Miksi hankkia ST1-Visa?

Kun ostat polttoainetta tai muita tuotteita St1- tai Shell-huoltoasemilta ja maksat ostokset St1 Visa -luottokortilla saat 1 % verran etua. Ensimmäisen puolen vuoden aikana etu on jopa korkeampi, kaksi prosenttia. Muualla kuin Shellillä ja St1-asemilla tehdyistä luottokorttiostoista kertyy niistäkin etua 0,5 % verran, jopa Suomen ulkopuolella. Nämä edut hyvitetään jälkikäteen suoraan luottokortille Shell- ja St1-asemilla tehtävien ostosten yhteydessä.

Huoltoasemaketju St1 julkisti muutama vuosi sitten oman Visa-korttinsa. St1 Visa -luottokorttia mainostetaan erityisen tehokkaana apuvälineenä runsaasti ajaville ja myös perheille. Lue tästä, millainen kortti St1 Visa on ja kannattaako se hankkia.

Hae korttia tästä
Laajasta luottokorttivertailustamme löydät edullisimman luottokortin.Tutustu vertailuun

Luonnollisesti voit käyttää St1-luottokorttia myös yhdessä muiden kanta-asiakaskorttien kanssa ja kerryttää näin etupisteitä useille kanta-asiakastileille. Edellytyksenä on, että maksu suoritetaan St1-kortilla. Voit tutkia säästöjä, joita kortti voisi tuoda polttoaineostoksissa, tämän laskurin avulla.

Millainen on St1 Visa luottokorttina?

St1 Visa -luottokortti on joka suhteessa tavallinen Visa-kortti. Se käy kaikkialla maailmassa maksuvälineenä siinä kuin muutkin luottokortit.

Kortissa ei ole vuosimaksua. Korotonta maksuaikaa myönnetään 40 vuorokautta. Luottolaskun saapuessa asiakas voi normaaliin tapaan päättää, maksaako hän koko laskun pois kerralla vai jättääkö hän velan osina maksettavaksi ja keräämään korkoa.

  • Laskutuksesta peritään 2,50 euron maksu, paitsi jos tilillä on korollista velkaa, jolloin maksu on 3,50 euroa.
  • Luottoraja on 500 – 5000 euroa hakijan toiveista ja maksukyvystä riippuen.
  • Arvioitu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 17,15 %.

Kannattaako St1 Visa hankkia?

St1 Visa -luottokortin vuosikorko on melko korkea verrattuna pankkien tarjoamiin tavallisiin Visa-kortteihin. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, ovatko St1 Visa -luottokortin tuomat bonusedut oikeasti hintansa väärti. Yleisesti ottaen halvin luottokortti löytyy S-Pankilta. Heidän S-kanta-asiakkaille suunnattu Visa-korttinsa on ylivoimaisesti markkinoiden edullisin.

Runsaasti huoltoasemilla asioiville ja etenkin paljon polttoainetta tankkaaville kuluttajille St1-kortti voi olla erityisen hyvä, jos edut tuntuvat riittävän suurilta. Mikäli vuodessa kuluu vaikkapa 2000 euroa polttoaineeseen, tämä tarkoittaa helppoa 20 euron säästöä.

Jos päätät, että St1 Visa on oikea kortti sinulle, voit täyttää lainahakemuksen suoraan nettisivulla st1visa.fi. Hakemuksessa kysytään oleellisia yksityiskohtia taloustilanteestasi, joten varaudu esittämään tietoja aiemmista veloistasi.

Hae korttia tästä