Collector Bank on yksi vanhimmista Suomessa kulutusluottoja myöntävistä nettiyrityksistä. Ruotsalaisen Collector AB:n pyörittämä Collector Bank myönsi ennen 1000€ – 4000€ lainaa mutta siirtyi 2013 lakimuutoksen jälkeen tarjoamaan suurempia, 2000 – 10000 euron suuruisia kulutusluottoja. Vuonna 2016 lainasummia korotettiin jälleen, ja nyt Collector Banka saa jopa 25 000 euron suuruisena.

Huomaa, että Collector Bankin lainoja kannattaa hakea Creditum.fi:n kautta jolloin saat yhdellä hakemuksella tarjouksen usealta lainayritykseltä. 

Hae Collectorin lainaa tästä!Luottoa jopa 60000 eur. Koko hakemus netissä. Maksuaikaa jopa 15 vuotta. Ei avaus- tai kuukausimaksuja

Collector Bankin lainaa haetaan netissä. Luottopäätöksen ja lainan tiedot, kuten koron, saa heti. Korko vaihtelee hakijan mukaan eli se riippuu iästä, tuloista ja muista seikoista. Collectorin Collector Banka on helpompi hakea kuin eräitä muita isoja kulutusluottoja, sillä lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Vaadittavat liitteet, eli kopio uusimmasta palkkalaskelmasta/eläkepäätöksestä* ja verotuspäätöksen erittelyosasta sekä kuvallisesta suomalaisesta henkilöllisyystodistuksesta (passi, henkilökortti tai ajokortti), voidaan myös toimittaa sähköisesti. Collector Bankn voi siis parhaimmillaan saada tilille jopa 48 tunnissa.

Collector Banka on mahdollista hakea mikäli hakijalla on vähintään 1250 euron vakinaiset kuukausitulot joko eläkkeestä tai työstä. Collector Bank edellyttää asuinpaikkaa Suomessa sekä vähintään 25 vuoden ikää.

Avainluvut

Todellinen vuosikorko 15%
Hyväksymisprosentti 46%
Avausmaksu yli 60 eur

Avaintiedot

Check icon Lainaa 2000€ – 25000€Check icon Ikäraja 20vCheck icon Tulot min. 1250€/kkCheck icon Maksuaikaa max 15 vuotta

Mitä Collector Bank maksaa?

Collector Bank on yksi edullisimmista netistä haettavista vakuudettomista kulutusluotoista. Lainan järjestelypalkkio on vain 60 euroa ja kuukausimaksu ainoastaan 3 euroa. Esimerkiksi Aasa Laina veloittaa 399€ järjestelymaksua ja 18 euroa tilinhoitomaksua. Collector Bankn korko on 9,9%-19,9%. Todellinen vuosikorko Collector Banklle on keskimäärin 16,54 % jos olet 30-50 vuotias ja sinulla on isot tulot. Jos olet huomattavasti nuorempi tai vanhempi ja tulosi ovat lähempänä vaadittua alarajaa, eli 1250 euroa kuukaudessa, todellinen vuosikorko lipuu luultavasti yli 20 prosentin. Sinulle tarjotun luoton tarkan koron saat selville ainoastaan hakemalla lainaa.

Voit hakea lainaa ilman sitoutumista

Voit hakea Collector Banka selvittääksesi miten edullisen koron saat. Tavallisesti Collector Bankn nimelliskorko on 13 prosenttia ja todellinen vuosikorko 16,54 % (esimerkkilainassa luoton suuruus 4000 euroa ja maksuaika 4 vuotta).

Lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Sitoudut lainaan vasta, kun allekirjoitat sopimuksen ja lähetät liitteet. Tämänkin jälkeen voit palauttaa rahat 14 päivän kuluessa, ja maksaa vain tuolle ajalle kertyneen koron.

Hae Colelctorin lainaa tästä!Luottoa jopa 60000 eur. Koko hakemus netissä. Maksuaikaa jopa 15 vuotta. Ei avaus- tai kuukausimaksuja
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi