Etusivu » Asuntolaina » Danske Bankin asuntolaina

Pohjoismainen Danske Bank on Suomen suurimpia pankkeja ja tärkeimpiä asuntolainan tarjoajia. Onko tunnettu kivijalkapankki kuitenkaan asuntolainoineen markkinoiden huippua vai pitäisikö kuluttajan mieluummin kääntyä pienempien kilpailevien pankkien puoleen? Selvitimme asian. Lue lisää.

Kilpailuta asuntolainasi ilmaiseksiLähetä yksi asuntolainahakemus, saat monta tarjousta.

Danske Bankin asuntolaina

Danske Bank tarjoaa perusominaisuuksiltaan identtistä asuntolainaa kaikkien muiden pankkien kanssa. Lainan suuruus, korko ja muut ominaisuudet neuvotellaan aina asiakaskohtaisesti. Lainan tarjoamiseen vaikuttavat perheen tulot, muut velat sekä ikävä kyllä myös se kuuluisa pärstäkerroin.

Perusvalinta Danske Bankilla tehdään vaihtuvakorkoisen ja kiinteäkorkoisen lainan välillä. Vaihtuvakorkoinen laina on yleensä kannattavampi. Se reagoin viitekorkojen muutoksiin ja siksi heittelee ylös ja alas. Koska viitekorot ovat nyt pohjalukemissa, tällä hetkellä lainaa hakeava saa tuta lähinnä heilahteluja ylöspäin. Hyvää vaihtuvakorkoisessa lainassa on, että hakija myös hyötyy matalasta korkotasosta.

Kiinteä korkotaso takaa helpon talouden suunnittelun. Kolmen, viiden tai kymmenen vuoden ajan korko pysyy tasaisena eikä muutu markkinoiden heilahdellessa. Lopputuloksena on melko varmasti kalliimpi lasku kuin vaihtuvakorkoisen lainan tapauksessa. Mutta ainakaan ikäviä yllätyksiä ei tule.

Voit täyttää alustavan asuntolainahakemuksn verkkopankissa. Tämä on kuitenkin vain alku lainaneuvotteluille. Asuntolainaa ei myönnetä netin kautta.

Miten Danske Bank pärjää vertailussa?

Taloussanomien julkaisemissa asuntolainojen hintavertailuissa Danske Bank -asuntolaina ei ole yleensä halvimpien joukossa. Tänä vuonna ainakin Handelsbanken, Nordea ja Ålandsbanken ovat olleet johdonmukaisesti edullisempia.

Danske Bankin kohdalla kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota piilokuluihin. Dansken korkomarginaali on Taloussanomien vertailuissa matalampi kuin vaikkapa Nordean. Mutta Danske Bankin asuntolainan korkeat lisämaksut, kuten lainanhoitokulut, nostavat lainan todellisen vuosikoron pilviin.

Danske Bankilta lainatarjousta pyytäessäsi tutki siis tarkoin laskukoneen kanssa, mikä tulee olemaan lainan todellinen hinta.

Hakiessasi asuntolainaa Danske Bankilta, toimita nämä

  • Hakiessasi lainaa Danske Bankilta varaa mukaan perustiedot varallisuudestasi, palkkatuloistasi, veloistasi ja takauksistasi. Arvioi kuukausittaiset menosi ja laske, kuinka paljon voit käyttää kuukausittain lainan takaisinmaksuun.
  • Jos hakiessasi tiedät jo etukäteen, millaisen asunnon haluat ostaa, toimita myös asunnon tiedot pankille.
  • Mieti, mitä voit tarjota laina vakuudeksi.
  • Jos haet lainaa yhdessä puolison kanssa, toimita pankille myös hänen taloustietonsa.
Kilpailuta asuntolainasi ilmaiseksiLähetä yksi asuntolainahakemus, saat monta tarjousta.
Kategoriat
AsuntolainatLainojen kilpailutusLuotonantajatLuottokortitPienet luotot ja pikavipitPuhelinliittymätSuuret kulutusluototVertaislainatYrittäminenYrityslainat
Lupauksemme

Me olemme puolueeton vertailusivusto, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tai yrityslainaa yli 30 yhteistyökumppaniltamme. Löydät siis taatusti nopeimman ja edullisimman lainan.

Yhteystiedot

Summarum Media Oy
Säästöpankinranta 10 D
00530 HELSINKI

info@summarum.fi