Credit24 on uudistanut tililuottoaan ja tämä tekee netin halvimmasta jatkuvasta kulutusluotosta entistäkin kiinnostavamman. Jatka lukemista.

Hae lainaa!

Credit24

Hae luottoa 100 € - 4000 € joustavilla maksuajoilla!
Hae lainaa!

Kuka on Credit24?

Credit24 on netissä toimiva lainapalvelu, joka tarjoaa tililuottoja. Suomessa sillä on ollut 700 000 asiakasta.

Credit24:n omistaa IPF Digital Finland Oy, joka kuuluu englantilaiseen International Personal Finance Plc -konserniin. IPF toimii nyt jo kolmessatoista eri maassa. Suomessa IPF:ään kuuluu myös verkkomaksuihin erikoistunut Sving-maksupalvelu.

Miten Credit24 Joustolimiitti muuttuu?

Credit24 on jo aiemmin tunnettu joustavista ja kohtuullisesti hinnoitelluista Joustolimiitti-luotoistaan. Nyt lainavaihtoehtoja on kuitenkin tarjolla yhä enemmän.

Asiakas voi avata Credit24-palvelun kautta luottotilin, jonka limiitti on jopa 4000 euroa. Suomessa oikeastaan vain Euroloan tarjoaa limiitiltään korkeampia jatkuvia kulutusluottoja netin kautta.

Lainan voi vanhaan tapaan maksaa takaisin kuukausierissä tai kerralla.

Miksi Credit24 on parempi kuin kilpailijansa?

Credit24 on kilpailijoitaan parempi vaihtoehto lähinnä hinnoittelunsa vuoksi. On totta, että hyvin spesifeissä tapauksissa (kun laina-aika on enintään kuukausi) vaikkapa Ok Money saattaa olla edullisempi vaihtoehto kuin Credit24, mutta kokonaisuudessaan Credit24:n hinnasto miellyttää silmää ja kukkaroa huomattavasti kilpailijoita enemmän.

Credit24 ei peri avausmaksua eikä säännöllisiä kuukausimaksuja. Nostoista peritään vain 6,95 prosentin suuruinen provisio, joka on kaikkia netissä toimivia kilpailijoita matalampi. Nimelliskorko on 40,8 % vuodessa. Todellinen vuosikorko ei koskaan ylitä lakisääteistä 50 prosenttia toisin kuin useimmilla kilpailijoilla.

Credit24 Joustolimiitin hakeminen

Credit24 myöntää lainaa 19 vuotta täyttäneille henkilöille, joiden tulot riittävät kattamaan helposti lainan lyhennykset ja joilla ei ole luottotiedoissa merkintöjä.

Lainaa haetaan netin kautta. Hakemuksia käsitellään 24/7, mutta rahaa siirretään tilille vain päiväsaikaan klo 8-22.

Hae lainaa!

Credit24

Hae luottoa 100 € - 4000 € joustavilla maksuajoilla!
Hae lainaa!

Pankkien jatkuvat kulutusluotot ovat silti halvempia

Vaikka Credit24 on yleensä halvempaa kuin muut netin tililuotot, se on silti selvästi kalliimpaa kuin pankkien vastaavat vaihtoehdot.

Myös pankkien myöntämät luottokortit, kuten Visa ja Mastercard, ovat miltei poikkeuksetta Credit24 Joustolimiittiä merkittävästi halvempia.

Kannattaa siis jatkuvan kulutusluoton tarpeessa kääntyä ensin oman pankin puoleen ja vasta jos sieltä tulee kielteinen päätös, harkita Credit24 Joustolimiittiä. Ja jos pankki ei sinulle lainaa myönnä, kannattaa myös miettiä realistisesti, mistä tämä johtuu. Koska on hyvin todennäköistä, että tällöin sinun ei kannattaisikaan tämänhetkisessä taloustilanteessasi avata lainatiliä. Vastuullisuutta lainaamiseen!