Etusivu » Asuntolaina » Etua.fi Asuntolaina

Etua.fi on verkkopalvelu, joka lupaa kilpailuttaa lainat kuluttajan puolesta ja etsiä aina halvimman vaihtoehdon. Palvelu ei maksa mitään. Etua.fi lupaa jopa pyydettäessä kilpailuttaa suomalaisten asuntolainat. Ottaen huomioon, että asuntolainan kilpailuttamisessa ei ole kyse pienistä hiluista, vaan tuhansista euroista, kuluttajan on syytä olla hieman varuillaan. Kannattaako tämän palvelun käyttäminen lainkaan? Katso tästä, miten Etua Asuntolaina toimii.

Kilpailuta asuntolainasi ilmaiseksiLähetä yksi asuntolainahakemus, saat monta tarjousta.

Näin haet Etua Asuntolainaa

Asuntolainan hakeminen Etua.fi -sivuston kautta onnistuu sinällään oikein helposti. Hakija täyttää verkossa lomakkeen. Lomakkeeseen kirjataan, kuinka suurta lainaa ollaan hakemassa ja millä maksuajalla. Hakija jakaa netin välityksellä myös kaikki oleelliset tiedot omista tuloistaan ja veloistaan ja perheensä tilanteesta. Lomakkeeseen voidaan lisätä myös puolison tiedot, jolloin on mahdollista saada parempi lainatarjous.

Etua ottaa hakijan puolesta yhteyttä pankkeihin ja etsii sopivimman ja halvimman lainatarjouksen. Parhaasta pankista otetaan kuluttajaan suoraan yhteyttä. Kuluttajalle kilpailutuspalvelu on ilmainen. Etua.fi saa tuottonsa provisiona lainayrityksiltä.

Klikkaa tähän ja kilpailuta asuntolainasi ilmaiseksi Etua.fi -palvelussa!

Kilpailuta vanha lainasi ja vaihda pankkia

Etua.fi -palvelun kautta on mahdollista kilpailuttaa myös vanha asuntolaina ja siirtää se sekä muut luotot ja velat uuden, edullisemman pankin piiriin. Tämä tapahtuu samalla tapaa kuin uuden asuntolainan hakeminen. Etua kilpailuttaa lainan asiakkaan puolesta. Jos uusi tarjous miellyttää, uusi pankki huolehtii lainojen siirrosta asiakkaan valtuutuksella. Asiakkaan tehtäväksi jää allekirjoitusten laatiminen ja säästöistä nauttiminen. Ainakin periaatteessa.

Kannattaako Etua Asuntolaina?

Asuntolainan kilpailuttaminen on äärimmäisen tärkeä operaatio. Tällä tapaa voi helposti säästää tuhansia euroja. Kilpailuttaminen on myös aikaavievää puuhaa. Siinä mielessä Etua.fi on tervetullut palvelu.

Ongelmana on, että Etua.fi -palvelun piiriin kuuluu hyvin rajattu määrä pankkeja. Kaikista Suomessa toimivista pankeista vain Aktia, Danske Bank ja LähiTapiola osallistuvat Etua.fi -sivuston kilpailutuskierrokseen. Iso osa vaihtoehdoista jää kartoittamatta! Toinen ongelma on, että asuntolainan kilpailuttaminen on monivaiheinen ja yksilökohtainen prosessi. Parhaan tuloksen saa neuvottelemalla ja neuvottelemalla uudestaan useiden pankkien kanssa yhtä aikaa.

Etua.fi:n kautta saa kuitenkin ainakin alustavat tarjoukset Aktialta, Danske Bankilta ja LähiTapiolalta. Tämä tekee elämästä ainakin hieman helpompaa, sillä sinun täytyy itse olla yhteydessä vain kaikkiin muihin pankkeihin. Kannattaa myös muistaa, että voit jatkaa neuvotteluja Etuan tarjouksen jälkeenkin.

S-Raha suosittelee Etuan palvelun käyttöä, mutta älä unohda muita pankkeja!

Kilpailuta asuntolainasi ilmaiseksiLähetä yksi asuntolainahakemus, saat monta tarjousta.
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi