Hae lainaa tästä!

Hae Freedom-lainaa

Hae lainaa 500€ - 50000€ jopa 15 vuoden maksuajalla. Ikäraja 20 vuotta, säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.
Hae lainaa tästä!

Taloustiedot

Todellinen vuosikorko 17%
Hyväksymisprosentti 40%
Avausmaksu yli 50eur

Avaintiedot

  • Lainaa 500€ – 50000€
  • Ikäraja 20v
  • Tulot min. 1250€/kk
  • Maksu aikaa maks. 15 vuotta

Freedom Rahoitus 500€ – 50000€

Freedom Rahoitus on kulutusluottoja välittävä palvelu, joka lähettää lainahakemuksesi usealla toimijalle. Idea on hyvä: saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta. Palvelussa ovat mukana mm. Santander, Svea Direkt, Cashbuddy, Resurs Bank, Halino, Bigbank, Collector, MyLender, Komplett, Fellow Finance, Credento, Nordax, Euroloan ja Lainaamo. Lainaa voi hakea 500 euroa – 50000 euroa. Pisin lainan takaisinmaksuaika voi olla 15 vuotta, joten lainaa voi saada erittäin pitkäksi aikaa.

Minne kaikkialle hakemukseni lähtee? Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit

Tässä tärkeimmät yhteistyökumppanit: Svea Ekonomi AB, Cashbuddy, Halino / TF Bank AB, Big Bank, Collector, Nordax,  Euroloan, Lainaamo, Ostosraha, Avida, MyLender, Credento, Santander ja Resurs Bank. Ottaen huomioon, että Svea ja Nordax ovat oman vertailumme edullisimpia lainoja, saat Freedom Rahoituksen kautta varmasti edullisen kulutusluoton.

Mikä palvelussa on hyvää?

Lainaa voi saada edullisesti. Matalin lainan todellinen vuosikorko on 4,99 % – aina riippuen summasta ja lainan myöntäjästä. Lainan kuukausittaiset kustannukset ovat 0 eurosta 200 euroon. Se saatko lainaa edullisesti riippuu Freedom Rahoituksella tavallista enemmän tuloistasi, työsuhteesi kestosta ja iästäsi. Freedom Rahoitukselta saat varmasti edullista lainaa, jos tulosi ovat yli 2000 euron, olet vähintään 25-vuotias ja olet pitkäkestoisessa työsuhteessa. Koska saat lainatarjouksen kaikilta yhteistyökumppaneilta, on sinun helppo valita edullisin luotto.

Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, on Freedom Rahoitukselta turha hakea lainaa. Lainaa myönnetään kuitenkin kohtuullisen nuorillekin hakijoille, eli kenelle tahansa 20 vuotta täyttäneelle, mutta tällöin lainaehdot ovat varsin tiukat.

Kuka lainaa voi hakea?

  • Luoton saamisen ehtona ovat säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Ikäraja lainan saamiselle on 20 vuotta.
  • Sinulla tulee olla pysyvä osoite Suomessa.
  • Lainaa kannattaa aina hakea yhteishakijan kanssa, sillä Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit ovat varsin nirsoja asiakkaidensa suhteen. Näin saat enemmän lainaa ja paremman lainatarjouksen.

Mikä palvelussa on huonoa?

Freedom Rahoitukselta lainan saaminen kestää tavallista pidempään kuin välittömästi tilille maksettujen vakuudettomien luottojen tapauksessa. Laina on tosin vastaavasti usein edullisempaa.

Alustavan lainatarjouksen saat Freedom Rahoituksen kautta nopeimmillaan samana päivänä. Lopullisen lainapäätöksen tueksi lainanmyöntäjät pyytävät usein hakijoilta liitetietoja (esim. palkkalaskelma tai verotuspäätöksen erittelyosa). Lainanhakija lähettää kyseiset dokumentit suoraan lainanmyötäjälle.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneista lähes kaikki toimivat pääasiassa sähköisessä muodossa eli lainanhakija voi lähettää dokumentit sähköisesti ja myös lopulliset lainatarjoukset tulevat asiakkaille sähköisessä muodossa. Alustavia lainatarjouksia asiakkaat pääsevät vertailemaan kätevästi Freedomin OmaTili-verkkopalvelussa.

Yhteystiedot

 

Tutustu myös Freedom-lainan kilpailijoihin

Lainamäärä 2000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Lainamäärä 2000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Tässä vertailussa mitattiin todellista vuosikorkoa ja kokonaiskustannuksia. Freedom-rahoitus pärjäsi vertailussa hyvin sekä 5000 euron sarjassa että 2000 euron sarjassa, kun laina-aika oli 24 kuukautta.

Lainamäärä 5000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Lainamäärä 5000 euroa, maksuaikaa 24 kuukautta. Todellinen vuosikorko ja kustannukset

Freedom pärjäsi hyvin suurempien luottojen koroissa mutta hinnat eivät laskeneet yhtä reippaasti kuin muilla. Täytyy myös muistaa, että Freedom Rahoituksen tapauksessa varmaa tietoa hinnoista ei voi saada, ennen kuin lainaa hakee.