Aasa-laina on kallis mutta selkeä kulutusluotto, jossa on törkeän korkea järjestelypalkkio. Lue tästä, koska Aasa-laina kannattaa ja mitä hyviä vaihtoehtoja on tarjolla silloin, kun Aasa-laina ei kannata. 

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 5000 eur. Koko hakemus netissä.

Aasa-laina on Aasa Oy :n omistama rahoitusyritys joka tarjoaa kuluttajille nopeaa luottoa ilman vakuuksia. Aasa-luottoa voi hakea 1000 – 5000 euroa, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Lainan saaminen vaatii myös moitteetonta luottohistoriaa (ei voimassa olevia julkisia maksuhäiriömerkintöjä) ja säännöllisiä tuoja. Yritys ei määrittele kuinka suuret tulojen on oltava, mutta vastaavia kulutusluottoja myöntävillä yrityksillä tulovaatimus on yleensä noin 1200€ kuukaudessa.

Avainluvut

Todellinen vuosikorko 60%
Hyväksymisprosentti 36%
Avausmaksu yli 100eur

Avaintiedot

Check icon Lainaa 1000€ – 5000€Check icon Ikäraja 20vCheck icon Tulot min. 1250€/kkCheck icon Maksu aikaa maks. 2 vuotta

Miten Aasa-lainaa haetaan ja kauanko hakeminen kestää?

Aasa-lainaa haetaan netissä verkkohakemuksella. Luottopäätöksen saa netissä heti mutta tämän jälkeen pitää vielä allekirjoittaa joko paperinen tai sähköinen lainasopimus. Tämän jälkeen laina maksetaan hakijan tilille. Laina-aika on 6-24 kuukautta.

Hinnasto

Aasa veloittaa lainasta 24,9% koron sekä järjestelypalkkion (huimat 399€) sekä 18 euron tilinhoitomaksun, joka veloitetaan joka kuukausi. Esimerkiksi 2000 euron lainasta, joka haetaan yhdeksi vuodeksi maksetaan 399€ järjestelypalkkio, 18 euroa kuukaudessa tilinhoitomaksua ja vielä 24,9 prosentin vuosikorko. Hintaa 1000€ lainalle tulee yhteensä 885,72 euroa. Todellinen vuosikorko on 108,4 prosenttia. Aasa on kohtuullisen kallis laina.

Esimerkiksi 500 euron lainasta, joka haetaan kahdeksi vuodeksi maksetaan 399€ järjestelypalkkio, 18 euroa kuukaudessa tilinhoitomaksua ja vielä 24,9 prosentin vuosikorko. Hintaa 500€ lainalle tulee yhteensä 2130,97 euroa. Todellinen vuosikorko on 46,82 prosenttia. Luottokortilla tai pankista lainaa on mahdollista saada saman verran alle 15% todellisella vuosikorolla. Edullisempi vaihtoehto on myös esimerkiksi Joustolaina, josta vastaavia luottoja saa noin 20% todellisella vuosikorolla. Perinnästä Aasa-veloittaa normaalit 5€/muistutus. Muut perintäkulut määräytyvät lain mukaan.

Miten Aasa-laina pärjää kilpailussa?

Varsin huonosti. Tekemässämme vertailussa jossa huomioitiin todellinen vuosi korko ja kokonaiskustannukset Aasa-laina oli kautta linjan kallis.

Lainamäärä 2000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Lainamäärä 2000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Muuta

Aasa Oy ei jaa asiakkaittensa tietoja pankkien tai muiden rahoitusyhtiöiden kanssa. Aasalta lainaaminen on siinä mielessä turvallista, että lainoilla on 18 vuorokauden peruutusoikeus. Tämä on sinänsä reilua, sillä se on 4 päivää pidempi kuin kaikilla etämyyntituotteilla oleva lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus. Tuona aikana lainan voi siis maksaa takaisin ilman kuluja. Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee kuitenkin maksaa luotonantajalle korvauksena lainan todellisen vuosikoron mukainen korko ajalta jona laina on ollut kuluttajan käytössä.

Hae helppo laina tästä!Luottoa jopa 5000 eur. Koko hakemus netissä.
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi