Credit24 on eräs Suomen tunnetuimmista ja edullisimmista tililuotoista. Lue tästä, millaiset ehdot sen lainalla on ja miten sitä haetaan.

Hae lainaa!

Credit24

Hae luottoa 100 € - 4000 € joustavilla maksuajoilla!
Hae lainaa!

Tällainen on Credit24 Joustolimiitti

Credit24 toimii perusidealtaan muiden tililuottojen tapaan. Kuluttaja lähettää netin kautta hakulomakkeen, jossa kerrotaan omasta taloustilanteesta, tuloista ja avoimista lainoista. Jos hakemus hyväksytään, asiakkaalle avataan oma luottotili. Tililtä voi nostaa rahaa omassa tahdissa pieniä tai suuria summia, kunhan sovittu lainalimiitti ei ylity. Laina maksetaan takaisin joko kerralla, jolloin kulut jäävät pienemmiksi tai kuukausierissä, jolloin kertyy enemmän korkoa.

Credit24:n vuotuinen nimelliskorko on 40,8 %. Jokaisesta nostosta peritään 6,95 % nostoprovisio. Kuukausimaksuja ei koron lisäksi peritä. Todellinen vuosikorko kaikkine kuluineen on arviolta 50,2 %.

Credit24:n luottolimiitti on asiakkaasta riippuen 100-4000 euroa. Maksuaikaa tarjotaan 1-24 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin kokonaisuudessaan koska tahansa ja säästää näin koroissa.

Lainaa voi hakea vähintään 19-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jonka vapaat tulot riittävät kattamaan hyvin lainan lyhennykset. Lainahakemuksia käsitellään ympäri vuorokauden, mutta rahaa siirretään vain klo 8-22.

Kannattaako Credit24?

Credit24 Joustolimiitti on useissa vertailuissa osoittautunut edullisimmaksi pankkien ulkopuoliseksi tililuotoksi. Voit katsoa esimerkiksi S-rahan oman vertailun täältä. Credit24:n nostoprovisio 6,95 % on todella pieni verrattuna muihin pankkien ulkopuolisiin tililuottoihin, jotka saattavat periä jopa miltei kolminkertaisen provision ja päälle vielä Credit24:ää korkeamman nimelliskoron.

Pankkien joustoluotot ja luottokortit ovat edullisempia kuin Credit24, mutta jos hakee lainaa pankkien ulkopuolelta, Credit24:n tililuottoa on vaikea peitota. Sitä on helppo hakea, se on kohtuullisesti hinnoiteltu eikä siihen ole kätketty koukkuja eikä ansoja kuluttajalle. Credit24 on ihan hyvä laina. Kokeile silti ensin omaa pankkia.

Hae lainaa!

Credit24

Hae luottoa 100 € - 4000 € joustavilla maksuajoilla!
Hae lainaa!

IPF Digital Finland Oy

Credit24-sivustoa pyörittää IPF Digital Finland Oy. Kyseessä on suomalainen yritys, joka on osa kuluttajaluottoihin keskittynyttä englantilaista International Personal Finance Plc -konsernia. Konsernilla on toimintaa 13 maassa. Kyseessä on luotettava ja vakavarainen yritys. Suomessa Credit 24 on palvellut jo 700 000 asiakasta. IPF Digital Finland pyörittää Credit24-sivuston lisäksi verkkomaksamiseen käytettävää Sving-palvelua.

Credit24 yhteystiedot

Postiosoite:
IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0800 144 344