Bigbank.fi tarjoaa suomalaisille lainaa. Mutta millaisesta lainasta on kyse ja kannattaako sitä hakea? Lue lisää Bigbankin tuotteista.

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 50.000 eur. Koko hakemus netissä.

Mikä on Bigbank?

Bigbank AS on virolaisen Bigbank-rahoitusyrityksen Suomen sivuliike. Bigbankilla on tällä hetkellä konttoreita kuudessa maassa. Suomessa Bigbank on erikoistunut lainoihin ja talletustileihin. Aiemmin Bigbank on tunnettu meillä muun muassa Nopsalaina-luottopalvelustaan.

Avainluvut

Todellinen vuosikorko 10%
Hyväksymisprosentti 25%
Avausmaksu yli 100 eur

Avaintiedot

Check icon Lainaa 3100-50000€Check icon Ikäraja 25vCheck icon Tulot min. 1250€/kkCheck icon Maksuaikaa maks. 5 vuotta

Bigbank-lainat

Bigbankin kulutusluottojen suuruus vaihtelee välillä 2000 – 30 000 euroa. Laina-aika on 6-120 kuukautta.

Kaikista Bigbankin lainoista peritään avausmaksu, jonka suuruus vaihtelee 95 eurosta 195 euroon riippuen lainan suuruudesta. Lisäksi joka kuukausi peritään 8,50 euron laskutuslisä. Arvioitu todellinen vuosikorko 6000 euron lainassa viiden vuoden maksuajalla on 19,5 %, mutta hinta vaihtelee hakijakohtaisesti.

Lainan hakijan pitää olla vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai asua vakituisesti Suomessa. Hakijan säännöllisten nettotulojen pitää olla vähintään 1200 euroa kuussa. Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin sen saaminen helpottuu. Huomaa, että yli 10 000 euron lainoihin tarvitaan aina yhteishakija, samoin yli 72 kuukauden maksuajalla varustettuihin luottoihin.

Bigbankin tyytyväisyystakuu

Bigbankin lainoihin on tämän vuoden helmikuusta alkaen liitetty tyytyväisyystakuu, joka laajentaa lakisääteistä 14 vuorokauden palautusoikeutta. Bigbankin luoton voi tyytyväisyystakuun ansiosta maksaa kokonaisuudessaan pois ilman ylimääräisiä kuluja 60 vuorokauden sisällä lainan avaamisesta.

Takuu aktivoidaan soittamalla asiakaspalvelunumeroon ja ilmoittamalla, että haluaa hyödyntää mahdollisuutta tyytyväisyystakuuseen. Lainasumma tulee tällöin maksaa pois viiden päivän sisällä ilmoituksesta. Tyytyväisyystakuuta voi käyttää enintään kerran kolmessa vuodessa.

Bigbank-talletustilit

Lainojen lisäksi Bigbank tarjoaa talletustilejä. Bigbankin talletuskonsepti poikkeaa useimpien pankkien tileistä. Bigbankin talletustileillä on nimittäin kiinteä korko. Se ei reagoi markkinoiden muutoksiin vaan tuotto on vuodesta toiseen sama. Tämä tekee Bigbankin tileistä luultavasti Suomen tuottoisimpia talletustilejä tällä hetkellä, kun matalat viitekorot ovat tehneet normaaleista tileistä kannattamattomia.

Pienin mahdollinen talletussumma on 1000 euroa. Tilin avaamisesta ei peritä maksua eikä siihen liity hallinnointikuluja, tosin määräaikaisen talletussopimuksen ennenaikaisesta lopettamisesta peritään maksu, joka on 2 % talletuksen suuruudesta. Viron Takuurahasto suojaa Bigbankin tileille tehtyjä talletuksia EU-säädösten mukaisesti kokonaisuudessaan 100 000 euroon saakka.

Pankki perustelee tarjoamiaan korkeita talletuskorkoja sillä, että se sijoittaa talletetut rahat eteenpäin kulutusluottoihin. Asuntolainoihin erikoistuneet normaalit pankit eivät saa sijoituksistaan yhtä nopeasti voittoa kuin Bigbank ja siksi virolaispankki pystyy tarjoamaan tallettajille parempaa tuottoa.

Bigbank on saanut eri talousmedioilta palkintoja tuottoisien tiliensä ansiosta.

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 50.000 eur. Koko hakemus netissä.

Bigbank.fi yhteystiedot

Postiosoite:
Bigbank
PL 334
00101 Helsinki

Puh: 09 4259 9691
Faksi: 09 2319 4308
Email: luotonvalvojat@bigbank.fi
Skype: bigbankfi

Voit ottaa Bigbankin asiakaspalvelijaan yhteyttä myös heidän verkkosivujensa chat-toiminnolla.

Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi