Arkadia Rahoitus on netissä toimiva lainasivusto, joka tuo yhteen useita lainayrityksiä. Sen kautta voi yhdellä lomakkeella hakea lainaa usealta taholta ja löytää näin helposti edullisimman tarjouksen. Lue tästä, miten Arkadia Rahoitus toimii.

Kilpailuta lainat tästä!Hae halvinta luottoa 500 € - 70000 € joustavilla maksuajoilla!

Näin Arkadia Rahoitus kilpailuttaa kulutusluotot

Arkadia Rahoitus kysyy kaikilta hakijoilta tyypillisiä lainan myöntämistä varten kerättäviä tietoja. Näihin sisältyvät mm. tulotaso, muiden luottojen määrä, asumistilanne, siviilisääty ja lasten määrä. Näiden tietojen avulla Arkadia Rahoitus ottaa yhteyttä yhteistyökumppaneihinsa ja kysyy, löytyisikö sopivaa lainaa. Sopivimmat ja edullisimmat lainatarjoukset lähetetään suoraan hakijan sähköpostiin.

Sähköpostiin saapuneet tarjoukset eivät vielä sido asiakasta mihinkään. Voit siis torjua tarjoukset halutessasi ilman erillistä ilmoitusta. Jos haluat tarttua johonkin lainatarjouksista, siirryt asioimaan suoraan kyseisen rahoitusyhtiön kanssa ja Arkadia Rahoitus ei enää toimi välittäjänä.

Lainan hakeminen Arkadia Rahoituksen kautta on kuluttajalle täysin ilmaista. Arkadia Rahoitus saa tulonsa lainayrityksiltä, joiden kanssa se tekee yhteistyötä.

Arkadia Rahoitus välittää lainoja vain täysi-ikäisille vakituisesti Suomessa asuville ihmisille, joilla on moitteettomat luottotiedot.

Millaista lainaa Arkadia Rahoitus tarjoaa?

Arkadia Rahoituksen kautta voi hakea 500-70000 euron suuruista kulutusluottoa. Maksuaika on 1-12 vuotta. Korkotasoa ei voi etukäteen tietää, sillä se riippuu kunkin asiakkaan saamista tarjouksista. Se on joka tapauksessa tyypillisiä pankkilainoja korkeampi.

Arkadia Rahoitukselta lainaa hakiessa kannattaa harkita mahdollisuutta hyödyntää yhteishakijuutta. Tämä tarkoittaa, että luottoa haetaan kahdestaan toisen henkilön, yleensä oman puolison, kanssa. Yhteishaku madaltaa luottotappion riskiä ja siksi mahdollistaa edullisemman lainan saamisen. Isojen lainojen tapauksessa yhteishakijuus voi suorastaan olla lainan myöntämisen edellytys. Huomaa, että myös toisen hakijan täytyy olla kyllin vanha hakeakseen lainaa ja omata riittävän hyvän taloustilanteen.

Onko Arkadia Rahoituksesta hyötyä?

Arkadia Rahoitus on aivan varteen otettava tapa etsiä pankkien ulkopuolisista kulutusluotoista itselleen sopivin. Huomaa kuitenkin, että sen yhteistyökumppanien kavalkadi on sangen rajoittunut. Pankkien ulkopuolisistakin lainayrityksistä vain osa kuuluu Arkadia Rahoituksen kilpailutuksen piiriin ja pankeista ei tiettävästi yksikään.

Halvinta lainaa löytyy pankeista. Luottokortit ja pankkien vakuudettomat tai vakuudelliset kulutusluotot ovat kautta linjan edullisempia kuin ne luotot, joita Arkadia Rahoituksen kautta välitetään. Kannattaa siis ensiksi ottaa yhteyttä pankkeihin ja vasta sitten Arkadia Rahoitukseen. Ei myöskään kannata odottaa mitään ihmeitä kilpailutuspalvelulta. Parhaimmillaankin sillä saa juuri sen hintaista lainaa, mitä sinulle netin lainapalveluista muutenkin myönnettäisiin. Arkadia Rahoituksen suurin etu on lähinnä, että laiskalle vertailijalle se tarjoaa oikotien halvimman vaihtoehdon luokse.

Arkadia Rahoitus yhteystiedot

WWW: Arkadiarahoitus.fi
Sähköposti: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi

Osoite:
Arkadia Rahoitus
Draivi Media Oy
PL 215
00101 Helsinki

Kilpailuta lainat tästä!Hae halvinta luottoa 500 € - 70000 € joustavilla maksuajoilla!
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi