Bank Norwegian on yksi viime vuosien merkittävimmistä kulutusluottoja tarjoavista yrityksistä. Tutustuimme heidän lainoihinsa. Kannattaako Bank Norwegian?

Hae lainaa tästä!

Bank Norwegian

Hae nyt kulutusluottoa turvallisesti jopa 60 000 euroa.
Hae lainaa tästä!

Mikä on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on norjalainen kulutusluottoyritys, jolla on yhteys lentoyhtiö Norwegianiin. Bank Norwegian on viime vuosina levittäytynyt aggressiivisesti muun muassa Suomen markkinoilla ja muodostunut yhdeksi suurimmista lainayrityksistä. Aggressiivisen levittäytymisen varjopuolena pankki on niittänyt mittavia luottotappioita.

Huomaa, että Bank Norwegian on tosiaankin pankki eikä vain lainasivusto, sillä se tarjoaa kulutusluottojen ohella säästötilejä.

Bank Norwegianin lainojen suuruus ja maksuaika vuonna 2019

Bank Norwegianin lainat ovat suuruudeltaan 1000 – 60 000 euroa. Tämä on poikkeuksellisen iso skaala. Kilpailijoista esimerkiksi Santander myöntää 2000 – 50 000 euron lainoja ja Bigbank 3100 – 50 000 euron lainoja.

Maksuaikaa Bank Norwegian myöntää lainoilleen 1-15 vuotta. Vastaavasti Santanderilla ja Bigbankilla laina-aika on vain 2-10 vuotta. Kivijalkapankeilla vakuudettomien kulutusluottojen summat ja maksuajat ovat vielä rajallisempia.

Bank Norwegianilta saa siis erityisen monipuolista lainaa. Mutta entä lainojen korko?

Bank Norwegianin lainojen hinta

Bank Norwegianin tarkka korkotaso määräytyy lainasumman, laina-ajan ja hakijakohtaisen luottoarvion mukaisesti. Nimelliskorko vaihtelee välillä 6,99 – 21,99 %.

Nimelliskorkoon lisätään kertaluonteinen avausmaksu sekä kuukausittainen laskutuslisä. Tämä nostaa lainan todellista vuosikorkoa jonkin verran. Esimerkiksi 10 000 euron kulutusluotto kahden vuoden maksuajalla voisi kerätä nimelliskorkoa 13,80 % vuodessa, mutta lisäkulujen kanssa vuosikoroksi muodostuu 17,04 %.

Hae lainaa tästä!

Bank Norwegian

Hae nyt kulutusluottoa turvallisesti jopa 60 000 euroa.
Hae lainaa tästä!

Bank Norwegianin hinnat kilpailijoihin verrattuna

Kaikki isoja kulutusluottoja myöntävät yritykset kivijalkapankkeja myöten kätkevät hinnastonsa kuluttajalta. Lainojen hinnat määritellään aina jossakin määrin tapauskohtaisesti. Siksi luotettavan hintavertailun tekeminen on vaikeaa.

Sivustomme laatimien yleisten arvioiden perusteella Santander on usein halvempi kuin Bank Norwegian. Bigbank sen sijaan painii Bank Norwegianin kanssa samassa kastissa.

Kaikkien näiden lainayritysten hinnoittelu rakentuu hyvin samalla periaatteella, ja käytännössä halvimman lainan löytäminen vaatii kilpailuttamista. Ainoastaan kysymällä voit selvittää, miltä sivustolta saat halvimman lainan.

Kilpailuttamisen voi myös ulkoistaa netin ilmaisille lainapalveluille.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegianin avulla

Bank Norwegian myöntää kulutusluottojaan myös järjestelylainaksi. Järjestelylainan ideana on, että sen avulla voi yhdistää useita pieniä ja kalliita luottoja isommaksi ja helpommin hallittavaksi lainaksi. Tämä on hyvä apu esimerkiksi pikavippikierteen vuoksi ylivelkaantuneelle.

Bank Norwegianin lainoja parempia vaihtoehtoja ovat kivijalkapankkien järjestelylainat sekä sosiaalinen luotto. Jos haet Norwegianilta luottoa lainojen yhdistämistä varten, laske tarkoin, että oikeasti säästät rahaa.

Bank Norwegian kauppaa kulutusluottojen ohessa luottokortteja

  • Bank Norwegianin tarjoaman Visa-luottokortin limiitti on enintään 10 000 euroa. Norwegianin luotto on normaalin luottokortin tapaan koroton aina seuraavaan laskuerään saakka – eli enimmillään 45 vuorokauden ajan.
  • Norwegian ei peri luottokorttiasiakkuudesta vuosimaksua. Myöskään käteisnostoista ei peritä maksuja kotimaassa eikä ulkomailla.
  • Korttimaksut kerryttävät CashPoints-pisteitä, joita voi käyttää Air Norwegianin lentojen ostamiseen. Huomaa, että Norwegianin lentojen maksaminen Bank Norwegianin kortilla tuo lisäksi ylimääräisiä CashPoints-pisteitä tilille.
  • Bank Norwegianin luottokorttiin sisältyy yksinkertainen matkavakuutus ja ilmainen peruutussuoja.

Kannattaako Bank Norwegianin kulutusluotto vuonna 2019?

Bank Norwegianin kulutusluotot vuonna 2019 ovat hyvin samankaltaisia kuin parina viime vuonna. Myönnettävien lainojen skaalaa on laaja. Lainasummat vaihtelevat pienlainasta markkinoiden suurimpiin kulutusluottoihin. Samoin vaihtoehtoja laina-ajalle tarjotaan monia.

Hinta on korkeampi kuin perinteisten pankkien vakuudettomissa tai vakuudellisissa lainoissa ja myös yleensä kalliimpaa kuin kilpailija Santanderilla. Norwegian ei ole kuitenkaan varsinainen ylihintainen pikavippi vaan toimii Suomen lain ja säädösten asettamissa puitteissa.

Huomaa, että Suomessa Bank Norwegian myöntää lainoja ainostaan 23 vuotta täyttäneille ihmisille, jotka ovat olleet Suomen väestötietorekisterissä vähintään kolmen vuoden ajan. Luottotiedot tarkistetaan aina ennen lainan myöntämistä.

Hae lainaa tästä!

Bank Norwegian

Hae nyt kulutusluottoa turvallisesti jopa 60 000 euroa.
Hae lainaa tästä!