Etusivu » Lainaa ilman vakuuksia – Mistä rahaa heti tilille? » Blue Finance: Ilmainen ensilaina nyt 100-300 €

Onko Blue Finance jälleen yksi kallis nettilaina muiden joukossa? Vai tekeekö Blue Finance jotain eri tavalla? Lue lainasivuston arvostelu.

Hae Blue Financelta max. 2000 euron tililuottoIlmainen ensilaina. Pikavipit ja tililuotot helpolla nettihakemuksella.

Ilmainen ensilaina max. 300 euroa

Blue Finance tarjoaa ensimmäisen lainan ilmaiseksi. Uudet asiakkaat saavat 100-300 euron pikavipin 14 vuorokauden ajaksi ilman korkoa tai muita kuluja. Asiakas maksaa takaisin vain sen summan, jonka on lainannut.

Ensilainan hakija voi halutessaan maksaa lainan takaisin normaalina 12 kuukauden kestoisena kertalainana, mikäli haluaa yli 14 vuorokautta maksuaikaa.

Blue Finance pikavippi max. 700 euroa

Vanhoille asiakkaille Blue Finance tarjoaa kertalainaa aina 700 euroon saakka. Kyseessä on melko perinteinen pikavippi, jossa on nopea hakuprosessi ja korkea korko.

Maksuaika on pitkä, 12 kuukautta. Laina maksetaan takaisin kuudessa erässä eli lyhennyksiä on noin kahden kuukauden välein.

Blue Financen pikavipin hinta koostuu toimituspalkkiosta ja nimelliskorosta. Toimituspalkkio on 15 % lainasummasta, ja se peritään vain kerran. Nimelliskorko on 30 % vuodessa. Todellinen vuosikorko on noin 50 % eli juuri niin korkea kuin mitä kuluttajasuojalaki sallii.

Huomaa, että Blue Finance ei tarkista pikavipin hakijan maksukykyisyyttä asiakirjojen eikä Instantor-palvelun avulla. Tämä tarkoittaa, että pikavippiä saatetaan myöntää myös hakijoille, joiden ei kuuluisi edes hakea lainaa. Toimintatapaa voidaan pitää epäilyttävänä.

Blue Finance -tililuotto max. 2000 euroa

Blue Finance myöntää myös jatkuvia tililuottoja, joiden limiitti on 2000 euroa. Asiakas voi nostaa luottotililtä haluamansa summan rahaa ja maksaa sen takaisin itselleen sopivassa tahdissa, tosin vähintään 20 % avoimesta velkasaldosta (min. 200 euroa).

Blue Financen tililuotto on kallis. Jokaisesta nostosta peritään 15 % provisio. Avoin laina kerryttää korkoa 8 % kuukaudessa eli 96 % vuodessa. Lisäksi kuukausittain peritään viiden euron laskutuslisä. Todellinen vuosikorko on arviolta 255,40 %.

Hae Blue Financelta max. 2000 euron tililuottoIlmainen ensilaina. Pikavipit ja tililuotot helpolla nettihakemuksella.

Onko Blue Finance halpa kulutusluotto?

Blue Financen ensilaina on oikeasti ilmainen, kunhan sen maksaa takaisin 14 vuorokauden laina-ajan puitteissa.

Blue Financen pikavippi on huomattavasti kalliimpaa kuin pankkilaina, mutta kuitenkin edullisempaa kuin 2000-luvun alkupuolen ylihintaiset pikavipit. Blue Financen pikavippi ei yksinään aja kerään vararikkoon.

Blue Financen tililuotto on kalliimpi kuin monet kilpailijansa. Mieti tarkoin, vastaako Blue Financen tililuotto tarpeitasi vai voisiko esim. OK Money tai Credit24 olla parempi.

Millainen yritys on Blue Finance Oy?

Blue Finance Oy on turkulainen, suomalaisessa omistuksessa oleva lainayritys, joka on toiminut vuodesta 2011 asti.

Blue Finance korostaa verkkosivuillaan yrityksen kotimaisuutta sekä lainojensa vastuullisuutta. Täältä voit lukea tarkemmin, miten Blue Finance kehottaa asiakkaitaan hallinnoimaan talouttaan. Sinällään aivan asiallisia ohjeita, tosin ehkä hieman kaksinaamaista huomioiden, että Blue Finance tarjoaa sangen kallista velkaa.

Aiemmin Blue Finance tarjosi kertalainojen ja tililuottojen lisäksi AIRO PayCard MasterCardeja. Tällä hetkellä uusia kortteja ei kuitenkaan myönnetä.

Blue Financen yhteystiedot

Blue Finance Oy
Linnankatu 18
20100 Turku

Sähköposti: info@bluefinance.fi
Puhelin: 060 0303 060
WWW-asiakaspalvelulomake

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi