Hae lainaa tästä!

Hae Halens-lainaa

Hae lainaa 100€ - 3000€ jopa 5 vuoden maksuajalla. Ikäraja 18 vuotta, säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.
Hae lainaa tästä!

Avainluvut

Todellinen vuosikorko 29%
Ei avausmaksua tai muita kuluja 1
Hyväksymisprosentti 50%

Yhteystiedot

 • Halens Yksityislaina / TF Bank AB, Suomen sivuliike
 • PL 5600, 00002 Helsinki
 • 0206 90191
 • [email protected]
Hae lainaa tästä!

Hae Halens-lainaa

Hae lainaa 100€ - 3000€ jopa 5 vuoden maksuajalla. Ikäraja 18 vuotta, säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.
Hae lainaa tästä!

Halino / Halens-yksityislaina 100€ – 3000€

Halens on vaihtanut nimensä Halino-yksityislainaksi.  Halino/Halens-yksityislaina on erittäin edullinen luotto, jota kannattaa hakea, jos tarvitset halpaa lainaa ilman vakuuksia. Se on huomattavasti kilpailijoitaan edullisempi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Halino-lainan saaminen ei ole aivan yksinkertaista. Lue lisää tästä artikkelista. 

Halino (tai Halens) on luottopalvelu, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 asti. Halino on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista lainapalveluista, eikä suotta. Sen omistaa TF Bank AB, joka on ruotsalaisomisteinen yritys, joka pyörittää monenlaisia rahoituspalveluita Pohjoismaissa.

Halino tarjoaa yksityislainaa 100€ – 3000€ ilman vakuuksia tai takaajia. Jos lainaa hakee yhteishakijan kanssa, sitä voi saada jopa 6000 euroa.

Maksuaikaa Halinon yksityislainalle voi saada yhdestä vuodesta viiteen vuoteen riippuen siitä, miten paljon lainaa hakee. Suurimmille lainoille myönnetään pidempi maksuaika.

Mitä Halino-laina maksaa?

Toisin kuin monet muut toimijat, Halino-lainasta ei peritä avausmaksua tai tilinhoitomaksua. Halino perii lainasta ainoastaan koron. Siksi ero Halino-lainan koron ja todellisen vuosikoron välillä ei ole kovinkaan suuri. Korkoa Halens-lainasta peritään 26,40% ja todellinen vuosikorko pyörii 29,84% tienoilla. Halens-laina on todennäköisesti Suomen edullisin pankkien ulkopuolinen vakuudeton kulutusluotto vaikka suurilla lainasummilla Nopsalaina saattaa olla edullisempi. Jos kuitenkin haet luottoa alle 3000 euroa, on Halens-laina todennäköisesti paras vaihtoehto.

Todellinen vuosikorko on 29,84 prosenttia esimerkiksi 1000 euron ja 3000 euron lainalle, jos maksuaikaa valitsee viisi vuotta. Tuhannelle eurolle kuukausierä on 30 euroa, ja lainan kokonaiskustannus on 1800 euroa.

Kuka voi hakea lainaa?

Halino-lainaa voi hakea 18-74 vuotias, jolla on vakituinen kotipaikka Suomessa ja moitteettomat luottotiedot. Halinon kulutusluotto ei vaadi mitään tiettyä tulorajaa, mutta lainan saaminen vaatii työsuhdetta tai eläkkeellä olemista. Opiskelija voi hakea lainaa, kunhan hän on myös työsuhteessa.

Maksuvapaa kuukausi

Halino tarjoaa jokaisen lainan kanssa yhden maksuvapaan kuukauden, jolloin kuukausierää ei tarvitse suorittaa. Tämä vaatii kuitenkin, että lyhennykset on hoidettu ajallaan edeltävät neljä kuukautta. Maksuvapaa kuukausi maksaa tietysti siinä mielessä, että se pidentää laina-aikaa hieman jolloin korkoa maksetaan yhden kuukauden pidemmältä ajalta.

Lainaturva

Halino tarjoaa lainoille myös maksullista lainaturvaa. Lainaturva tarkoittaa, että työttömyyden, sairauden tai kuoleman kohdatessa. Lainaturva kattaa kuukausittaiset maksut enintään 1500 euroon asti kuukaudessa sairauden tai työttömyyden ajalta. Tarkat ehdot riippuvat hakijan iäistä. Lainaturva maksaa 0,45% lainasummasta kuukausittain.

Yhteenveto 

Halino-laina on erittäin edullinen kulutusluotto. Hakeminen ei ole aivan nopeaa, sillä hakemuksen lisäksi pitää allekirjoittaa sopimus. Rahat maksetaan, kun olet toimittanut sopimuksen ja mahdolliset liitteet Halinolle.

Avaintiedot

 • Lainaa 100€ – 3000€
 • Ikäraja 18v
 • Säännölliset tulot
 • Maksu aikaa maks. 5 vuotta

Taloustiedot

Todellinen vuosikorko 29%
Hyväksymisprosentti 50%
Ei avausmaksua tai muita kuluja 1

Tutustu myös Halinon/Halensin kilpailijoihin

Näin Halens pärjää kilpailijoille. Vertailussa tuhannen euron kulutusluotto noin vuoden maksuajalla. Tässä kategoriassa Halens on ehdottomasti yksi edullisimmasta luotoista. Vaikka Freedom Rahoitukselta voi teoriassa saada edullisempaa lainaa, Halensia on myös huomattavasti helpompi ja nopeampi hakea.

Todellinen vuosikorko ja kulut, 1000 euron luotto: hintavertailu

Todellinen vuosikorko ja kulut, 1000 euron luotto: hintavertailu

Halens on edullisempi kuin Ostosraha mutta Vivus.fi:n ilmaiselle ensilainan kanssa on tietysti vaikea kilpailla. Ensilainan jälkeen Vivuksen luotot ovat kuitenkin huomattavasti Halensia kalliimpia.

 

 

400 euron laina lyhyellä maksuajalla

400 euron laina lyhyellä maksuajalla

Vivus

400€
 • Ikäraja 20 v.
 • Laina-aika 30 päivää.
 • Täysin ilmainen ensilaina

Freedom

500€-30000€
 • Yksi hakemus, monta tarjousta
 • Ikäraja 24 v.
 • Erittäin edullinen

Ostosraha

400€-3000€
 • Ikäraja 20 v.
 • Maksuaikaa jopa 5v.
 • Rahat heti tilille