lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylainan ideana on, että yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä, joten sen avulla voi katkaista ylivelkaantumisen.

Etua kilpailuttaa myös asuntolainan

Netissä toimii myös monia muita lainavertailupalveluita, mutta Etua erottautuu niistä kaikkein monipuolisimpana ja joustavimpana. Merkittävin Etua-lainapalvelun ominaisuus on mahdollisuus kilpailuttaa asuntolainoja kulutusluottojen ohella. Etuan avulla voi kilpailuttaa niin uuden kuin vanhankin asuntoluoton.

Kuten kulutusluottojenkin tapauksessa Etuaa käyttävä asuntolainan hakija täyttää netissä henkilökohtaisia taloustietoja erittelevän lomakkeen. Näiden tietojen pohjalta hakija saa yhteydenottoja suoraan pankkien edustajilta koskien parhaita asuntolainatarjouksia. Haettavan asuntolainan määrä on 10 000 – 500 000 euroa.

Kannattaako Etua-verkkopalvelua käyttää?

Etua.fi voi olla hyödyllinen palvelu laiskalle kilpailuttajalle. Jos et jaksa itse vertailla kunnolla kulutusluottoja tai asuntolainoja, Etuan avulla on mahdollista säästää rahaa.

Ongelmana Etua.fi-lainapalvelussa on, että sen piiriin eivät kuulu kaikki kivijalkapankit – ja pankeilta saa yleensä halvinta lainaa. Kulutusluottojen osalta pankit ovat kokonaan palvelun ulkopuolella ja vertailuun sisältyy vain melko hintavia nettilainoja, kuten Halino ja Ostosraha. Asuntolainojen osalta vertailuun mukana on vain muutama pankki. Silti kilpailuttaminen Etuan avulla on parempi kuin jättää kunnon kilpailuttaminen kokonaan tekemättä.

Etua KulutusluottoEtua Kulutusluotto vertailee lainat kuluttajan puolesta ja löytää halvimman. Tutustu!

Etua yhteystiedot

WWW-yhteyslomake

Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi