Parhaat yrityslainatarjoukset juuri nyt

Ferratum Business – yrityslaina 100 000€ asti

Ferratum Business on suomalaisille yrityksille tarkoitettu rahoituspalvelu, josta saat 2000 – 100 000€ yhtiöllesi rahoitusta.

Hae lainaa!

Vauraus Yrityslaina – 30 000€ – 3 milj. €

Vauraus Oy:n yrityslainat.fi -palvelusta saat parhailla ehdoilla yritysrahoitusta jopa 3 000 000€ asti. Pienin summa 30 000€.

Hae lainaa!

FIN Yritysrahoitus – lainaa 10 000€ asti

FIN Yritysrahoitus tarjoaa lainaa 2000€ – 10 000€ yrityksille. Takaisinmaksu joustavasti 6-12kk aikana.

Hae lainaa!

Meiltä voivat hakea lainaa henkilöt, jotka ovat perustamassa uutta yhtiötä, henkilöt, jotka omistavat yhtiön, sekä yhtiöt itse. Palvelumme on nopea ja helppo tapa hakea luottoa. Täytä vain oheinen yksinkertainen lomake, ja lainan tarjoajat ottavat sinuun yhteyttä.

Sopimusehdot ja rekisteriseloste.

S-RAHA Summarum Media Oy 2823017-4 / Säästöpankinranta 10 – 00530 – Helsinki / [email protected]

Lainaa voi hakea yritys

  • Suomessa rekisteröity yritys
  • jonka takaisinmaksukyky arvioidaan riittäväksi ja
  • jolla ei ole maksuhäiriöitä.

Vaaditut liitteet: tarvitset viimeisen vahvistetun tilinpäätöksen, kirjanpitoajot, kuvauksen rahoitushankkeesta sekä hallituksen kokouksen päätös lainan hakemisesta. Lainahakemuksen Yrityslainat-palvelussa voi tehdä yrityksen toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja.

Lainaa voi hakea yksityishenkilö

  • joka hakee lainaa uuden yhtiön perustamista, perustetun yhtiön toimintaa tai elinkeinonharjoittamista varten,
  • joka on täysivaltainen ja on täyttänyt 21 vuotta,
  • jolla on sähköpostiosoite,
  • jolla on pysyvä asuinpaikka Suomessa,
  • jolla on säännölliset tulot,
  • jolla ei ole maksuhäiriöitä, ja
  • joka ei ole hallituksen jäsenenä yrityksessä, jolle on rekisteröity maksuhäiriöitä.

Tarvittavat liitteet elinkeinonharjoittajalta: viimeisin vahvistettu tilinpäätös, kuvaus rahoitushankkeesta, viimeisin vahvistettu verotuspäätös, viimeisen kolmen (3) kuukauden tiliotteet.

Tarvittavat liitteet uuden yhtiön perustamiseen: liiketoimintasuunnitelma, rahoitussuunnitelma, viimeisin vahvistettu verotuspäätös (henkilökohtainen), viimeisen kolmen (3) kuukauden tiliotteet.

Voit myös täyttää tämän lomakkeen ja odottaa yhteydenottoja

Huomaa, että alle 30000 euron luoton voit saada jo samana päivänä. Täytä siis lomake heti ja odota soittoa, jossa sopiva lainatarjoaja pyytää tarvittavat lisätiedot ja laittaa hakemuksen käsiteltäväksi.

Tänään on 19.12.2018

Kuinka paljon haluat lainaa?

Haen yritykselleni lainaa tuhatta euroa.

Valitse laina-aika

Haen lainaa vuodeksi.

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi:
Y-tunnus:
Yritysmuoto:

Yhteyshenkilön tiedot

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:

Yrityslainapalvelun yhteystiedot

+ SUMMARUM YRITYSLAINA/ Pohjoisranta 12 D / 00170 Helsinki / 050 539 5558 / [email protected]   Sopimusehdot ja rekisteriseloste

Tietoa yrityslainan hakijalle

Yrittäminen ei onnistu ilman pääomaa, eikä pääomaa aina ole tarpeeksi tuloksellisen toiminnan käynnistämiseksi tai pyörittämiseksi. Näin on erityisesti yritystoiminnan alkutaipaleella, koska liiketoiminnassa menot syntyvät lähes poikkeuksetta ennen niitä vastaavia tuloja. Lisärahaa tarvitaan usein myös taloudellisen taantuman aikana tai kun toiminta käy läpi murrosvaihetta, jolloin investoinnit helposti ylittävät toiminnan tuoton. Yrityksen rahoitus vaatii lähes poikkeuksetta lainarahaa, jonka turvin toimintaa on mahdollista kehittää ja uusia keksintöjä tuoda markkinoille tarpeeksi nopeasti kansallisen ja kansainvälisen kilpailukyvyn säilymiseksi. Toimintaan haetaan sekä lyhyt- että pitkäaikaista rahoitusta, joilla kummallakin on oma tehtävänsä toiminnan tukemisessa: lyhytaikaisia lainoja haetaan hankintoihin, jotka maksavat itsensä takaisin nopeasti, kun taas pitkäaikaisia luottoja käytetään pidempiaikaisten investointien rahoittamiseen. Yrityksen rahoitusmuotoa mietittäessä tulisi aina käyttää pohjana liiketoimintasuunnitelmaa ja kartoittaa yrityksen käyttöpääoman tarve. Lisäksi on hyvä varautua riskeihin, eli käytännössä miettiä keinot mahdollisista maksuvaikeuksista selviämiseksi.

Ulkopuolinen pääoma Käytännössä yritystoiminnan käynnistäminen jää harvoin kiinni rahoituksen puutteesta, koska erilaisia rahoittajia on markkinoilla erittäin runsaasti. Tukimuodoista osa on julkisen ja osa yksityisen puolen tuottamia, mikä tekee eri rahoitusmuotojen vertailusta haastavaa. Apua rahoituksen suunnitteluun tarjoavat esimerkiksi paikalliset TE-keskukset ja yrittäjien etujärjestöt kuten Suomen yrittäjät ja Elinkeinoelämän keskusliitto. Käytännössä suosituimpia rahoituslähteitä ovet pankit ja rahoitusyhtiöt. Etenkin pienyrittäjille tarjotaan usein takaus pankkilainaa varten julkiselta sektorilta, mikä helpottaa merkittävästi rahoituksen saamista. Rahoitusta tarjoavat myös monet muut toimijat kuten Finnvera Oyj ja alueelliset kehitysyhtiöt, joka tukevat erityisesti toimintaansa aloittelevia tai kansainvälistä kasvua hakevia yrityksiä.

Kehitys- ja investointikuluihin voi puolestaan hakea apua Keksintösäätiöltä, Tekesiltä ja Ely-keskuksilta. Yrittäjällä tai yrittäjille ei kuitenkaan aina ole halua eikä kykyä ottaa isoa henkilökohtaista pankkilainaa yritystoimintaa varten. Tällöin yritys voi hakea ulkopuolisia sijoittajia ja etenkin ns. bisnesenkeleitä, jotka ovat valmiita tukemaan toimintaa omalla henkilökohtaiselle varallisuudellaan. Bisnesenkelit ovat yleensä yksityishenkilöitä, jotka sijoittavat toimintaansa aloitteleviin yrityksiin. Tavoitteena on paitsi aidosti auttaa liiketoiminnan käynnistämisessä että hyötyä rahallisesti mahdollisista myöhemmistä tuotoista. Bisnesenkelit tuovatkin yrityksiin paitsi pääomaa niin myös tietotaitoa ja kontakteja.

Täytä yksinkertainen lomake, ja sopiva lainantarjoaja on teihin yhteydessä.